mal preveč dlak. :(• Izzylovesyou
• Od: 6.11.2011
mal preveč dlak. :(
23.2.2012 17:37
hey! wem da je blo takih tem že welik sam useen bi še enkat uprašala. no ja.. pač js mam welik dlak po rokah pa si jiih nebi rada bril k bojo pol še temnejše pa debelejše. opazla sm da mam temnejše dleke tut okol popka in tko ampak si seweda ne mislm zdej brit trebuha k bi blo še slabš. ene ste že omenjale belilne kreme itd. zdej me pa zanima.. a to ti tut kožo tm pobel al ti sejansko samo dlake. pa slešala sm tut da ena kemikalija lahko ful fino pobel dlake pa se jo da kupt w lekarni.. plis povejte če veste še kej weč o vsem tem • smilingtotheboys
• Od: 22.1.2012
Re: mal preveč dlak. :(
23.2.2012 22:32
a to tebe osebno moti al moti to tvojo družbo in se delajo norca iz tebe?
mam podobne probleme... sam mene to ni nikol motlo je pa motlo mojo družbo in so se delali norca iz mene... pa mi je blo useeno... pač če te bo tip mev res rad bo tud njemo vseeno... ne beli si dlak ko so to same kemikalije... in zapomni si... taka ko si si najlepša in najboljša... je pa res, da morš določene stvari nardit zarad higiene... dlake na roki in okol trebuha pa mislim da niso problem vsaj kar se tega tiče... _________________ "Nobena stvar me ne prevzame tako kot delo: cele ure ga lahko opazujem." Klapka Jerome • manika
• Od: 11.9.2010
24.2.2012 14:40
ja jaz mam enak problem, pa mene to ful moti in sovražim poletje ko so kratke majce, pa kopalke.... pa me tudi zanima kak tote belilne kreme učinkujejo?? ka se zgodi potem s kožo, kak zgleda?? pa če ma kdo izkušnje s tem naj prosim pove....
• Izzylovesyou
• Od: 6.11.2011
24.2.2012 19:58
smilingtotheboys ....
ja sicer se strinjam stabo. ampak mene te dlake motijo osebno, ne zaradi družbe. sploh pa nisem samozavestna ko imam odkrit trebuh. sem zelo vitka in bi zato rada pokazala trebuh, vendar me moti ker je prekomerno poraščen. + upam da nam kakšna izkušena punca priskoči na pomoč in nam pove kaj več o teh belilnih kremah. • evvci
• Od: 10.6.2010
28.2.2012 15:47
Izzylovesyou pravi:smilingtotheboys ....
ja sicer se strinjam stabo. ampak mene te dlake motijo osebno, ne zaradi družbe. sploh pa nisem samozavestna ko imam odkrit trebuh. sem zelo vitka in bi zato rada pokazala trebuh, vendar me moti ker je prekomerno poraščen. + upam da nam kakšna izkušena punca priskoči na pomoč in nam pove kaj več o teh belilnih kremah. ja js sm tut kr ful prekomerno poraščena -.- tut kkšn nasvet rabm ! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.