napake nasprotnega spola.....VAŠA MNENJA !! :D ;)• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
napake nasprotnega spola.....VAŠA MNENJA !! :D ;)
20.9.2012 18:23
Delam eno anketo in bi mi ful pomagal, če vsak najde vsaj 5 ali več stvari, ki jih ne razume/ ga motijo pri naprostnem spolu npr....: jst sm dekle in me moti pri fantih: 1. da nosijo hlače na sredini riti 2. če ima dekle mozolj je takoj grda, ko ma pa tip PREKLET PICA FEJS je pa še vedn bog -.- ......... itn...itn..... in prosim, da noben tega ne jemlje osebno in, da ne govorim o vseh fantih - so tud izjeme ok? ok, hvala za vse odgovore, zakon ste • superskuna
• Od: 6.6.2012
Re: napake nasprotnega spola.....VAŠA MNENJA !! :D ;)
20.9.2012 20:14
1. ce fant smrdi
2. ce se fant obnasa ogabno (riga,prdi,si grize nohte uno ful,..) 3. ce je fant res grd. ampak se obnasa da lahko dobi katerkoli zensko in se obesa po tebi 4. ce je fant vsiljiv 5. ce te ponizuje pac to mi gre na ziuce. pa ne da so usi tipi siti alpa kej. sam pac teh 5 lastnosti k sm jih nastela me totalno odbijajo pri fantih, ce jih imajo. • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
20.9.2012 23:31
Mene pri fantih moti to:
- da ne priznajo napake. - da so pametni ženskam za volanom. - da se zanalašč pačijo, rigajo, prdijo. ( Če pride spontano, nič hudega, ;D ) - da so njihove mišice stalna tema oz. šala. - da glasno smrčijo. - da so 300 let na wc.ju. - da o vsiljevanju, nespoštovanju, poniževanju ne govorim.. ;D Ampak niso vsi fantje enaki! • slovenc79
• Od: 19.8.2011
21.9.2012 0:32
- da nikol ne vejo kaj bi rade.. vedno neka želja po nečem še več in še boljšem.
- da se delajo nedosegljive - da ful hitro hodijo in gledajo v tla - da so vedno v paketu po 3 ali več da se ne moreš nobeni mal zasebno približat - da se ene delajo da so lezbe sam da so v središču pozornosti • Pa3k
• Od: 23.10.2011
21.9.2012 14:39
hahahah ta ga zmaga: da so zmer v paketu • 1poncy1
• Od: 26.3.2012
21.9.2012 21:09
Pri fantu me odbija:
- ce zali ostale ali se spravlja na njih brez razloga - je prepotenten - je zelo nesramen - se stalno pritožuje - je nasilen • disketa
• Od: 26.7.2009
22.9.2012 15:47
Bwahahaha, pica fejs! No kakorkoli.. moti me, če -so 'lulice' (se je že nekajkrat zgodilo, da sem bla bolj 'dec' kot kakšen dec -ne vejo, kaj bi radi -furajo 'čefurski' stil ali kaj podobnega -so nagnjeni k šovinizmu (proti foram med družbo nimam nič) -ne razumejo, da si zasedena To je glavno, bi se pa še našlo x3 • SmileOnMyFace
22.9.2012 16:01
heheh fajn bi blo, da bi napisu še kak fant drgač pa hvala • keep out
• Od: 7.8.2011
22.9.2012 19:53
pr puncah me odbija:
-da je nevem kok napudrana/nališpana -da se ima za nekaj več -da dela neumne stvari da bi bla u središči pozornosti -da kadi/pije -da se neki sili u eno družbo pa ve da je ne bojo sprejel... toj to • slovenc79
22.9.2012 21:12
keep out pravi:-da je nevem kok napudrana/nališpana TOOO! nevem kako sm lahko to pozabu xD MAKE UP SUCKS! • Bellatrix
• Od: 13.9.2012
22.9.2012 21:47
tipi ste ena tok čudna bitja... prevč makeupa je vse narobe, nič makeupa tut ni vredu. čeprav vsi govorite, da je punca kao najlepša brez makeupa, ka pa če je cela mozoljava pa nevemkajševse okej, da bo tole vsaj mal na temo navezan. evo napakce: - da ne skrbi za higieno - da se ma za neki več in ponižuje ostale - če ma res en bedn stil (beri: čefurski, hlače že skor na tleh itd.) - da sili v tebe, čeprav mu daš jasn vedet, da nima šans - da je totalno ogabn in se še lahko nadaljuje, ampak rajš ne bom • slovenc79
22.9.2012 23:21
na mejkap so nori uni tipi ki hočjo da punce zgledajo kot barbike ja brez makeupa je punca najlepša • Bellatrix
23.9.2012 9:38
to je lajk 90 % vseh, so tut izjeme ja... ampak vsak reče, da je punca najlepša brez makeupa, ampak vsak rad vidi, da vsaj mal poskrbi za svoj izgled. sej ni treba tona pudra in vsega, ampak čizt mal, glih tolk, da je to opazno.
