Black Veil Brides

Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Black Veil Brides 20.3.2013 18:12
Sigurn je že gdo od vas slišal za band Black Veil Brides. Jst sem njihova največja oboževalka in me zanima kje bi si lohka ogledala njihov film Legion of the black?

VSI, KI JIH SOVRAŽTE: nekateri moji frendi so sam njihovo sliko vidl, pa so mi neki začel govort, da sem ****, da tako musko poslušam, pa da so pedri..... Ko pa sm jim dala eno njihovo pesem za poslušat so bli čist Shocked . Zato ne sodet po videzu, ampak po glasbi! Če vam pa glasba ni ušeč, si pa besedila od pesmi preberte, ker so zares navdihujoča in zaradi njih sem se nehala rezat

BVB Army 4 ever <3
UnicornRainbows • Od: 9.1.2013 • Prispevkov: 3
Re: Black Veil Brides 22.3.2013 8:14
Hei Smile jz jih tut poslušam že veliiik časa (od 2010) in ja sam waw :3 pr meni so tut taki bli pa k so enčas zarad mene poslušal jim je ratal zakon Very Happy lotb si pa lah tut dol snameš Very Happy

Proud to be part of BVB Army <3
faca21 • Od: 26.12.2012 • Prispevkov: 46
Re: Black Veil Brides 22.3.2013 14:59
ONI SO TOOooooooK HUDi!!!!!!!! Moja dva naj naj sta (itak) andy pa jinxx! <3<3<3<3<3<3<3<3 u našem razredu jih mamo vse rade, ampak 3 smo pa nooore nanje.in ja tut jst bi že douk rada vidla film. Pa lep pozdrav! <3<3<3<3<3
Robs • Od: 25.3.2013 • Prispevkov: 1
Re: Black Veil Brides 25.3.2013 21:26
Jaz sem tudi nora na njih. Zadnjič sem od prijateljice dobila njhov plakat po pošti in sem začela cvilit in je oči pogledu in se je začel zgražat. Mislim ejj Sad Pa moj fant znori če jih samo omenim ker je bolestno ljubosumen ker mam po vseh zvezkih njihova besedila zapisana. Pa ne vem kako loh eni rečejo da se Andy dere. Mislim ddd, kakšno dretje!
Re: Black Veil Brides 26.3.2013 21:11
UnicornRainbows pravi:
Hei Smile jz jih tut poslušam že veliiik časa (od 2010) in ja sam waw :3 pr meni so tut taki bli pa k so enčas zarad mene poslušal jim je ratal zakon Very Happy lotb si pa lah tut dol snameš Very Happy

Proud to be part of BVB Army <3

lotb sem si hotla downloadat pa ne morem Sad
BornToBeFree • Od: 3.3.2012 • Prispevkov: 26
Re: Black Veil Brides 29.3.2013 22:18
najbolši bend vseh časov... zgledajo super, muska lih tko... odlično Very Happy [link] evola tuki lahko gledate Smile dobrih 45minut dobre muske Very Happy
Re: Black Veil Brides 30.3.2013 12:56
BornToBeFree pravi:
najbolši bend vseh časov... zgledajo super, muska lih tko... odlično Very Happy [link] evola tuki lahko gledate Smile dobrih 45minut dobre muske Very Happy

hvala Very Happy
Larissa18 • Od: 17.2.2013 • Prispevkov: 15
BVB 15.5.2013 15:38
Jst sem na igrah123 brala eno zgodbico o njih tko da največje fanice loh greste prebrat.
Naslou je v norišnico zato ker sem drugačna in govori o eni taki darkerki puncik gre u norišenco pa to...
Jst sicer niti jih ne poslušam, niti ne berem njihovih pesmi, oni sami so mi pa creepy ampak okej, nimam nič proti njim:)
Re: Black Veil Brides 15.5.2013 21:51
kak so ti lohka creepy? Very Happy mogoče se oblačjo mal tko, drugač obnašajo se pa ful.....ne creepy Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.