4 vprašanja za fante

SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
4 vprašanja za fante 27.2.2012 23:48
Fantje, 4 vprašanja mam za vas :

1. O čem se s punco najraje pogovarjate ? Jst se ful sekiram, kaj bom govorila, kako bom govorila, da ne bom kaj rekla narobe. A punca sploh lahko reče kaj 'narobe' ? Smile
2. Kakšne lastnosti cenite pri puncah ? a je to iskrenost, zaupanje, al sramežljivost (ker tko pol zihr veš, da nima drugega) ?? Very Happy
3. Kdaj je pravi trenutek, da punca zaupa svojemu fantu, kakšne probleme ima, kaj jo teži, kaj si želi, da mu zaupa ČISTO VSE...Ne verjamem, da je to takoj ko se spoznata al pa si mal dopisujeta..Torej kdaj ? Very Happy
4. A je kej narobe s tem, če je punca medtem ko je s fantom, tiho delno zarad sramežljivosti, delno pa zarad tega, ker hoče, da jo pač fant osvaja, pa govori lepe stvari ??

Midva se poznava že okrog dva meseca, si dopisujeva, ampak nisva se še videla v živo, ker mene tok trema daje, njega sicer ne, ker me je že tolkrat povabu ven, da si mislim, da mora bit res samozavesten, da vsakič prenese moj ne in me naslednjič spet vpraša, pa da je tolk komunikativen in se tako rad pogovarja z mano.
BlueEyeGirl • Od: 30.3.2010 • Prispevkov: 87
Re: 4 vprašanja za fante 28.2.2012 10:09
Sicer nism fnt, sam useen no Smile
S fantom lahko govorita o usm skor Razz nevem, ce si recimo bl sportnica al pa spremlas sport pol lahko kej o tem govorita, lahko mu poves kksne smesne situacije k so se ti zgodile, tud on se bo kej spomnu pa povedu. Pa pejt vn z njim, sej nc slabga se nemore zgodit Smile
Upam da sm ti kej pomagala Smile
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: 4 vprašanja za fante 28.2.2012 19:15
SaRxjdk2 pravi:
Fantje, 4 vprašanja mam za vas :

1. O čem se s punco najraje pogovarjate ? Jst se ful sekiram, kaj bom govorila, kako bom govorila, da ne bom kaj rekla narobe. A punca sploh lahko reče kaj 'narobe' ? Smile
2. Kakšne lastnosti cenite pri puncah ? a je to iskrenost, zaupanje, al sramežljivost (ker tko pol zihr veš, da nima drugega) ?? Very Happy
3. Kdaj je pravi trenutek, da punca zaupa svojemu fantu, kakšne probleme ima, kaj jo teži, kaj si želi, da mu zaupa ČISTO VSE...Ne verjamem, da je to takoj ko se spoznata al pa si mal dopisujeta..Torej kdaj ? Very Happy
4. A je kej narobe s tem, če je punca medtem ko je s fantom, tiho delno zarad sramežljivosti, delno pa zarad tega, ker hoče, da jo pač fant osvaja, pa govori lepe stvari ??

Midva se poznava že okrog dva meseca, si dopisujeva, ampak nisva se še videla v živo, ker mene tok trema daje, njega sicer ne, ker me je že tolkrat povabu ven, da si mislim, da mora bit res samozavesten, da vsakič prenese moj ne in me naslednjič spet vpraša, pa da je tolk komunikativen in se tako rad pogovarja z mano.

No jaz sem tip tako, da ti lahko odgovorim:

1. Osebno imam najrajš take s katero lahko govorim o praktično vsem, da ni omejena zgolj na to kero cunjo je vidla ali pa kater make up si je kupila.. Ja lahko tudi ženska kaj narobe reče samo vseeno zelo redko.. Se mora res potrudit, da kaj narobe reče.
2. Odprtost,zanesljivost,iskrenost,preprostost.. To so lastnosti, ki so meni pri ženski najbolj všeč. Da je preprosta,zabavna in da se da z njo menit..
3. Ja ne vem pač ko se malo bolj spoznata se mi zdi najbolj primeren trenutek..
4. Sam ne maram tihih žensk, imam raje zgovorne ampak seveda da povedo kaj pametnega.. Take, ki govorijo neumnosti in preveč ne maram ravno oz niso moj tip ženske..

