oblekca prosm pomagi• abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
oblekca prosm pomagi
6.3.2012 20:28
se zlo opravičujem, če take teme obstajajo. mene zanima kje bote kuple oblekce za valeto in kok bote prbližno dal za oblekco? in kje bi se dal u celju kupt ublekco za manj kot 100 eur??? prosm pomagi. pa mislm met oblekco nad koleni. pa a je uredu če bom mela črno obleko? pa gdaj grete ponavad kupt oblekce da jih pol ne zmanjka?? hvala vm za odgovore • trixxie
• Od: 27.8.2011
Re: oblekca prosm pomagi
6.3.2012 21:07
žiujo!
jaz sem sicer imela valeto lani ampak ti bom vseeno probala mal pomagat. pač glede cene- jaz sem jo dobila za 25 ? (v italiji), za samo en večer se mi pač zdi brez veze zapravlat velik denarja samo za eno oblekco ki jo vrjetno samo enkrat oblečeš. sem imela pa tudi oblekco nad koleni,tako poletno ampak v večernih barvah. so pa imele tudi kar veliko črnih oblekic tko da ni nič narobe če je črna. za trgovine v celju ti pa žal ne morem pomagati, ampak takle čas imajo v H&M pa v newyorkerju kake lušne oblekice tko da tam lahko malo pogledaš. pa tudi v zari se včasih kaj najde drugače sem pa jaz oblekico kupila konec maja (valeto smo imeli prvi teden v juniju, tako da 14 dni pred valeto). se pa splača že zdaj mal pogledat pa primerjat cene oblekic ki so ti všeč pa se potem pač odločiš. good luck! • trixxie
6.3.2012 21:07
žiujo!
jaz sem sicer imela valeto lani ampak ti bom vseeno probala mal pomagat. pač glede cene- jaz sem jo dobila za 25 ? (v italiji), za samo en večer se mi pač zdi brez veze zapravlat velik denarja samo za eno oblekco ki jo vrjetno samo enkrat oblečeš. sem imela pa tudi oblekco nad koleni,tako poletno ampak v večernih barvah. so pa imele tudi kar veliko črnih oblekic tko da ni nič narobe če je črna. za trgovine v celju ti pa žal ne morem pomagati, ampak takle čas imajo v H&M pa v newyorkerju kake lušne oblekice tko da tam lahko malo pogledaš. pa tudi v zari se včasih kaj najde drugače sem pa jaz oblekico kupila konec maja (valeto smo imeli prvi teden v juniju, tako da 14 dni pred valeto). se pa splača že zdaj mal pogledat pa primerjat cene oblekic ki so ti všeč pa se potem pač odločiš. good luck! • trixxie
6.3.2012 21:08
žiujo!
jaz sem sicer imela valeto lani ampak ti bom vseeno probala mal pomagat. pač glede cene- jaz sem jo dobila za 25 ? (v italiji), za samo en večer se mi pač zdi brez veze zapravlat velik denarja samo za eno oblekco ki jo vrjetno samo enkrat oblečeš. sem imela pa tudi oblekco nad koleni,tako poletno ampak v večernih barvah. so pa imele tudi kar veliko črnih oblekic tko da ni nič narobe če je črna. za trgovine v celju ti pa žal ne morem pomagati, ampak takle čas imajo v H&M pa v newyorkerju kake lušne oblekice tko da tam lahko malo pogledaš. pa tudi v zari se včasih kaj najde. drugače sem pa jaz oblekico kupila konec maja (valeto smo imeli prvi teden v juniju, tako da 14 dni pred valeto). se pa splača že zdaj mal pogledat pa primerjat cene oblekic ki so ti všeč pa se potem pač odločiš. good luck! • izaa16staar
• Od: 13.7.2011
6.3.2012 22:23
Js sm jo kupla v Ann Christine za ene 30 eurou. Če greš mau pobrskat po ttih trgovinah ann christine, new yorker, bershka, tally wejl, h&m pa take. Najdeš jih zihr pod 50 eurou, odvisn kake so ti ušeč.
• abcdefghijklmnoprstuvz
7.3.2012 19:04
okeej hvala vama...
• too.confused
• Od: 6.4.2010
7.3.2012 20:27
Am ja js sm tudi mela valeto že lani .. in če povem po pravici mi je ful žau da sm se tko oblekla. Kupla sem si črno oprijeto oblekco v trgovinci Bones (Italiji) in je bla okrog 90 ?. Kar se mi zdi zdej ful predrago, ker je nisem nikoli več oblekla-predvidevam da je tudi ne bom. Uglaunem vse ostale so ble bolj tko poletno, sproščeno oblečene, js sm pa bla videt tko '' ful preveč svečana''
Zdej bi se čist drugače oblekla .. Tko d moje mnenje je, da poiščeš oblekco bolj živih barv, dobiš pa jih skorej povsod.. Bershka, Stradivarus, Pull&Bear, H&M, Zara, Mango, Promod .. • onlygirl
• Od: 9.3.2011
8.3.2012 16:27
jz mam tut letos valeto, pa si bom pomoje prek neta naročla, ker tu v bližini je sam newyorker, tam pa ne bom kupovala, ker bo ziher ktera mela isto xD drgač pa ene par strani : [link] , [link] , [link] , [link] , pa sexy dresses na fbju • MitziMo
• Od: 3.9.2011
8.3.2012 17:45
jzt sm mela valeto pred dvema letoma in sm si kupla oblekco v H&M in je bla okrog 20?. bla je pa čizt tko simpl in primerna za pozno pomlad, poletje, zgodnjo jesen in mi je bla ful všeč. pr nas jih je mela tko večina tiste obleke k smo mele za birmo, ker smo mele oboje tisto leto, tko da nektere so ble tko bol svečano, sam jzt sm mela za oboje to oblekco pa je čizt okej pršl xD tko da kot so že druge rekle poglej v h&m, bershka, stradivarius pa tam... v h&m mislim da bojo še najbolj tko čizt preproste in jo lahk maš pol polet oblečeno al pa kdej za v šolo • abcdefghijklmnoprstuvz
8.3.2012 19:38
ok hvala vm.. js bom zej kr mela rdečo ublekco al pa kej. pa upam d bo lepa oblekca • abcdefghijklmnoprstuvz
9.3.2012 18:19
ok.. js sm gledala oblekce na fashion style pa me zanima kaj pomen "lenght" pa "bust" ztu kr so podatke pa za lenght vem d je dolžina sam za bust pa nevem kr sm dala na prevajalnik pa mi je bankrot napisal |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.