Očesni stik

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
Očesni stik 30.3.2012 11:34
haaaj, mam eno uprašanje! Very Happy

ušeč mi je tip iz 2. letnika naše šole sepravi eno leto starejši od mene. Oba trenirava isti šport pa tko mislim da mava kr dost skupnih točn. Prvič tko sm ga opazla z vidika da mi je lep in luštn in use šele letos nekje februarja. In ja pač takšna k sm rada izkoristim usak trenutek da se ga nagledam zej je pa fora u tem da to izpade res skor vedn tko na bed da lih k ga js pogledam potem un mene in se res vedn srečama z pogledi pa na malci u šoli mamo kao neke svoje mize k sedimo in si nasproti gledama in skos prihajajo neki trenutki k se gledava in mi je že res mal bed da si nebo mislu da ga prau skos snajpam, al pa tko zadnč je glih spet blo tko d je biu odmor in pridm iz učilnce pa slučajn tko mal pogledam ob učilnci na klopco gdo kej tam sedi in je glih on tam biu pa spet pogledu in ja pol to čudn izpade usaj pomoj no Embarassed al pa k pr šoli zuni sedimo med odmori pa gre mimo in me tko pogleda Smile

a mislte da mam kej šans? Smile js osebno se nekok zavedam da lih ne kej preveč sam zanima me še vaše mnenje kuk pač lohk iz tega razberete, hvala za mnenjaaaaa Razz
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Očesni stik 30.3.2012 17:24
Jst mislm, da s tem ni nč narobe, sploh če tudi on tebe gleda. Smile
Če hočš, da se kej razvije, ne umikat pogleda, bot pogumna, nasmej se mu..
Sej lahko umaknš pogled, samo ne pa skos.. nikol ne veš kako bo on reagiru, sam poskust ni greh. Smile
Re: Očesni stik 30.3.2012 21:06
ja tut njega učas dobim da me gleda nazaj, ja bi ga dlje gledla ja pač brez odmika pogleda ampak prvič niam tuk poguma, drugič pa bedno bi mi blo da bi si pol mislu da sm obsedena z njim al pa u njega če on nebi biu u mene, al pa de bi se potem z njegovimi frendi norce delal kej glede tega Smile
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Očesni stik 30.3.2012 21:13
Ne se preveč obremenjevt s tem kaj bodo njegovi prjatli govoril ti sam ne umaknt pogleda.. itak bos sama vidla potem njegovo reakcijo. Ce bo vredu potem s tem nadaljuj.. ce ne pac nvem. Very Happy ..mogoce je sramezljiv, pa mors ti prva mejčkn korak nrdit. Smile Če je sramežljiv je bolš če mu ti prva pokažš, da ti je všeč itd.. pa bo mogoče potem meu on mal več poguma, k ga ne bo strah da bo dubu kensl. Smile) lej sej zgubit nimaš nč. Zrd enih pogledov pa res mislm, da te ne bodo ****, sej nisi v 5. razredu. Fantje v 2. letniku pa že upam da so tok skulerani, saj naši so bli, glede tega da ne **** zrd takih bednih stvari, k sami isto flirtajo na tak način. Wink
srecno*
rose1 • Od: 27.2.2012 • Prispevkov: 104
Re: Očesni stik 30.3.2012 22:23
Nasmehn se mu, to vedno pomaga Very Happy
Re: Očesni stik 31.3.2012 17:41
sej bi se mu tut nasmehnala sam a nebo čudn pač tko, glede na to da se sploh nč ne menma niti pozdravima se ne, nč uglavnem Very Happy da bi se mu pol kr nasmejala , pač bed bi mi blo da bi s tem pač končala pol da bi me nehu gledat oz. opazvat pa tko, nwm noXDD
rose1 • Od: 27.2.2012 • Prispevkov: 104
Re: Očesni stik 31.3.2012 18:28
mah lej sej je useen kuko bo izpadl, tipi počas dojemajo stvari oz. jih sploh ne (sj so tut zih izjeme sicr da nism zj koga užalla) pa tut če jih boš nevem kako zalubleno gledala resno haha. Rabjo en konkretn znakc da stop v akcijo Wink Če ti je pa še useen čudn dj pa tko, pač se naprimr z eno frendico lepo zguvarjata pa se še kej smejta recimo, pol pa ujamš njegov pogled pa še mal puveči svoj nasmeh Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.