Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.?

brikca • Od: 5.8.2010 • Prispevkov: 42
Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 15.8.2010 14:22
Ok, am pač tkako je blo... pač lani sva se z mamo pogovarjali od sexa pa to (je ona začela Embarassed ) pa mi je rekla da ko se bom odločila d bom pač prvič seksala da ji povem pač da me pelje prej h ginekologu na pregled. Sam takrt sm jst mela 14 let in nism mela še fanta zdaj so se pa stvari obrnile in sva s fantom skupaj 2 mesca sej vem d boste rekli eni d je nekm melo samo bistvo je u tem da on me je skori 4 leta čaku da mu bom tui jst vračala čustva in ne vrjamm d bi biu z mano samo zato da bi se dala dol... tkw ben povejta ki mislnta vi? bi mogla ki rečt mami al ne? kaki drugi nasveti? hwala za odgovore Razz
ScotiaIris • Od: 3.8.2010 • Prispevkov: 18 • Kraj: Raka, Krško
Re: Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 15.8.2010 14:46
Ja, jst sm po dveh mesecih v vezi tud že mela spolne odnose.
Pomoje ni prezgodaj, kar reci mami, pa če boš potem začela z odnosi ali pa ne, pregled nikoli ne škodi Smile
Re: Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 15.8.2010 15:03
če bi meu jst tak zaupanje z mtko..uff Very Happy
povej ji! Razz
slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Re: Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 15.8.2010 19:38
Povej ji Very Happy , no vsaj jas bi ji na tvojem mestu
alenkaplos
Re: Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 15.8.2010 19:46
pa povej
AnCHiiKa • Od: 13.7.2010 • Prispevkov: 190
Re: Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 15.8.2010 23:49
povej Very Happy
alenkaplos
Re: Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 17.8.2010 11:17
Ja kar povej
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 27.9.2010 20:20
midva z zdejšno še en mesc nisva bla skp pa sva..pa sva zdej 5 mescou skp..sploh nima veze
sarcc • Od: 29.4.2010 • Prispevkov: 32
Re: Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 17.10.2010 15:11
midva z mojim sma prvič ko sma bla skup 2 mesca.. Pa mi ni žau Smile .. zaj teče 8 mesec in se mama res rada Smile ..
In ko sn mami prvič povedla da sma, mi je samo rekla da naj se primerno zaščitim pa da naj ginekologa obiščem Smile .. to je to Smile .. Nima nič druga za rečt ker je glede tega zelo zaprta Embarassed ..

Drugače pa: POVEJ JI Smile
majusika • Od: 11.1.2012 • Prispevkov: 40
Re: Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 26.2.2012 22:10
Smile

Nazadnje urejal/a majusika 30.6.2012 18:49; skupaj popravljeno 1 krat
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 27.2.2012 11:33
Ja kar povej mami da te pelje h ginekologu pa predvsem se ustrezno zaščiti.. Zašćita je najbolj pomembna, da ne bo kakšnih nepričakovanih nosečnosti in podobno..
bumbar • Od: 23.2.2012 • Prispevkov: 33 • Kraj: ŽELEZNIKI
Re: Pri seks - bi morala mami povedat zaradi kontracepcije itd.? 27.2.2012 21:18
majusika pravi:
js bi sam neki dodalaa kaj pa ce si s fantom skupi ze skor 4mesce oba nenormalno ful bi mami neve zanga da sta skupi ker pac amm mi2 sva bla 2mesca skupi pa sva pol mela ''pauzo'' mami neve da sva spet ker ga fuuuuuuuul ne mara o.O in mi res ne pusti da sm z nemu :// kaj nej nrdim?

pomoje ma čist usak ne glede na starost pravico sam prjatle zbirat. js, če bi bla na tvojmu mestu bi to matki v faco rekla, pa šla k njemu. Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.