Zatreskana v najboljšega prijatelja

monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
Zatreskana v najboljšega prijatelja 10.11.2008 17:21
Sad no ja ... mam problemček. sicer mogoč za vas ni neke kaj jas vem vlki ampak zame je! in sicer z enim prijatlom sva že doug best frenda. ampak potem sm pa od njegovega sošolca in moje sošolke (sta brata) zvedla da je tip vame (eno leto mlajši je!). mene tko majhna razlika v letih ne moti. ampak tipček ma tud seko k je precej zvedava in jo use zanima. zlo rada jo 'mam k je res fajna. no moj problem je tuki: najprej mi ni biu ušeč potem pa mi je postau. in še mi je!!! mi2 sva zlo drug u drugega jest sn že nardila 1. korak: to je da ve da sem vanj!!! ampak mi2 se samo lepo gledava. kaj naj frenda sva že doug in potem sva se z drugim bestom stavla da mi bo v roku 8 dni neke kupo jas sn pa prepričana da mi ne bo. če on zgubi mora dobit 3 petke zaporedoma če pa jas zgubim (in mi nix ne kup ane?!) moram tipa no tipčka zažvalit oz. francosko poljubit!!! ampak kaj če mi ne bo dovoliu. oba2 nimava izkušenj!!! pomagajte Exclamation

LP

Taanc • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 23
Re: Zatreskana v najboljšega prijatelja 11.11.2008 20:26
stuar ie taka Very Happy.
če je to d ti bo KARKOL kupu, pač gresta u trgico pa ti kup čokolado. uizi. sam reč če gresta pač u trgo an. Very Happy.
(pa poi: ''joii dnar sm doma pozabla pa sm ti hotla častit neuem kua ×D).
Al pa mu sam lepo poveš d se i drugmu nai frendu mal zmešal pa ie to šou stavt z tabo, pa bo pomoie štekou Very Happy
LP.
poisongirl • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: Zatreskana v najboljšega prijatelja 11.11.2008 21:06
rečeš mu da bi rada d ti neki kupi, neki mejhnga kr bi ti mela neki od njega d se boš večkrt spomnla nanga. al pa tko Taanc rekla, pojta u trgovino pa pol pr blagajni kao vidiš d nimaš dnarja s sabo Wink
Muse • Od: 2.5.2009 • Prispevkov: 8
Re: Zatreskana v najboljšega prijatelja 2.5.2009 17:34
No..Jst mam sicr podobn problem. Le da nism prepričana če tip kej čut do mene. In vrjem teb je vlik lažje, če se zmer tko menta in to. (: BLAGOR TI K VEŠ. (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.