Prvi zmenek

Thisis • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 15
Prvi zmenek 17.10.2008 22:46
Ja pred mano je prvi zmenek.No ne bom rekla da je to prvič ko bom na samem s fantom ampak to pomeni da bom prvič s fantom v katerega sem resn+ noro zaljubljena.Stvar je čisto nedolžna,gre za manjši sprehod če se lahko tko izrazim, večinoma bo pogovarjanja in tega.No kar je pa največji problem? SRAMEŽLJIVOST Embarassed če sm sdama s fantom mi rata nerodno zmanka mi teme za pogovor in nastopi neprijetna tišina in strmljenje v zrak.Za prvi poljub se še nebi odločila ker bi bilo prehitro.Z njem se poznam že dobro leto je starejši od mene približno tudi eno leto in resnično me zanima katero temo naj začnem poleg šole,prijateljov,.... itd.Vsi pravijo da pridejo teme kar spontano ampak...jst ne.Ker sm že doživela tisto TIŠINO. Sad Sad
Aja pa vprašala bi vs še kakšen je biv vš prvi zmenek Very Happy.Upam da bomo vsi ob tej temi mal zardeval Embarassed
Trish • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 18
Re: Prvi zmenek 11.12.2008 19:52
Ah ti se kr potrud pa kr nekej nakladej in č ni njega tok sram bo pa že on kej govoru Very Happy
Don't worry. Smile

Hja no moj prvi zmenek..
Pred dvemi leti k sm bla stara 11 let pa je blo uba full sram k ni blo nit kissa nit nč nikol z njim. No uglaunm zmenla sva se d greva po šesti šolski uri na hitr eno šetno k pol pa more it na bus in pač js sm kunčala že ob pol 12ih in sm ga mogla čakat do 1ih pa 10 in sm šla mau po mestu šetat s frendi pa to in pol nakonc sm pa zmudila in sm pršla 20 čez eno in ga ni blo več pred šolo in sm laufala n autobusno postajo in tm sm se nek opravičevala in pol je pršu buss in je mogu it.
Tku d je biu totaln razsul Crying or Very sad

Čeprou sm mau ksna k na to temo udguvarjm XD
No pa č je ta zmenek že biu pa povej kko je blo Smile
poisongirl • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: Prvi zmenek 11.12.2008 20:49
Wow moj pru zmenk je biu pa tak, da sm se zmenla z njim da boma na isti zabavi (ubistvu je blo kresovanje) in pol sma se dobla in je dejansko pustu prjatle tam same sam za mene.. in pol sma se ob ognju ki je že fuul ugašu menla pa to.. drgač se pa poznama že neki časa in sm res ful u njega bla... blo je pa komi pr 13ih Embarassed in se takrat nisma kušnala sma se pa za rokce držala pa tko. ja in pol je en fant enoo mojo prjatlco pstiv in sm jo mogla tolažit it -.-. to je to
chick • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 42 • Kraj: Kranj
hey 11.12.2008 22:04
hm no...

pr men je blo pa tko da sva se najprej po msn-ju tipkala in pol sva se zmenila da greva vn enkrat prei sva se patud že vidla na koncertu ud alye no na tednu mladih ubistvu in ja bio je pa kr mal grozn krai u eni gmajnci zraun pokopališča in tko sva se mau pogovarjala in pol je zmankal teme in tista TIŠINa za pru kiss se pa tud še nism odločila in pol se nekak tko izmotala iz tiste tišine in pol sv se zmenla kdaj se naslednič dobiva in tko no .... Embarassed
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: Prvi zmenek 27.4.2009 11:37
Žiujo..eZt mam pa zdeii druzga fanta...no in s temu se ful bolš štekava kt sva se pa s prejšnmu..no in u petek (zadn dan pred počitncam) me je povabu u kino...ampak ker ma neki **** tastare gre loh sam pod pogojam da gre z nemu najbolši prjatu pa njegova punca. No in tko je zdejle ura tok kt je ob 16:oo smo zmeneni u Planetu Tuš..in gremo gledat Stari, rad te imam...pol se bo pa zgodl kar se bo zgodl...vem pa da nubenmu ne bo nč nerodn...mejbi na začetku kasnej pa zihr NE! Smile

P.S. Js pa moi tip pa pač ta negou best frend pa negoua punca bomo ualda sedel usak na svojmu koncu kina...logično tut da usak na drugi strani zadnje vrste..

P.S.S. Če pa mate kšne nasvete glede žvaljenja u kinu so pa use nasveti fuuul pričakovani...huala že za unaprej...

Mojčka

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.