Upam, da sem kaj pomagal..
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: 4 vprašanja za fante 2.3.2012 19:38
1. ti se čimbolj normaln pogovarji Wink povej o sebi, slabe in dobre lastnosti (sam pač samohvala ni zaželjena) pač narobe težko kej ponesreč rečeš.. če ti bo povedal da se mu je enkrat neki slabega zgodilo ne smeš rečt " u, ful dobr" Razz

2. vse morajo bit Very Happy iskrenost mora bit, zapuanje mora tudi bit. sramežljivost tudi malo je fajn Smile če boš neki ful samozavestna se bo počutil majhnega.

3. to mu zaupaj ko ga dobro spoznaš. lahko mu omeniš kak problem, ko se bosta pa dobro povezala pa lahko tudi prosiš če ti kaj pomaga, pa tud kak bolj zaupen problem pač.. na prvi pijači še ni treba to Wink

4. sem bil na pijači s punco in sva imela veliko tihih pavz, ker sva bila pač oba sramežljiva.. skrbela me je samo 1 stvar in to je, da bi to njo odbilo. na srečo je ni Smile pač če boš imela ful tihe momente probaj načet spet kako temo.

vidva se kar spoznajta Wink brez skrbi. pri meni je bilo tako da sem bil pred tem zelooo živčen, ko pa sva se usedla in naročila, je močno odleglo in sem se lepo pogovarjal potem.

no, pa srečno Very Happy
Re: 4 vprašanja za fante 6.3.2012 16:54
Hvala vsem.. Smile Še kakšno mnenje ? Very Happy
Tiashy2 • Od: 6.3.2012 • Prispevkov: 50
Re: 4 vprašanja za fante 6.3.2012 20:00
Nisem fant ampak bom poskušala odgovorit :
1. fantje imajo radi da jim prisluhneš, res prisluhneš (kar pomeni, da se lahko zanese nate, ti zaupa), lahko se pogovarjaata o čemerkoli, npr. aktualne pesmi, partyji, filmi, mnenja o učiteljih, šola, ogromno je tega. Ne se sekirat kaj boš govorila, kako, sam prepust se naključju, bo kar pač bo. Zakaj se ne bi enkrat probala pogovarjat s fantom, tako da svoj strah postaviš na stran in poskušaš govoriti, pa četudi kar tako nekaj v tri dni, samo govori kar hočeš.
2. iskrenost, zaupanje, jst mislim da sramežljiva ne sme bit punca preveč, kr pol vsaj pri večini, se ne 'upa' al kak naj rečem pogovarjat z njim, bit iskrena, kar pa bi mogla bit.
3. mal se morta spoznat, pol pa si bosta že zaupala, sčasoma, prava ljubezen je prava, če se razvija počasi. ni treba da se takoj menita o tem kaj čutita drug do drugega, bodita prijatelja, spoznajta se. poveš mu lahko vse kar misliš, čutiš.
4. ni preveč fajn če si tiho, ti sam govori, četud kar tako nekaj, sam da govoriš. mogoče še iz tega blebetanja nastane ena v redu tema..

zakaj ne bi šla z njim ven, itaq če se dva meseca poznata, pol si že velik bolj zaupata, kot če bi šla prvič na zmenek, kar pa je pomoje lažje, it prvič ven, ko se že mal poznata. vem da maš tremo, ne upaš it, ker misliš da boš tiho, zaupaj mu, da te je strah, ker ne veš o čem bosta govorila, ker bi mu rada zaupala, pa mu ne moreš.
Izgubljeni • Od: 2.3.2012 • Prispevkov: 17
Re: 4 vprašanja za fante 6.3.2012 20:31
Evo mene fanta Smile

1. O čem se s punco najraje pogovarjate ? Jst se ful sekiram, kaj bom govorila, kako bom govorila, da ne bom kaj rekla narobe. A punca sploh lahko reče kaj 'narobe' ? Težko rečeš kaj narobe, govori o vsemu kar želiš, skozi pogovor bosta našla kakšne skupne točke in se bo razvijala debata Smile

2. Kakšne lastnosti cenite pri puncah ? a je to iskrenost, zaupanje, al sramežljivost (ker tko pol zihr veš, da nima drugega) ??
Iskrenost, zaupanje, pa da se ne nosi Smile Da je preprosta..

