ljubeznski ugrizi...povjte svoje mnenje :D

matija96 • Od: 4.3.2012 • Prispevkov: 5
ljubeznski ugrizi...povjte svoje mnenje :D 5.3.2012 1:37
hej pč k je nekaterim tu unu fuul uau bi rd sm neki zvedu kku tu mislte grizljanje ustnce? Very Happy hvala za use nasvete pa spodi še uahka napište kaj pa vm paše Very Happy Razz
koxica22 • Od: 30.7.2010 • Prispevkov: 56
Re: ljubeznski ugrizi...povjte svoje mnenje :D 5.3.2012 14:40
grizljanje ustnice -> me gusta Cool
majusika • Od: 11.1.2012 • Prispevkov: 40
Re: ljubeznski ugrizi...povjte svoje mnenje :D 5.3.2012 18:47
pac med poljubljanjem se tip mau ustau pa punco ugrizne u spodno ustnco ne zdej uno arrrr zagrist not ahaha sam tko nezno sam mal ugrizns lih tok da zacut Smile)) sede to ful :*
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: ljubeznski ugrizi...povjte svoje mnenje :D 7.3.2012 15:48
Men osebno je pa to brezveze.. Ustnice še nekak, fleke pa ne maram delat še manj pa dobit.. Very Happy Strast raje na drugačen način kažem.. Razz
LuckyGuy • Od: 7.3.2012 • Prispevkov: 13
Re: ljubeznski ugrizi...povjte svoje mnenje :D 7.3.2012 22:23
men osebno to use paše Razz to z usnco mal ''vzdigne'' vzdušje, z tem metulčko pa mal označiš ''svoj teritorij''.joke.ne sam tej metulčki so loh kr nadležni, sam če veš kdo ti ga je naredu pa če ti duma ne težijo pol je tak ok.js mam glih zle enga tazga fajn vlkega, čis črnga Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.