PLIIIZ HELP !!!!!!!!!!!

sweetChocolateCookie • Od: 6.3.2012 • Prispevkov: 4
PLIIIZ HELP !!!!!!!!!!! 6.3.2012 19:38
no uglaunm pred 1im mescom sm zgubila nedolznost :p am stara sm 15 ..zaenkrat s tipom uporablava sam kondome ..a bi blo dobr da bi zacela jemat kontracepcijske tabletke? a jih v lekarni dobiš kr tko? kok stanejo?

HVALA ZE VNAPREJ <3 Very Happy
trixxie • Od: 27.8.2011 • Prispevkov: 14
Re: PLIIIZ HELP !!!!!!!!!!! 6.3.2012 20:58
žiujo!

si na istem kot jst Razz ampak jaz sem se zdaj odločila za tabletke(sem jih dobila prejšnji mesec). v lekarni jih ne morš kr tko dobit, predpiše ti jih lahko samo ginekolog. in ker si stara 15 greš lahko sama k njemu. nebo te nič pregledal, tko da brez skrbi Smile pač povej mu da bi jih rada imela in on te bo samo stehtal,pa zmeril kok si velka pa pritisk ti bo izmeril in na podlagi tega ti bo predpisal tabletke ki so za tebe primerne. dobiš jih na recept tko da so brezplačne. pa dobiš 3 škatlice (za 3 mesece-za uvajalno obdobje,pač tko vidiš če so ti uredu,če ne ti predpišejo druge; če so ti pa uredu greš pa usake 3 mesece po nou recept).

odločitev je tvoja. glede na to, da si stara 15 in vrjetno nočiš zanosit ti jih jaz priporočam, ampak morš vedit da ti bodo mal 'zmešale' sistem.pač na začetku boš mogoče mela mal neredne menstre pa umesne krvavitve sam se use to uredi ko se telo navadi na njih (ponavad je že po drugi škatlici use ok).

lp, trixxie Wink
Re: PLIIIZ HELP !!!!!!!!!!! 7.3.2012 15:38
hvalaa tii..ampak js sm slisala da baje lahko dobis tut brez recepta .

Am pa se neki..recmo k pac mata kondom ane .sej ce ne poc al pa krkol k mu pride v teb ni moznost zanositve ane? Ker itak je sperma v kondomu Smile)
trixxie • Od: 27.8.2011 • Prispevkov: 14
Re: PLIIIZ HELP !!!!!!!!!!! 7.3.2012 16:03
brez recepta jih ne moreš dobit ker ti jih predpiše glede na težo pa to in ti druge lahko škodijo (stranski učinki in to)

drugače pa možnost vseeno obstaja - lahko kej vn kane ko ga da vn al pa tko. samo če sta previdna pa de ne poči potem skoraj da ni možnosti oz. je ni
Re: PLIIIZ HELP !!!!!!!!!!! 7.3.2012 17:32
ja valda previdna sva ful..sam useen je un filing aves :p uglaunm hvala tii Very Happy
AnjaEmmaSluga • Od: 10.3.2012 • Prispevkov: 4
mam 18 let in z fantom sva mela nezaščiten sex 10.3.2012 21:22
pred enim tednom sva mela z fantom nezščiten sex ampak mu ni prišlo vame, nebi se niti moglo rečt da je biu sex ampak mi ga je utakniu notr samo enih parkrat sam sm se ustrašla.. a je kej možnosti da sm noseča?
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: PLIIIZ HELP !!!!!!!!!!! 11.3.2012 22:07
Možnost je minimalna.
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: PLIIIZ HELP !!!!!!!!!!! 12.3.2012 21:02
Kontracepcijske tabletke se da dobiti tudi brez recepta, vendar moraš za njih plačati okoli 10e, če se ne motim.
Vsekakor pa je priporočljivo, da obišeš ginekologa/ginekologinjo, ker ti seveda predpiše tabletke, ki so primerne zate.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.