lizanje pi..e• gojko
• Od: 14.6.2009
lizanje pi..e
23.2.2012 21:17
uglavnem k jo lizem svoji punci mam obcutk k da ji ne pase...pr bivsi je ful uzdihvala ta pa ne cisto nic...punce ppovjte mi kwa nj dellam z jezikam kje in kaj najbol pase.
• Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: lizanje pi..e
23.2.2012 22:19
nena vse enako doživljajo to.. lahko da ji ful paše ampak je pač taki mirni tip človeka in ne vzdihuje.. al kak naj rečem.
al pa možno da je še sramežljiva in se ni sprostila, če sta npr. svež par • CocoChipmunk
• Od: 2.2.2012
23.2.2012 22:24
js tut mislm da ji totalno paše • gojko
23.2.2012 22:39
ja cist mozno da je to ja :DDD drgac pa punce loh usen poveste kaj vm najbol pase
• Eay
• Od: 25.4.2010
24.2.2012 20:46
paše ji, ampak ji je neprijetno, mogoč zato k so občutljivi predeli, pa se sprašuje a teb pa to ni ogabno, lahk je pa tud to da jo je preprosto sram..
• gojko
24.2.2012 22:58
newem,vprasal se jo ce hoce da ji delam z jezikom pa je rekla ja,tko da newem ce ji je neprijetno...je pa cist mozn da jo je se sram pa se ne poznava se dovol :DDD
• evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
24.2.2012 22:58
paše ji stoprocentno. loh je pač res to da ni tak tip človeka. js tut nism. pa ne da bi me blo sram in mi blo kukrkol nerodn al pa kej.. sam pač.. nevem. it's not something that i do.. js k mi tip kej tazga dela komi diham, oglašam se pa ful ne. dam kšn komliment na njegovo delo • gojko
24.2.2012 23:41
ja sj lih to ja...tut js sm jo prasou ce ji pase k mi je blo ful cudn k je blo use cist tih pa tut premaknila se ni:DDD upam da ji pase pa da je poj res to da mogoce ni tak tip:DD
• gojko
24.2.2012 23:41
ja sj lih to ja...tut js sm jo prasou ce ji pase k mi je blo ful cudn k je blo use cist tih pa tut premaknila se ni:DDD upam da ji pase pa da je poj res to da mogoce ni tak tip:DD
• evica5
• Od: 16.11.2010
25.2.2012 0:05
ja no mau jo glej.. u faco.. karkol.. boš sčasoma kr ugotovu kdaj ji kej paše • Mandex
• Od: 19.2.2012
25.2.2012 10:49
gojko pravi:uglavnem k jo lizem svoji punci mam obcutk k da ji ne pase...pr bivsi je ful uzdihvala ta pa ne cisto nic...punce ppovjte mi kwa nj dellam z jezikam kje in kaj najbol pase.
Pač ni tak tip ženske, ne pomeni to, da ji ne paše.. Jaz sem imel tudi eno, ki se je med sexom drla kot da bi jo kdo klal, potem drugo ko pa ni niti vzdihovala pa sem tudi jaz misli, da ji pač ne paše, pa dobiš občutek ko da porivaš,ližeš ****.. Sam ne sekiraj se sigurno jo dobro obdelaš samo pač ni tak tip, da bi full vzihovala.. • gojko
25.2.2012 18:26
ja mozno ja:DDD sj se bom nasledic mal pogovru z njo o tem....
• majusika
• Od: 11.1.2012
26.2.2012 0:56
Nazadnje urejal/a majusika 30.6.2012 19:11; skupaj popravljeno 1 krat • gojko
26.2.2012 1:25
majusika pravi:ei to je ful udvisn men k je moj tip sam s prsti sou cez pic.ko me je zazgal u nulo pa se nism mogla vzdihvanja zadrzat amm sam pase ji zih k to usaki najbrz ce ji nebi pasal bi ti ze rekla k tm smo zenske fuul ubcutlive in ce kej ne pase recemo takoj usaj js
ja sej bom:DDD sam k newem pomoje je usakmu tipu problem k newe kok nj bo nezen pa kok grob:DD usaj js newem kok mocno loh delam da nebi bolel:DDD • majusika
• Od: 11.1.2012
26.2.2012 1:30
Nazadnje urejal/a majusika 30.6.2012 19:11; skupaj popravljeno 1 krat • gojko
26.2.2012 11:56
majusika pravi:
gojko pravi:
majusika pravi:
ei to je ful udvisn men k je moj tip sam s prsti sou cez pic.ko me je zazgal u nulo pa se nism mogla vzdihvanja zadrzat amm sam pase ji zih k to usaki najbrz ce ji nebi pasal bi ti ze rekla k tm smo zenske fuul ubcutlive in ce kej ne pase recemo takoj usaj js
ja sej bom:DDD sam k newem pomoje je usakmu tipu problem k newe kok nj bo nezen pa kok grob:DD usaj js newem kok mocno loh delam da nebi bolel:DDD ei vem to -.-' moj je biu tok prevec nezn da sm mu rekla ce lah mau bl oz mau hitrejs? k sploh ne cutm? xD amm sej pac nwm a je bl sramezliva? k ce ni ti bo sama rekla js vem da pol mi je on reku sori sam nezn hocm bit s tabo k mi res velik pomens jaaa pac to te skbi sam nwm men je ul bl pasal k ni biu tok nezn k je saj kej blo lah neki probas tko ciiiiist nezno jo za scegija ugrizn pa bos vidu reakcijo ja je bol sramezliva ja:DDD mozdno da neupa rect:DD sj bom probou naslednic |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.