Srednja vzgojiteljska šola Lj• baarnii
• Od: 9.2.2012
Srednja vzgojiteljska šola Lj
9.2.2012 21:19
zdraavo:) sem 9.razred osnovne šole,jutr so informativci pa js grem na vzgojitlsko u Lj pač- program predšolska vzgoja. Pa če kdo hod na to šolo,naj mi prosimm kej pove,od profesorjev ,urnikov alpa od šole nasploh..hvalaa:)
• CharisaAce
• Od: 11.1.2012
Re: Srednja vzgojiteljska šola Lj
9.2.2012 21:35
ziujo js sicr hodm na gimnazijo (ne na predsolsko) sam mamo skor use ucitle iste tko da ti lhk kej o tem povem. urniki so vecinoma zlo bedni :S npr: ob torkih mamo od 8:20 do 15:20, pa u petk od 7:30 do 14:30.... usak razred ma enkrat na tedn popoudne....zdj ponavad majo prvi letniki ob pondelkih, drugi ob torkih, tretji ob sredah (tko mam js), cetrti pa ob cetrtkih. k sm bla js 1. letnik smo mel dvakrat popoudne (ob petkih do pol petih) kar je blo itk grozn tko da nwm ce je se tko...se pa usi ful prtozujejo nad urniki tko da.... profesorji so vecinoma kul...najbl legenda je prof. Posavec (foxa za anglo k zgleda kt Rambo - ce poznas film)...k ma res take izjave da bi se sam smeju....pc moja najljubsa foxa je (drgac ona uci vecinoma uzgojitlce sam itk je ene 5 fox za anglo tko da nwm ce bos njo dubla....drgac je pa najbolsa pol za gefo foxa (uci uzgojitlce in ns) tut legenda, ful je taka sarkasticna slovarco mamo eno zategneno babo k govori bl knizn kt je napisan u sskj-ju pa se supr verna je (skos mormo domaca branja primerjat z odlomki iz biblije pa take)....sicr pa itk nadomesca eno k je na porodniski foxa za psihologijo je tut kul pa ful hodmo na ekskurzije: bli smo u monaku, genovi, nici, barceloni, parizu, amsterdamu, dunaju, munchenu, gremo se u berlin, u bretanijo in normandijo....pc res ful potujemo.... glede sole je pa tko.....dost je velka, pouk je u ush stukih: u kleti, u prvm, u drugm, tretjem in cetrtem....velik je za hodt sj itk pjt jutr pa pojutrsnm na informatiuce pa ti bo tm use pojasnen... ce te pa se kej zanima pa kr upras...drgac jih dost poznam k so na uzgojitlski.... • monxiee
• Od: 2.6.2011
9.2.2012 21:44
Heei. No eto js grem jutr na gimnazijo pogledat, pa mam celo ''štalo'' tuki, ker nevem na ker avtobus morm it da bom čim prej tja prišla. Grem pa iz kolodvora al pa bavarca (odvisno od kot lažje pridem na bus.) Pa če mi lahk kdo pomaga na ker št. busa morm, ker sem se zadnjič tako zgubila da kr glava boli. Hvala že v naprej.
• CharisaAce
9.2.2012 22:02
pejt na 20ko al pa 6, 8, 11, 13
js hodm z 20ko. dol mors it na postaji puhova. postaje so tko: bavarc, gospodarc, bezigrad, krziceva, kardeljeva ploscad, puhova. pol pa itk iz busa vids k gres mem sole, pa pol k gres dol iz busa gres cez cesto (en tak prehod cez vojkovo je) pa pol hods naraunost do semafora. pol zavijes desno pa hods naraunost dokler ne prids do ene kavarne (enka), pol tm zavijes levo in evo, si pred solo za druge bus nwm tocne poti. sicr pa 13ka enako fura kt 20ka (no, ne gre mem gospodarca pa bezigrajke) sam pol tm nekje zavije. tko da ti priporocam da gres z 20ko. pa se najblizi je busna soli uzivi • monxiee
• Od: 2.6.2011
9.2.2012 22:12
Juuuj neveš kook sm ti hvaležna. • CharisaAce
10.2.2012 13:49
ni kej • nancy
• Od: 27.4.2010
10.2.2012 17:05
CharisaAce pravi:ni kej
eejjj • CharisaAce
10.2.2012 22:31
ne, na splosni sm • baarnii
• Od: 9.2.2012
2.3.2012 22:03
o hvala d si se tok razpisala (šele zdle vidm:D) Res sem ti hvaležna:D
am ja sm bla na informatiucih pa mi je blo zlo ušeč • CharisaAce
17.3.2012 21:47
hehe ni kej |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.