Kupim,prodajam• Timo3113
• Od: 22.2.2011
Kupim,prodajam
10.3.2012 9:11
KUPIM:
1.Zanima me,če kdo prodaja ali pozna nekoga,ki ima iPhone 4 in ga prodaja.iPhone naj bo čimbolj ohranjen,priložena naj bosta garancijski list,po možnosti račun,skratka nekaj,da vem da stvar ni bila ukradena,ker ne iščem nečesa ukradenega Še nekaj:telefon mora biti maksimalno ohranjen,updatan na zadnje iOs (5.0 in novejši),ter ODKLENJEN NA VSA OMREŽJA,ZAŽELJENO JE,DA JE TELEFON TUDI JAILBREAKAN.Mora biti maksimalno ohranjen.Cena naj bo primerna p.s.tudi iPad s podobnimi lastnostmi iščem,torej jailbreak na 5.0 verziji,zaželjeno je da je maksimalno horanjen,predložena dokumentacija o nakupu,polnilec,škatlica in ostalo. PRODAJAM: 1.Prodajam iPod (4th gen.).Cena iPoda je 120 eur,telefona tudi.iPod NI jailbreakakn in je malo slabše ohranjen,zato takšna cena.ima namreč dve praski na zaslonu,majhen odmik zaslona,padel mi je na tla,zato manjka nekaj malega stekla,ampak ne na zaslonu,na ohišju.Dodam kabel,ki je čisto nov,star en teden;po želji še škatlico;z majhnim doplačilom tudi polnilec znamke Hama,narejen za Applove izdelke. Si zainterisiran?:piši mi zasebno sporočilo ali v to temo! 2.Prodajam tudi telefon,in sicer HTC Cha Cha,črne barve.Telefon je 100% ohranjen,brez prask.Cena je 170 eur oz. po dogovoru.Telefon dela brez problemov.Kupljen je bil novembra pri Mobitelu.Ob nakupu se zraven dobi kabel, škatlico in polnilec. Telefon ima notri 2GB MicroSim kartico.Telefon je res kot nov. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.