podlaga za make-up

slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
podlaga za make-up 28.1.2012 20:10
Olla.

Jas bi vprašala če ma katera izkušnje z temi podlagami za makeup(eyeshadow base), (ki si jih na veke namažeš, da je make-up bolj obstojen, nevem kak se glih po slovensko temu reče, upam da veste kaj mislim ^^.), pa od katere firme mate kaj?, kakšne so vam dobre?..

Hvala, čaoo! Cool
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
Re: podlaga za make-up 1.3.2012 17:34
Meni se sicer ne zdi, da bi to kaj pomagalo. Če mogoče za začetek poskusiš kr s kako navadno kremo? Vem, da se v drogeriji dobi tudi nek sprej, s katerim si, ko se naličiš pošpricaš obraz, to baje pomaga. Pa še en link, če ti bo mogoče kaj pomagalo:
[link]
Smile) Smile
pomarcka1 • Od: 21.1.2012 • Prispevkov: 6
Re: podlaga za make-up 2.3.2012 17:04
hej hej Smile
No glede tega , če rabiš samo za senčilo ane ( eyeshadow primer) ga lahko nardiš sama doma Smile ker drugače pride tko po enih 25eurou kar se mi zdi malo preveč. Js ga useke tok nardim sama in je uredu. No uglaunem nardiš ga tko: rabiš kako ful majhno posodico za dat not kr tega rabiš zlo malo tko da js bi priporočala d če kakega senčila nerabiš več alpa si usega porabla sprazneš senčilo vn in uporabiš pol tisto škatlco. Js ga nardim iz sončne kreme , ampak bol kvalitetne iz lekarne. Varnost je na 1. mestu ane Smile no in pol not umešaš malo pudra in zmešaš da rata ku nekaka barvana krema in to je to Smile če hočeš bol tekoče dodaj več pudra , če bolj trdno pa kremo. Smile Pr meni tko deluje in mi drži senčilo po 8 ur gor Smile Za celoten obraz pa obstajajo tisti spreji ja , samo js jih neuporabljam Smile
upam da sm kj pomagala. ^^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.