igra RESNICa ali IZIV ??• omeqa
• Od: 21.7.2009
igra RESNICa ali IZIV ??
21.7.2009 18:04
no mene pa zanima kakšna vprašanja in izive dajete pri tej igri. mi v šoli se to špilamo že kar nekaj let (na rojstnih d.)) .
NEKAJ PRMEROV: RESNICA: -v katero si -ker ti je najbl vše iz naše razreda -lestvice (npr. od 1-5 gdo ti je všeč) ... IZIV: -kis -francoz -primi ga za tiča" -poliži ga npr. po licu,ustnicah -lizajta se 10 sek. -dotikanje z jezikom ... in tak naprej... DAJTE ŠE VI KAKŠNE PREDLOGE... LP OMEQA • omeqa
Re: igra RESNICa ali IZIV ??
21.7.2009 18:06
AJA DA ŠE POVEM...stara sem 14
drgač v 6,7 klassu smo se pa bl objemal pa na lička lubčkal.... Aja neki na formu sm že vidla takšno temo ampak newm ki je zato sem novo odprla • bacje
• Od: 20.7.2009
21.7.2009 18:31
pa mi u soli pa vse kar je rekla omeqa pa se par npr.
- fnt da punci roko pod spodne hlace in punca fantu - fnt prime punco za joske - fanta pa punco zapremo skupi u kksn wc in zaklenemo za 10 min.... (ponavad sta to kksna dva k hodta) - pa da se fnt punci da roko u hlace in jo prime za rit.... - in fnt dela sklece nad punco in jo vsakic kusne.... evo to je se neki idej k jih mi delamo.... fsm pa uzivite v izivih... • TicTac
• Od: 20.5.2009
21.7.2009 21:15
Tole igro smo mi preimenoval v ''Bandidos dolžnosti'' ker skos vrtimo flašo bandidosa, resnice tko al tko nikoli ne damo. Sj ko se trikrat to greš tako al tako veš vse, razen pač če pride kdo ''nov'' mu damo resnico. Na začetku smo imeli tudi mi vedno te lestvice, potem smo pa prišli do bedastih for, ker se ni noben nič pametnega spomnil, npr za tipe: A bi rajš da te on v rit al ti njega...tako da smo pač to resnico ukinili. (:
Naloge so podobne samo ponavad je še kaka nutella vmes..npr enga namažemo po faci in drug more polizat ali pa se naredi šjori črto iz nutelle od pasu, med joškam pa do ustnic in more tip polizat. Drgač mamo poze iz kamasutre za delat (pač ne do konca slečeni ane), fora s skleci je pa da tip šjore ne kušne ampak da ji skos z glavo med joške gre. Al pa lizanje tip-tip, šjora-šjora sam to niti ne tok. Je pa dobra fora če npr prespite da si tip in šjora zamenjata obleke za celo noč...pač vse, tut spodnje perilo...Po možnosti naj ima punca tangice oblečene. Kakorkoli, možnosti je nešteto samo domišljijo je treba imet. (: Je pa fajna tudi ''igrica'' ko ima nekdo prekrite oči, nekdo drug (odloči flaša kdo) ga pa zalizne in mora uni ugotoviti kdo ga je, če ne pogrunta se pa še enkrat vrti flašo in tako naprej pač dokler ne ugotovi. Je dosti zanimivo ko se npr. dva tipa zalizneta in uni z zavezanimi očmi misli da ga je zaliznila punca. (: Sta pa tako tudi dva šla narazen, ker je tip rekel ko ga je ena zaliznila, da pri tem se gotovo ne bo zmotil, ker tak kiss vsak dan dobi in da ve, da je to njegova punca. In njegova taprava punca je **** in ga je pustila. Tako da previdno s temi stvarmi. xD • omeqa
22.7.2009 18:01
hvala za ideje
še,še,še sej ziher se to po večini šol gremo ane? Aja ,pr nas so lahko zraven (v sobi) sam tisti ki se zraven igrajo in tega nesmemo pol okol govort (kir se je z kirim zalizo ...pa to) pa še ponavad si damo 2 iziva (da lahk zbiraš) -samo sta približn enak težka mejte se ayd • fLomaster
