18ka :)

maja_A • Od: 27.9.2009 • Prispevkov: 38
18ka :) 25.2.2012 23:46
heej Smile

dve najboljši frendici praznujeta čez 2 tedna 18ko, in kot razred bi jima naj pripravili nek "krst" in imam nekaj idej ampak nočem ponavljati z enakimi nalogami kot so bile na moji 18ki

razmišljala sem da bi jima kupila majice na katerih piše končno 18, to bi si morali oblečti in mogoče še bi dodala tista svetleča očala al pa nekaj, potem pa bi v škatli iskali listke na katerih bi pisalo žeri, pij, pij koktajl... striptiz ju definitivno čaka ampak zdaj nevem kaj še naj vključim zraven,..? pač nekaj zabavnega in smešnega Smile

torej imate kakšne ideje, predloge?? Smile
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
Re: 18ka :) 1.3.2012 17:20
Lahko jim naročite, da morajo pet karaoke, pol lahko jim daste kaksne igrice - npr. da jim zrihtaste kakšna darilca majhna, jih zavijete in pol daste v veliko škatlo s stiroporjem in takimi listki al kej podobnega in pol da morajo iskat ta darilca z zaprtimi ocmi, al pa iskanje kovancev v smetani brez da bi rable roke (pač samo z usti), ... Če mi pride še kaj na pamet pa napišem še Smile
aja lohko pa npr maste kakšen dress code - npr da vsi prideste v rdečem, črnem, kakšna fora pač.
maja_A • Od: 27.9.2009 • Prispevkov: 38
Re: 18ka :) 1.3.2012 19:27
hvala za ideje Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.