no, sej če ti je punca všeč menda ne gledaš kolk pudra ma na seb pa kolk je namazana? • slovenc79
23.9.2012 15:20
bi bla s tipom ki te hoče met kot barbiko?
jah, gledam ja.. jaz bi rad da mi je punca vedno všeč, ne samo ko je nališpana. poglej urška čepin kakšna je brez makeupa. punca more pokazat svoj pravi obraz. jaz bi se tud lahko v nevem kok lepega naličil in bil vsem všeč. sam to je pač bedasto ker ne bom pravi jaz. pa tud ne da se mi ukvarjat s tem.. ok če je nvm matura, podelitev diplome, dobr. sam da se pa vsak dan tako naliči je pa trapast. osnovna higiena je čist dovolj. mogoče mal olepšav, največ 2 minuti dela. sam kaj ko je "minimum" mejkapa oranžn fris.. • Bellatrix
23.9.2012 15:53
itak da ne, ker me tak ne bi nikol vidu nališpano kot barbiko pa dobr je no... da ne bo tale tema polna mojih bednih objav, rajš ne bom več pisala • SmileOnMyFace
23.9.2012 20:29
okej, heheh....torej, smo razčistili: fantje sovražijo make up • slovenc79
23.9.2012 23:12
moti me če ma duckface kar naprej
če ma umetno polt iz solarija.. bljak. to je real life, ne igraš khala iz game of thrones. če meša stile in ma npr. oblekco z rožicam čez pa **** usnjeno jakno. al pa volnen pulover (pa za piko na i še tista trapasta očala z okvirji "stara mama", ki so zdaj tok popularne ratale) pa skinny kavbojke. če je preveč naparfumirana.. parfum naj se zavoha če se k njej stisnem ne pa če sem 5 metrov stran od nje (pa tud če nima parfuma in ma naravni vonj me ne moti če ma nohte nahitr pobarvane, sam en npr. rdeč flek gor. mej lepo pobarvane nothe al jih pa ne barvat • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
24.9.2012 8:22
slovenc79 pravi:moti me če ma duckface kar naprej
če ma umetno polt iz solarija.. bljak. to je real life, ne igraš khala iz game of thrones. če meša stile in ma npr. oblekco z rožicam čez pa **** usnjeno jakno. al pa volnen pulover (pa za piko na i še tista trapasta očala z okvirji "stara mama", ki so zdaj tok popularne ratale) pa skinny kavbojke. če je preveč naparfumirana.. parfum naj se zavoha če se k njej stisnem ne pa če sem 5 metrov stran od nje (pa tud če nima parfuma in ma naravni vonj me ne moti če ma nohte nahitr pobarvane, sam en npr. rdeč flek gor. mej lepo pobarvane nothe al jih pa ne barvat haha, ti pa si zahtevn. Eno vprašanje zate slovenc. Če bi bla punca sicer luskana + mela ful dober kerakter, ampak bi bla brez stila oz. bi mela tak stil kot si ga opisal zgoraj, ne bi hotel bit z njo? • slovenc79
24.9.2012 14:51
če me ena malenkost moti ni to pogoj no xD
ja valda bi bil z njo. aja pa še ena stvar me moti: da je obsedena s higieno. • SmileOnMyFace
24.9.2012 18:03
HAHAHAHA !! ej, slovenc ful sm ti hvaležna, da mi tok pomagaš, ampak bi rabla še več fantov, ne več napak glede pa higiene: kako natančno misliš? a te že moti, če pere roke vsake 15 minut, se tušira vsak dan in vsak dan nosi nove nogavice ?? • slovenc79
24.9.2012 22:28
da se tušira vsak dan pa sveže nogavice obuje se mi zdi to normaln ja take mislim ki se jim vse gnusi kar ni streilno. • OnDarkSide
• Od: 17.9.2012
10.10.2012 17:09
pr puncah me najbl mot:
-90% šans imaš da pride še frendica zravn...tut pol k sta že skupi... -mrsikatera se nemore odlept od fona..pa kliče to pa kliče uno pa smsi...sej tut jst velik pišem pa use sam k sm u družbi pa res ne -da se use prčakuje da bo naredu tip...sej vem da tuki ful sprašujete punce kk zapecat tipa sam...nepoznam nobenga primerka k bi punca zapecala -da mora tip zmeri preuzet kriudo, pa ni važn za kaj se gre pol so pa še pač tiste druge napake...bl vidne • Timo3113
• Od: 22.2.2011
10.10.2012 17:49
OnDarkSide,se čist strinjam s tabo • Rocafella
• Od: 24.1.2010
10.10.2012 19:21
moti me:
- da ne pobriše, počisti mize po končani jedi (velja za oba spola) ali da pušča stvari vsepovsod - da se kolegom ne javlja na telefon, kadar ni doma - da bi se večkrat na dan cartal in ležal na postelji |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.