help..sex!

nina4 • Od: 28.1.2012 • Prispevkov: 28
help..sex! 18.3.2012 9:46
hej!
vem da je bila tema o sexu in teh zadevah že neštetokrat odprta in ste mi tudi dosti pomagali..ampak sem se znašla v malce neprijetni situaciji. :S
pač s fantom sma skupaj kakšen mesec..in sma se že pogovarjala o 1. sexu (kdaj bo,kje bo..) večalmanj sva se to pogovarjala v hecu ampak mislim da je on kakšne stvari ki jih je izrekel mislil resno.čeprav mi je na začetku rekel da me spoštuje in da bova takrat ko bom jas hotela...se mi zdi da mu je zdaj malo žal da je to rekel, saj sem rekla da bi jas šele čez kakšno leto ali pa malo manj..on bi p že prej semizdi..
najbolj od vseh stvari pri sexu me skrbi da se me bo potem ko bova nekajkrat sexala naveličal, da ga nebom dovolj zadovoljila :S in sedaj res nevem kaj naj naredim? povejte malo, če ste že kaj takega doživeli in kaj ste naredili? :S res potrebujem nasvet! :/
oprostite za tale spis, neznam na kratko povedati x')
pozdravček :*
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: help..sex! 18.3.2012 13:12
če bi šla u to sam zato ker se ti zdi da bi on to rd, ne it. če si ti to želiš, pol ja. zarad njega pa zarad slabe vesti pa res ne. če ti nisi prpraulena nimaš kej to delat. (:
kok si pa stara? (:
Re: help..sex! 18.3.2012 16:10
stara sm 15. letos bom 16.pozabila sem še ta podatek povedat ja.
sm prpraulena, in res se mi zdi da me zastopi in use. prou uno lahko bi rekla da se res dopolnjujeva in da se zabavava kadar sva skupaj Smile tak da me samo to skrbi, ker je imeu res že veliko punc in se mi zdi res iskušen, čeprav on pravi da ni iskušen.
drugače pa hvala ti Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: help..sex! 18.3.2012 16:22
najbolje da počakaš, ko se bo tbei zdelo da si pripravljena.. po 1 mesecu, pri teh letih mogoče res mal prekmal, pa še če je imel on velik punc prej, je čist upravičen tvoj sum da cilja ubistvu samo na to.
kar počakaj. če te ima rad, te ne bo pustil zarad tega. če te pa bo, pa nič hudega ker mu gre očitno sex bolj po glavi..

lp
Re: help..sex! 18.3.2012 16:45
ok. saj bom še videla.. res je.. morava se še bolj spoznati in use Smile
hvala ! Smile)
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: help..sex! 19.3.2012 14:11
Počakaj par mesecov pa boš vidla, če je pravi. Seksaj pa takrat ko boš ti pripravljena.. Tega, da se te ne bo naveličal ti pa nihče ne more zagotovit.. Samo taki, ki želijo samo sex ponavadi se ne trudijo toliko časa.. Če bi te pa res zapustil ker ga kao nebi dobro zadovoljila potem pa bodi vesela, da si rešla tazga debila..
Re: help..sex! 19.3.2012 20:17
hvala mandex Smile bom počakala seveda, vsaj še 3 mesece Smile
LuckyGuy • Od: 7.3.2012 • Prispevkov: 13
Re: help..sex! 20.3.2012 22:33
lej če te ma res rad te bo počaku če te pa nima pol pa tak ni vredn tega d bi z njim.. js sm tut punci reku d bom počaku doklr nebo hotla pa sm se tut držu tega.. in po 4 mescih je za noulet lani prespala pr men in sma se skup odločla d boma pač probala.. zj sma skup mal več ko let pa pou pa morm rečt da se je splačal počakat.. sma pa že enkt prej akk mesc pred tem že bla čis mal pred tem da bi sam je pol rekla da še ni zihr in pol raj nisma.. pa se je pol spet premisla da bi sam pol pa js nism hotu kr se mi je zdel d hoče sam zarad mene.. tak d ja iz lastnih izkušn.. če te ma rad bo čaku.
Re: help..sex! 22.3.2012 18:12
okej hvala vam vsem Smile
zelo ste mi pomagali in sedaj sem tudi bolj pomirjena Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.