Kaj in kako ? :D

TeenGirl • Od: 23.3.2012 • Prispevkov: 28
Kaj in kako ? :D 23.3.2012 18:34
Hei ! Very Happy

Simpatičnega fanta poznm že nekaj časa. Med nama je ful tista kemija, se zlo velik pogovarjava, ampak včasih res zmanjka tem za pogovor. Tolikokrat sva se že o šoli pogovarjala, o glasbi, filmih in podobnem sva tudi že veliko govorila.

Zanima me katere teme bi še prišle v poštev, ker greva jutri ven in ne bi rada da nastane tišina, čeprav je on zlo zgovoren, komunikativen ampak ne morem pričakovat, da bo samo on govoril.

Za pogovor sta potrebna dva. Rada bi, da me spozna takšno kot sem - zabavno, vendar ne vem do katere meje lahko grem, da ga ne bi užalila ali pa rekla karkoli neumnega (kar verjetno bom, ker sem zaljubljena). Sicer je tudi sam zabaven, in bom verjetno umirala od smeha, ampak rada bi da se tudi on meni smeji.

1. O čem se fantje radi pogovarjajo (razen o avtih in dekletih) ? Smile
2. A je preveč če ga objamem ko ga vidim (tko v prijateljskem smislu, čeprav si oba želiva več kot prijateljstvo, ampak trenutno to ni mogoče - in to bi naj bil najin prvi zmenek).
3. A je fantom všeč če punca naklada kar tako nekej tja v tri dni, da izpade smešna in zmedena ? Smile
bebika92 • Od: 21.3.2012 • Prispevkov: 48
Re: Kaj in kako ? :D 23.3.2012 21:42
Včasih mi je pa res smešno kašna vprašanja so tukaj gor postavljena, usak posameznik je drugačen in karkoli ti bo kdo rekel je lahko napačna ali super poteza, tako da najbolje da gre vse samo od sebe ..kar bo usojeno pač bo , kaj naj ti drugega rečem. Wink Wink ...Lahko se želi s tabo pogovarjati o avtih ker nemara poslušati kok akn si dubila pred 2 dnevi , loh ma rd nevem kaj , da ga sprašuješ še kej kar neveš...who knows! Rolling Eyes Marsikdaj zmanka tem za pogovor Wink ...jst sm kr znorela pa sm rekla kwa je zdej no nevem kaj nej povem a bos kej reku al ne pa se začela smejat zravn , loh to uzame ful dobr pa se zcne smejat pa reče kok si luškana al pa smešna loh mu pa čis zamori ...in podobne scene .. Wink Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.