3. Kdaj je pravi trenutek, da punca zaupa svojemu fantu, kakšne probleme ima, kaj jo teži, kaj si želi, da mu zaupa ČISTO VSE...Ne verjamem, da je to takoj ko se spoznata al pa si mal dopisujeta..Torej kdaj ?
Na tole ne znam odgovorit Smile Meni bi bilo vseeno kdaj, verjetno odvisno od punce...

Odvisno od tipa Smile Če tip govori kot navita ura potem je uredu če si tudi malo tiho, če pa je tudi on bolj sramežljiv pa pride do manjše nerodnosti ,ki pa se jo da s smehom rešiti Smile
LuckyGuy • Od: 7.3.2012 • Prispevkov: 13
Re: 4 vprašanja za fante 7.3.2012 22:15
ni direkt na uprašanje sam bi ti lah pomagal..
1. ne hodit z nekom prek neta. nemorš niti vedit gdo je, niti kak je, niti če je sploh tip al je sam ena punca k te trola kr ji je pač dougcajt.
2. glede na to da te je vn vabu predvidevam da je tip, tak da se enkt dob z njim, sam karkoli nardiš, taprvič NE it sama. nkol neveš ka se ti lah zgodi.. uzam kako frendico zram, pa pol če je uredi lah tut pol ona gre al pa kj.
3. če hočeš resno najdit tipa, ga ne iskat na netu ampak u realnem žiulenju (šola, kak party, karkol pač)

ne rečem da vem največ o takih stvareh, kr se zavedam d še 3/4 stvari nevem.. sam mam pa dost izkušn da vem da tole ni nč..
lp.
Re: 4 vprašanja za fante 8.3.2012 17:21
LuckyGuy pravi:
ni direkt na uprašanje sam bi ti lah pomagal..
1. ne hodit z nekom prek neta. nemorš niti vedit gdo je, niti kak je, niti če je sploh tip al je sam ena punca k te trola kr ji je pač dougcajt.
2. glede na to da te je vn vabu predvidevam da je tip, tak da se enkt dob z njim, sam karkoli nardiš, taprvič NE it sama. nkol neveš ka se ti lah zgodi.. uzam kako frendico zram, pa pol če je uredi lah tut pol ona gre al pa kj.
3. če hočeš resno najdit tipa, ga ne iskat na netu ampak u realnem žiulenju (šola, kak party, karkol pač)

ne rečem da vem največ o takih stvareh, kr se zavedam d še 3/4 stvari nevem.. sam mam pa dost izkušn da vem da tole ni nč..
lp.

1. Pogovarjava se prek facebooka, in ima gor svoje slike, poleg tega pa sem ga tudi videla že v živo, sam nisem se pa še pogovarjala z njim, razen pozdravla sem ga.
2. Hvala, sej drgač ne bi šla sama, če bi se z nekom pogovarjala, pa ga še nikol ne bi vidla.
3. Maš prou ja, sam k eni pridemo samo enga zmenka pa še tist ne zgleda tko kt bi mogu (v mislih imam sramežljivost, k se ne moreš pogovarjat, kr niti ne veš o čem bi se).
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: 4 vprašanja za fante 8.3.2012 23:07
luckyguy, ja, na partyju boš pa res RESNEJŠEGA našel kot na netu Rolling Eyes

tip je tip, nima veze kje ga najdeš. samo da na netu so bolj tisti ki so sramežljivi, v real life pa tisti ki so samozavestni. v bistvu ravno obratno..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.