Stara sm 17 a zgledam... 13 :(• NickeyBu
• Od: 24.8.2011
Stara sm 17 a zgledam... 13 :(
6.10.2011 20:35
Fantje me ne jemljejo resno, ker dajem vtis da sem precej mlajša kot sem v resnici. Kaj naj torej storim da bom videti starejša? Vsaka pomoč dobrodošla • splca
• Od: 23.9.2010
Re: Stara sm 17 a zgledam... 13 :(
7.10.2011 20:22
hey! Kaj se sekiraš, ni to fajn da zgledaš mlajša? • masyky
• Od: 26.6.2011
7.10.2011 20:26
NickeyBu pravi:Fantje me ne jemljejo resno, ker dajem vtis da sem precej mlajša kot sem v resnici. Kaj naj torej storim da bom videti starejša? Vsaka pomoč dobrodošla
hmm ja to je pa kr zakompliceran, poznam velik takih primerov, že samo v moje razredu jih je več kot polovica ki zgledajo mlajše po 5 let sploh pa to dokazujejo z OBNAŠANJEM. že samo obnašanje izkaže dost, mal bod pozorna na svoje obnašanje, na kkšne izpade in z tem začni spreminjat tko da se boš počutila starejše (negovorim karkoli da morš spremenit ampak da se mal opazuješ) a se ličiš ? - to nepomen zdej da maš pet kil pudra, pa stokrat nanešeno maskaro, vrjem sm kozmetičarka in dobr vem da je manj več. Kakšna tonirana krema al pa puderčker pa senčk na očeh punco takoj naredi starejšo. Videz pomaga narediti prvi vtis. Probi z drugačnim načinom oblačenja, magar poglej mal na net kaj oblačjo zvezde, probi mal zamenjat videz. to so moji nasveti, probat ni greh. • Someone.
• Od: 29.6.2010
8.10.2011 14:43
vedno je bolše zgledat mlajši kot starejši. (: ne sekiri se. ^_________________^
• Ursxx
• Od: 6.12.2009
9.10.2011 15:28
Hja pred kratkim ko se še nism postrigla so mi usi govorl da zgledam stara 20 let, in tut k sm šla u sredno pa smo se na fb dodajali za fredne (pč uni iz razreda ane) in tko usi, mah to ni ona to je ena 20 let stara. aja stara sm drgač 15 let ane • lana
• Od: 24.11.2010
9.10.2011 20:38
ko sm bla jst stara 14..so usi rekl de zgledam, tam enih 17..
zdej sm šla pa u prvi letnik..pač petnajst..pa nevem kujk zgledam...ena mi je med počitncam celo rekla, de zgledam ful odrasla, tak ko neka MAMA..glej nevem.. vse je res, kar so povedal nekateri že prej.. ampak, bom še zdej jst povedla prednosti, obeh primerou..dobrih pač-->posledično se pol ne sekiraš.. dobr je npr, če zgledaš starejši..npr mene bi spustil u kak klub, disko, al pa kam ko morš bit star nevem 16, 17, 18..če ne te ne spustijo.. učasih, je pa tut dober de zgledaš mlajši, de te pol tut kam spustijo.. nevem, maš kake popuste, al pa kej.. npr, kot otrok do 13 leta, za kake muzeje, pa občasno za kine.. za avtobusne in za vlake.. • masyky
• Od: 26.6.2011
9.10.2011 21:57
nakratko usaka stvar je za neki dobra, če te pa res toooook mot pa probi mal upoštevat nasvete sej si že neki dobrih dobila • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
19.2.2012 15:38
Zdaj v teh letih te to seveda moti.. Sam sem imel pa obraten primer namreč zgledam starejši.. Ko sem bil star 14 let so mi vsi dajali 18+ .. Načeloma se nimaš kaj sekirat, ker pač kdor po izgledu ocenjuje tako ni resn oz zrel v glavi.. Verjemi pa da čez 20 let boš pa vesela, da zgledaš manj kot jih imaš • bebika92
• Od: 21.3.2012
21.3.2012 23:11
Tukaj pa bi lahko napisala roman _________________ lep pozdrav |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.