Ideje za književni spis

denkoboy2 • Od: 23.5.2011 • Prispevkov: 18
Ideje za književni spis 13.3.2012 19:53
MI mormo pč u sql naredit književni spis z naslovom:
1. Bil sem prizadet ali
2. Storil sem krivico
Zej pa se je ne spomnim nobenega takega dogodka, ker je pač treba opisat tut čustva in bi prosil za ideje, ker si tut lahko izmislimo, pišemo pa 23. marca tako da prosim za ideje.
Bobblehead • Od: 7.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Ideje za književni spis 14.3.2012 17:10
lej če si lahk zmislš piš v nekem dogotku ni tok težko, men se sicer tisti spisi zdijo bedni k majo naslov PRIJATELJICA ME JE PRIZADELA pa da je razlog ful otročji razlog da pišš spis PRIJATELJICA ME JE PRIZADELA more bit konkreten po mojem mnenju npr. (izmišljujem si) da sta šle ne vem v en bar in pol ti je ona skos pa dej pij alkohol, dej probi pa ti skos nočš pa ona tep nevem govori da si bedna itd itd.. in pol ne vem pride policija in vid da pijeta in da sta mladoletni in pol se ona nekak izmuzne tebe pa pusti tm smo.
Lahk pa pišš tut o fantu da te je ful prizadel, k si ga vidla z drugo k sta se poljubljala sam mogoče ti bo to mal bed pisat pa pol oddt učitlci,
Za spis STORILA SEM KRIVICO pa lahk npiš da ste šli ne vem kamorkol in da si tm ne vem neki po nesreči al pa nalašč, kokr čš, neki uničlla in k so sprašval kdo je bil si okrivila druzga in opisujš kako ti je žou in kako bi rada popravla in na konc lahko nardiš kot nauk da si se iz tega neki naučila in da če bo še kdaj se zgodil podobn primer boš vedno povedala resnico ne da bodo drugi trpel zart tebe:)

To so moje ideje vrjetn so kr ene ampak tokle ti lahk pomagam!SmileSmile
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: Ideje za književni spis 15.3.2012 16:39
malo poglej kake nadaljevanke pa si vzami kaki dogodek za osnovo Smile samo pazi da ne bo preveč ekstremno XD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.