Nevem če mam šanse!• anchycka
• Od: 25.5.2009
Nevem če mam šanse!
25.5.2009 16:43
Jst sm v baru mesec nazaj vidla enga tipa,k mi tkt ni biu nč posebnega ane...potem me je pa neki vprašu glede piva in to in sm mu odgovorila.Potem sm pa še vrečko tam pozabla in jo je dau za šank,da sm jo dobla nazaj.Potem sem ga še vidla in sem se zalubla vanga,vidm ga pa tm 2-3krat na tedn.Od njegovga sošolca sm dobila msn od njega,je bl mal gor,sam niti nwem kaj naj mu pišem k se ne upam.Kera sm,pa že ve.Problem je pa tut kr mam js že ta teden zdj konc šole in ga nam najbrž več vidla,je pa z dolenjske tko kt js.plis svetujte mii
• THEuna
• Od: 6.5.2009
Re: Nevem če mam šanse!
25.5.2009 18:38
anchycka pravi:Jst sm v baru mesec nazaj vidla enga tipa,k mi tkt ni biu nč posebnega ane...potem me je pa neki vprašu glede piva in to in sm mu odgovorila.Potem sm pa še vrečko tam pozabla in jo je dau za šank,da sm jo dobla nazaj.Potem sem ga še vidla in sem se zalubla vanga,vidm ga pa tm 2-3krat na tedn.Od njegovga sošolca sm dobila msn od njega,je bl mal gor,sam niti nwem kaj naj mu pišem k se ne upam.Kera sm,pa že ve.Problem je pa tut kr mam js že ta teden zdj konc šole in ga nam najbrž več vidla,je pa z dolenjske tko kt js.plis svetujte mii
izkorist šanso ta tedn npr.v baru se used u bližino njega. In če boš upazla,d se zanima zate,začni pogowor. Tko npr. kko si? Pol bo pa po vsej vrjetnosti on nadeljewow chat. In pol spet ti xD Maw maw bedne,sam boš vidla da bo užgal (; Good Luck* • anchycka
25.5.2009 20:26
Ja upam,da se srečava ta teden kj...js sm ful sramežliva glede tega,gleda me tut,če smo skp tko u bližini,sam upam da bo on kj začeu...
• onn
25.5.2009 20:50
jah,.. če boš videla da nebo on začel, pa se ti opogumi, da ti pol 1x nebo žal..
• anchycka
25.5.2009 21:30
Ja sam ne upam se,k čim ga widm se mi zablokira use,če bi on kj reku,pol že,sam drugač sama se ne upam...
• anchycka
30.5.2009 19:26
En nasvet:če se s tipom kj menš prek msn al pa netloga komuniciraš,se nekak zbližaš z njim.ker sm ga dodala md prjatle,pa me je že klicu učer u baru,ime si je zapomnu celo z neta,mene bi pa kmal kap:-D
• KatjaShik
• Od: 3.2.2012
14.7.2012 17:25
Mam problem.. on je baje zaljubljen v drugo ampak ko se pogovarjava.. ko mu rečem da ga pogrešam reče da on tut mene in ko mu rečem da bi ga rada vidla mi reče da on tut mene in zmenla sma se da se boma objela in zalizala? A mam kej šans?? živi dlje od mene in ga vidim enkrat na leto zelo ga pogrešam help ;DD [
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.