Kako narediti samomor?• Timo3113
• Od: 22.2.2011
Kako narediti samomor?
20.2.2012 23:35
Vem,da je takih tem že mnogo,ampak vseeno še jaz odpiram svojo,zanima me,kako bi naredili samomor.V kakšnem primeru bi naredili samomor in podobne stvari.
Sam pogosto razmišljam o tem,ampak samo razmišljam,sicer pa nimam najljubše metode. Pa ti? • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: Kako narediti samomor?
21.2.2012 2:26
Zakaj bi naredil samomor?
Mislim ok je ena možnost, da se izogneš težavam ampak problem, je da ko se jim izogneš ne boš imel več življenja, da bi živel po ''prebrodenih'' težavah. Zato te prosim, da malo pomisli če je res to edina rešitev. Glej, ziher nimaš takšne težave katere se ne bi moglo predelat. Mogoče te je življenje spravlo na kolena ampak ne obupat. Glej na svetlo stran. Mogoče bo zdaj življenje malo težje ampak ko prebredeš ta del bo boljše. Samo pomisli, glej kaj vse te še čaka v življenju. Ne reči, da ne bo lepo, ker če boš tak mislil res ne bo. Zato ti svetujem, da se spraviš skupaj. Pogovori se o tem s prijatli ali starši (če pa zaradi težav ki jih imaš z njimi poskušaš narediti samomor se vseeno pogovori z njimi - vem da je težko ampak če boš začel govoriti ti bo lažje - pomojem boste našli kakšno rešitev). Tako, da svetujem ti, da ne naredit tega, ker ti ne bo koristlo. Veliko stvari te čaka v življenju - veliko kar veselih in takšnih, ki jih ne želiš zamuditi. Zatoraj malo pomisli, kaj vse te še dobrega čaka. Upam, da se boš prav odločil. Življenje je lahko na čase težko, ampak se spalača. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • PinkStar
• Od: 30.12.2009
21.2.2012 10:02
Pačupa pravi:Zakaj bi naredil samomor?
Mislim ok je ena možnost, da se izogneš težavam ampak problem, je da ko se jim izogneš ne boš imel več življenja, da bi živel po ''prebrodenih'' težavah. Zato te prosim, da malo pomisli če je res to edina rešitev. Glej, ziher nimaš takšne težave katere se ne bi moglo predelat. Mogoče te je življenje spravlo na kolena ampak ne obupat. Glej na svetlo stran. Mogoče bo zdaj življenje malo težje ampak ko prebredeš ta del bo boljše. Samo pomisli, glej kaj vse te še čaka v življenju. Ne reči, da ne bo lepo, ker če boš tak mislil res ne bo. Zato ti svetujem, da se spraviš skupaj. Pogovori se o tem s prijatli ali starši (če pa zaradi težav ki jih imaš z njimi poskušaš narediti samomor se vseeno pogovori z njimi - vem da je težko ampak če boš začel govoriti ti bo lažje - pomojem boste našli kakšno rešitev). Tako, da svetujem ti, da ne naredit tega, ker ti ne bo koristlo. Veliko stvari te čaka v življenju - veliko kar veselih in takšnih, ki jih ne želiš zamuditi. Zatoraj malo pomisli, kaj vse te še dobrega čaka. Upam, da se boš prav odločil. Življenje je lahko na čase težko, ampak se spalača. Podpis pod tole! • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
21.2.2012 10:28
jaz res ne razumem najstnic, ko jamrajo glede samomorov, zato ker imajo brezvezne problemčke glede šole, fantov, frendov itd. Kaj pa ljudje, ki so revni, lačni, pa ne pomislijo na samomor.
S tem, da ena punca /fant napiše, da bo naredu samomor, pokaže, da potrebuje biti v središču pozornosti, da mu vsi pišejo, da nej tega ne dela, da nej misli pozitivno in taka sranja... Definitivno je zame ena navadna p i č k a! No, če bi bla pa js tolk nora, da bi hotla nardit samomor, bi se najbrž ustrelila... Čist na izi. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
21.2.2012 11:19
Sem timo3113 in sem ful glup, ker razmišlam o takih bedastih stvareh._________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Timo3113
21.2.2012 12:18
Ni to tukaj zato ker hočem naredit samomor,kaj sem to rekel?Samo zanima me,nikakor ne mislim na samomor,vsaj resno ne!E Pačupa pod tole se pa še jaz podpišem,čeprav govori o meni;) ni panike.če pa razmišljam o tem pa razmišljam sam kadar je kaj narobe,to pa ni ravno vsak dan.
• Pačupa
• Od: 7.5.2010
21.2.2012 13:29
Timo3113 pravi:Ni to tukaj zato ker hočem naredit samomor,kaj sem to rekel?Samo zanima me,nikakor ne mislim na samomor,vsaj resno ne!E Pačupa pod tole se pa še jaz podpišem,čeprav govori o meni;) ni panike.če pa razmišljam o tem pa razmišljam sam kadar je kaj narobe,to pa ni ravno vsak dan.
