Zmedena.. prosim pomagaj..• mišikaa
• Od: 30.7.2011
Zmedena.. prosim pomagaj..
26.2.2012 21:06
Torej.. všeč mi je en fant in to že zeloo dolgo. Pošiljal mi je zmedene signale, lajkal mi je na fb stanja kot so: lajkaj pa ti povem, lajkaj pa dobiš <3 na zid... in tako dalje. Slik mam kar dosti mi pa nobene ni lajkal. Slike je dekletom zelo malokrat lajkal razen če mu je bila res zelo všeč. Pred 3 dnevi pa mi je lajkal da je moj prijatelj, mi napisal <3 kar pomeni da me ima rad, in :$ kar pomeni da se lahko zanesem na njega. Moja prijateljica pa je to videla in ve da mi je všeč zato ga je vprašala katera mu je všeč. Rekel je da sem mu všeč ampak nisem njegov tip tako da ne bi bil z mano. Nato si jaz naslednji dan naložim sliko in on mi jo lajka. Kar je res čudno ker je to redka punca, ki dobi na sliko njegov lajk.
Torej kaj si naj mislim in kaj naj naredim? Hvala vsem • CharlotteAnnabelle
• Od: 24.2.2012
Re: Zmedena.. prosim pomagaj..
26.2.2012 21:27
Jaz se na tvojem mestu en bi preveč zanašala na to kok ker komu 'lajkov' pošera na FB-ju. Vem da se ti verjetno ful dopade, da ti lajka takšne statuse in tvojo sliko in ne veš zakaj to dela, a ne vem, ampak to mi je tko čist preveč 'random'. Ali ve, da ti je všeč? Ker včasih tipi radi tudi sam malo izzivajo na tak način v resnici pa si recimo ne upajo bit kej preveč pogumni. In to da kar je rekel tvoji frendici lahk pomeni ravno to - igrau bi se, resne zveze pa noče. Sicer pa bolje da se o tem sama pozanimaš, da ne boš preko posrednikov prišla do napačnih informacij. • mišikaa
• Od: 30.7.2011
26.2.2012 21:31
Ja bili smo celotno poletje in jesen skupaj in že takrat se je vse začelo tudi njegovi znaki in vse to. Ja ve da mi je všeč ker je to že sam ugotovil in povedala sem mu. Bil pa je tudi pred 1 mesecem v zvezi z mojo sošolko.
• annalove
• Od: 26.9.2011
1.3.2012 20:48
na fb-ju ti velik fantou lajka slike pa ubjave pa npr. niso vate tkoda boš sprot vidla kuko bo _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • PinkStar
• Od: 30.12.2009
3.3.2012 15:07
mišikaa pravi:Torej.. všeč mi je en fant in to že zeloo dolgo. Pošiljal mi je zmedene signale, lajkal mi je na fb stanja kot so: lajkaj pa ti povem, lajkaj pa dobiš <3 na zid... in tako dalje. Slik mam kar dosti mi pa nobene ni lajkal. Slike je dekletom zelo malokrat lajkal razen če mu je bila res zelo všeč. Pred 3 dnevi pa mi je lajkal da je moj prijatelj, mi napisal <3 kar pomeni da me ima rad, in :$ kar pomeni da se lahko zanesem na njega. Moja prijateljica pa je to videla in ve da mi je všeč zato ga je vprašala katera mu je všeč. Rekel je da sem mu všeč ampak nisem njegov tip tako da ne bi bil z mano. Nato si jaz naslednji dan naložim sliko in on mi jo lajka. Kar je res čudno ker je to redka punca, ki dobi na sliko njegov lajk.
Torej kaj si naj mislim in kaj naj naredim? Hvala vsem Glede lajkov na Facebooku nemorš nč točn vedt...Sj ti tut frendi lajkajo, pa npr. niso vate. Edino kr je pomembn, je, kko se s tabo/ob teb obnaša v realnosti. Je pa tut mal čudn d je reku d si mu ušeč, sam nisi njegov tip...Mogoče je celo on mal zmeden glede usega. Upam d sm kej pomagala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.