Zalublena! plizz help :/• MarushaXm
• Od: 9.11.2011
Zalublena! plizz help :/
14.3.2012 11:01
men je en fant x full ušeč in to že doug časa. učasih sma se menla, pa neki me je tak lepo gledo, pa enkrt se je zabiu u mene. bla sm neumna pa sm usem puncam iz našega in iz sosednega razreda povedla, da mi je ušeč pa da sm vanga • rose1
• Od: 27.2.2012
Re: Zalublena! plizz help :/
14.3.2012 18:13
hm to da je ignoriru najprj pol pa gledu pol pa že navadn, to mislm da sam nakazuje das mu ušeč.. k če mu nebi bla bi te še on sam **** an, pa te ni jah firbc ga je an kje si, se že zanima zate hehe Pumojm da ni kreten, sam ful sramežliv an. Pa mugoče k se je vate zaletu, mjbi se je zanalašč? hehe hja za to pa nevem, mugoče sta pač sam ful dobra prjatla an, al pa te hoče lubusumno nrdit? Če hočš met z nim kj več, ne preveč zagreto govort da nis vanga. K s tem tut če bi on hotu met kj s tabo bo zgubu samozavest an, pa najbrž ve da more on nasledn korak nrdit, na nek način si ga že ti tko, k si rekla da si vanga ane. čepru vrjamm ja da zanikaš ja haha, js bi tut, sj če se pa poi sam ****. Ampak ja no, mislm da ni fore, zj je že dubu zeleno luč, nasledn korak je njegov. amm ja mislm da mal preveč že filozofiram haha čaw čaw • MarushaXm
• Od: 9.11.2011
14.3.2012 20:44
ne ni me **** • katty00
• Od: 1.3.2012
14.3.2012 21:18
leej če maaš od njefa fonsko fb al pa gmail msn... upraš gaa če bi biiu s taabo.. in če zanikaa.. bi jst paač še zmer neki cajta bla v njegaa. kuu bi vidla da nebo nč.. bi pa paač si enga od faantoou zbralaa.. • Stolceksemaja
• Od: 16.3.2012
16.3.2012 17:09
glej prvo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.