• Od: 1.7.2009
24.7.2009 14:29
pr ns tut dostkrt tku nrdimo pa tut nekej novih idej sm dubila. pa enkrt ko je mela ena frendica rojstn dan nas je prbližn polovica pol pr njej prespala in smo se šli resnica al izziv in en sošolc je dobu d mora celo noč na men spat s tem d je on sam u spodnjh hlačah js pa u modrcu pa tut u spodnih hlačah.sicr je blo to sam enkrt ampk je blo hecno k si pol ni upau ulečt name in so naju pol ostali skup spraul.xD pol pa celo noč nisma spala. • mania
• Od: 13.6.2009
17.8.2009 21:22
hm... mi se pa tega nite nene tlk gremo u sql
me pa se zanima več stvari ki se jih rete • caj
17.8.2009 22:13
jaz se igram prdni ali seksaj ali liži
-prdneš lajko le v primeru elektrošoka ti ti ga spustijo po dolci cevi v rito -seksaš lahko le z osebo istega spola -ližeš lahko pa sladoled • LonaaLoveSummer
• Od: 12.8.2009
18.8.2009 11:43
OiiŁaa
mi se vedno gremo tko:: pač k flaša se obrne damo pač tak izziv poveš eno črko u abecedi npr. U poi se pa spomnmo del telesa na to črko (U-usta) poi pa usta namažemo z nutello pa izberemo enga da to nutello poliže...loh je oseba istega spolaa.....enkrat smo se to šli pa je ena rekla P mi smo se seveda spomnli **** poi pa jo je en tip tm polizov • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
18.8.2009 16:40
mi smo se šli pa tko daso mogl:
-fafat korenje -fafat od psa -pa masiranje -pa itq objemanje pa žvaljenje -pa še kr kej... • caj
19.8.2009 15:49
rsyka pravi:mi smo se šli pa tko daso mogl:
-fafat korenje -fafat od psa -pa masiranje -pa itq objemanje pa žvaljenje -pa še kr kej... jaz imam dogo pa rečem tipu naj ji jo poliže liziko seveda • BuBu
• Od: 25.3.2009
19.8.2009 19:42
hmm pr nm pa se to s sošolci neb mogl it.. k se mau souražmo pto.. tko d ne.. d bi se že usi skp zbral neb šlo.. tko d ia.. edin pač izbrani frendi, mugoče pol k si na sredni šoli.. pač tm je več folka itd. in druge spuznaš se spoprijateljiš pa pač pol maš že fešte oz. zabavice pa se greš kej taga... drgač so pa te špili ful sexii. <3
• gojko
• Od: 14.6.2009
19.8.2009 23:25
LonaaLoveSummer pravi:OiiŁaa
mi se vedno gremo tko:: pač k flaša se obrne damo pač tak izziv poveš eno črko u abecedi npr. U poi se pa spomnmo del telesa na to črko (U-usta) poi pa usta namažemo z nutello pa izberemo enga da to nutello poliže...loh je oseba istega spolaa.....enkrat smo se to šli pa je ena rekla P mi smo se seveda spomnli **** poi pa jo je en tip tm polizov jaja kok ste pa stari • disketa
• Od: 26.7.2009
20.8.2009 12:56
BuBu pravi:hmm pr nm pa se to s sošolci neb mogl it.. k se mau souražmo pto.. tko d ne.. d bi se že usi skp zbral neb šlo.. tko d ia.. edin pač izbrani frendi, mugoče pol k si na sredni šoli.. pač tm je več folka itd. in druge spuznaš se spoprijateljiš pa pač pol maš že fešte oz. zabavice pa se greš kej taga... drgač so pa te špili ful sexii. <3
am.. to na SŠ ni več aktualno.. vsaj pri nas ki smo bolj 'na nivoju' ne drugače če misliš it na kašno medicinsko, ekonomsko, turistično.. mogoče XD ampak ponavadi se babe v SŠ že delajo kao neke odrasle in jim ni do teh gluposti • BuBu