Ok. bi ti rekel da to ni problem ampak je. Vsako razmišljanje vodi v neka dejanja. Zato te lepo prosim, da probaj čim manj o tem razmišlat. Ker če boš res v kakšni hudi situaciji bo to prvo na kaj boš pomisli... Tak da lepo prosim =) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
21.2.2012 14:13
Samomor je brezveze, ker ni na svetu nobene stvari, ki so vredne tvojega življenja.. Pa tudi dvomim, da ima nekdo take težave, da je edini izhod samomor... Samo pač najbolj enostavno se je obesit in voljno.. Take črne misli so pa zgolj posledica depresivnega stanja, resnica je pa svetlobna leta od teh misli.. Treba se bo navadit, da nekaterim ni v življenju postlano z rožicami.. Tudi meni ni bilo pa sem imel take scene, da bi se pomoje večina tukaj že obesila ampak sem še zmeraj tukaj in še zmeraj se moram borit, da te črne misli preganjam ven iz glave..
• Peinchy
• Od: 5.3.2011
21.2.2012 14:43
Samomor? Najbolj skrajna rešitev. Nož ni samo kuhinjski pripomoček ali orožje. Nož je mnogo več kot to.... Drugače pa Whatever makes you happy.
Raje ubij tiste ki te ****, kot sebe. Make it look like a suicide. NO ONE deserves to be treated like meaningless piece of shit, besides the people on the black list. Ampak vsi bomo enkrat umrli zato se ne smemo sekirat. We've got to move on. • Timo3113
21.2.2012 15:33
Zanimal me je vaš način,ne kako o tem razmišljate,ker vem da nas ima veliko podobna mišljenja.povzetke teh mišljenj ste pa še Mandex in Pačupa ter ostali že lepo napisali;)
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
21.2.2012 15:54
jaz tako gledam na samomore: tisti, ki je tako butast da ga gre delat, naj ga kar naredi smiseln je pa edino če res ni drugega izhoda. problemi iz ljubezni in šole NE spadajo pod to. da se ti pa nekaj zgodi zaradi česar ti manjkajo udi in serješ v plenice, žreš tablete in veš da ne bo nikoli več boljše, pa je to najbolj pametna stvar. kako bi se, če bi ga.. s strelom v glavo. mogoče z obešanjem ampak tako da ti tilnik zlomi ne da te zaduši. pa če se hočete ubit.. pojdite prej na wc, ker s smrtjo tudi ne delujejo več mišice ki zadržujejo izločke. (v hollywoodskih filmih tega ne vidite, ampak obešenci v real life so posrani) • Timo3113
21.2.2012 16:12
Točno tako.Zaradi problema v smislu:moji tastari ne marajo moje punce zatro se bom ubil
v to sigurno ne spadajo.Če pa si obsojen na 24 urno pomoč in ne moreš sam nikamor ter si obsojen na voziček ali še huje,na posteljo,potem to razumem. • Eay
• Od: 25.4.2010
21.2.2012 19:50
js bi vzela prekomerno dozo heroina:)al pa kakršne kol droge..pa poskrbela bi da bi to blo na samem, ne na partyju kjer bi me lohk še kdo rešil..in si predstavljam da bi doživela tist občutek ekstaze in pol bi me kr naenkrat zmankal in bi umrla=)
sama sem že večkrat razmišljala o tem..ampak sm se vprašala kaj je pa potem ko umreš..in me je preprosto preveč strah kasnejšnjega življenja..na nek način vrjamem da duša ne umre:) tko da ja..zaenkrat sm raj še tle, kjub vsem žalostnim trenutkom..verjamem da je tko kot si nardiš. tud če nimaš srečnga lajfa doma..trudi se da boš čimprej samostojn:)da boš spoznav eno fajn punco, s katero si boš ustvaru družino in vse bo lepo=)pa ne rabiš zdj nobenih frendov, familije lalala:) sam nekoga k te bo mev rad..pol bo pa vse bolš=) da bo pa prihodnost še lepša se pa pridno uči, pa ne boš mev časa da bi razmišljal takšne bedarije, cilj bo samo tvoja osamosvojitev:) • pk4life
• Od: 20.7.2010
21.2.2012 22:16
če bi že mogu.. bi vrjetn skoču.. tak občutk svobode maš.. k letiš skoz zrk.. veš da boš to sam enkrt doživu.. sam pol pomislm pa bi velik raj šu skočt z padalom XD ja.. to se sliš nekak bolš_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
22.2.2012 2:24
^^ padalo.. a če si premislš vmes? xD
za tiste ki se jim ne mudi.. poskuste si vzgojit raka al pa kak tumor pa maš tud take zabavne, npr. greš na balkan party kot skinhead, (ali pa na skinhead party kot čefur), lahko se v mariboru dereš OLIMPIJA, lahko bi z airsoft pištolco zaigral atentat na kakega politika lahko pa sam j***š Chuck Norrisu mater. • pk4life
• Od: 20.7.2010
22.2.2012 2:48
nene nasplošno me ful mika skočt s padalom XD
drgačpa: hahahahahahahahahahaha legenda XD hahahaha kko umret: u mariboru se der olimpija.. hahaha ubijaš jao XD _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.