darilca

katty00 • Od: 1.3.2012 • Prispevkov: 122
darilca 5.3.2012 18:19
Zbiram predloge za dariiceee...
za simpatiijoo..

predlaagitee mii...

Pozdraaučeeek
Izgubljeni • Od: 2.3.2012 • Prispevkov: 17
Re: darilca 5.3.2012 21:05
roža '? Smile
annaerzar • Od: 6.6.2011 • Prispevkov: 29
Re: darilca 5.3.2012 22:06
ne roža. to je malo zastarelo. usaj mene bi blo sram dat tako darilo Very Happy majhn obesek za ključe? ogrlica? : )) pa ne porabi preveč denarja. use pride iz srca..
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: darilca 5.3.2012 22:19
annaerzar pravi:
ne roža. to je malo zastarelo. usaj mene bi blo sram dat tako darilo Very Happy majhn obesek za ključe? ogrlica? : )) pa ne porabi preveč denarja. use pride iz srca..

haha ja sej anaa ... še zdej mi nisi vrlna tista 2 eura k sm ti posodla da si mu kupla uno vizitko al neki Wink
mua <3 cigo moj
annaerzar • Od: 6.6.2011 • Prispevkov: 29
Re: darilca 5.3.2012 22:21
Ever pravi:
annaerzar pravi:

haha ja sej anaa ... še zdej mi nisi vrlna tista 2 eura k sm ti posodla da si mu kupla uno vizitko al neki Wink
mua <3 cigo moj

HAHAHAHAHAHAHHA . dej ubi se Very Happy pousod me najdeš : D <333
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: darilca 5.3.2012 22:23
annaerzar pravi:
Ever pravi:
annaerzar pravi:

mua <3 cigo moj

HAHAHAHAHAHAHHA . dej ubi se Very Happy pousod me najdeš : D <333

nene mislim resno xD ju3 mi prnesi una 2 eura dej Smile mi južnjaki se pousot najdemo ne Razz
Izgubljeni • Od: 2.3.2012 • Prispevkov: 17
Re: darilca 5.3.2012 23:14
annaerzar pravi:

Mogoče nisem razumel prav za koga je darilo Smile dala bi ga fantu, ki tije všeč verjetno ? Kaj pa obratno, če bi on dal tebi rožico, vrtnico, kaj bi si pol mislila ? Eh tip je zastarel nočem ga več! Smile Very Happy
Re: darilca 6.3.2012 15:29
šaam ttuk za fanta dariloo
smilelily • Od: 5.3.2012 • Prispevkov: 27 • Kraj: Maribor
Re: darilca 6.3.2012 19:19
srček (plišasti al pa kaj takega) z njegovim imenom...? Smile
Re: darilca 6.3.2012 19:22
ka to se ga da kupt da je ime njega goor..??

:**

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.