• Od: 25.3.2009
20.8.2009 13:24
disketa pravi:
BuBu pravi:
hmm pr nm pa se to s sošolci neb mogl it.. k se mau souražmo pto.. tko d ne.. d bi se že usi skp zbral neb šlo.. tko d ia.. edin pač izbrani frendi, mugoče pol k si na sredni šoli.. pač tm je več folka itd. in druge spuznaš se spoprijateljiš pa pač pol maš že fešte oz. zabavice pa se greš kej taga... drgač so pa te špili ful sexii. <3
am.. to na SŠ ni več aktualno.. vsaj pri nas ki smo bolj 'na nivoju' ne drugače če misliš it na kašno medicinsko, ekonomsko, turistično.. mogoče XD ampak ponavadi se babe v SŠ že delajo kao neke odrasle in jim ni do teh gluposti haha.. sei bomo uidl ka bo cajt prpelu.. • LonaaLoveSummer
• Od: 12.8.2009
21.8.2009 20:29
gojko pravi:
LonaaLoveSummer pravi:
OiiŁaa
mi se vedno gremo tko:: pač k flaša se obrne damo pač tak izziv poveš eno črko u abecedi npr. U poi se pa spomnmo del telesa na to črko (U-usta) poi pa usta namažemo z nutello pa izberemo enga da to nutello poliže...loh je oseba istega spolaa.....enkrat smo se to šli pa je ena rekla P mi smo se seveda spomnli **** poi pa jo je en tip tm polizov jaja kok ste pa stari mi smo stari 15-19 smo bli • sara1216
• Od: 19.1.2012
19.1.2012 15:43
Mi smo se pa šli da smo tipa pa punco ( sramežljiva ) zaprli v wc in sta se mogla slečt noter ( ko sta se slačla smo ugasnali luč). pol ko sta bla slečena smo pržgali luč in pol sta bla not 30 min. Pol smo jima čez eno luknjo skozi katero smo jima vzeli obleke dali nazaj pa spet ugasnali luč in pol smo ju spustili vn. Mal kruto ampak una punca mi je dala tut pol nazaj. Ko sma se mogla s tipom zaliat pol pa me je še on za joške mogu primit oni so pa vse slikali pa jih objavli na facebooku pa forumih • gubelin
• Od: 27.1.2012
31.1.2012 16:17
a ste vi normalni.. prov norčujete se iz ljubezni.. jao groza... OBOL...... res ste glupi
omeqa pravi: no mene pa zanima kakšna vprašanja in izive dajete pri tej igri. mi v šoli se to špilamo že kar nekaj let (na rojstnih d.)) .
NEKAJ PRMEROV: RESNICA: -v katero si -ker ti je najbl vše iz naše razreda -lestvice (npr. od 1-5 gdo ti je všeč) ... IZIV: -kis -francoz -primi ga za tiča" -poliži ga npr. po licu,ustnicah -lizajta se 10 sek. -dotikanje z jezikom ... in tak naprej... DAJTE ŠE VI KAKŠNE PREDLOGE... LP OMEQA • annalove
• Od: 26.9.2011
1.2.2012 20:19
mi se gremo pa tko
-en na drucga u postl -striptiz (sam guni k to hočjo. punavat je to sam en moj sušolc) -kušvane pa ubjemane -glavo u WC pa poj vodo putegnt -du učitlce it pa ji guvort da je sexy -pa punavat da me punce mormo fante naličt po pa morjo bit taki ceu dan _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • katty00
• Od: 1.3.2012
4.3.2012 15:27
no mii mamo tt podobne.. mamo da če ma kdu čigumi ga mora dt... enmu drugmu..
- it u wc (mošku u ženskiga, ženske u moškiga) - it u knižnco pa knjižnikarki rečt u koga je - uprašat eno če še ni u zvezi - dodt enga fanta na fb-ji pa ga uprašatt... take mamoo • Izgubljeni
• Od: 2.3.2012
5.3.2012 21:13
Mi je žal da mi nismo mel takšnih for |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.