pirs pod ustnico i need some help bodpikipaklikn :))*

a mate pirs, kje ??
ja, na obrazu
100%
 100%  [ 1 ]
ja, na telesu(popek..)
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 1

yourlove • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 86 • Kraj: HEAVEN^^
pirs pod ustnico i need some help bodpikipaklikn :))* 19.2.2012 17:33
hoj Smile)

že od nekdaj si želim met pirs pod ustnco ( na desni strani) in zej si ga bom šla pač končno delat pa rabm par(kr dost Smile ) odgovorov na moja vprašanja tko da bi bla zloo hvaležna če bi mi pomagal... Razz

1. a k si ga daš delat a to full boli a niti ne?
2. kok približno stane use skp?
3. a ga maš pol loh na mrazu ( ker en frend mi je reku da ti kao zamrzne)
4. a se ti hitr zagnoji?
5. k si ga daš delat a maš pol še dolg časa otečen?
6. k se enkrat odločš da ga ne boš mel več pa ga daš vn a se ti una lukna ful vid oz. a se ti zaraste nazaj?
7. kdaj je najbl primern da si ga daš delat(zima,poletje...)?
8. a te to kj mot oz. ob dlesn drgne pa zobe?
9. npr. če maš aparat a maš loh pol pirs?
10. a se ga splača delat ? Smile))

res vm bi bla full hvaležna če bi dobila te informacije Smile)

aja pa še nekej uni k ga mate kam ste si ga šli delat?? Smile

hf Razz
Re: pirs pod ustnico i need some help bodpikipaklikn :))* 19.2.2012 18:06
yourlove pravi:
hoj Smile)

že od nekdaj si želim met pirs pod ustnco ( na desni strani) in zej si ga bom šla pač končno delat pa rabm par(kr dost Smile ) odgovorov na moja vprašanja tko da bi bla zloo hvaležna če bi mi pomagal... Razz

4. a se ti hitr zagnoji?
6. k se enkrat odločš da ga ne boš mel več pa ga daš vn a se ti una lukna ful vid oz. a se ti zaraste nazaj?

hf Razz

Sam sem ga sicer imel v bradi samo vseen ti lahk pomagam..

1. Odvisno kak prag bolečine imaš.. Mene ni skoraj nič bolelo, ko sem šel delat..
2. Hmm jaz sem ga šel delat leta 2005 ko so bili še tolarji tako, da ti točno ceno težko povem pa to je tudi odvisn od vsakega studia posebej.. Približno 20-30e pomojem..
3. Ta tvoj prijatelj nima pojma.. Normalno, da ga imaš lahko tudi na mrazu.. Razen na -50 ni priporočljivo.. Razz
4. Odvisno.. Meni se je drugi dan že zagnojilo, bivši punci se pa nič ni gnojilo.. Samo vseeno priporočam da si kupiš kremo..
5. Tudi odvisno jaz sem imel bolj malo otečeno..
6. Zaraste se komplet nazaj in se ne opazi, da si imel pirsing kdaj.. Jaz ga nimam več ene 3 leta pa se nič ne vidi, da sem ga imel.. Sicer pa itq ta luknjica bolj švoh vidi moraš res od blizu pogledat.. Nič se ti ne bo poznalo..
7. Vseeno kadar želiš..
8. Ne, ker itq palčka ni dovolj dolga da bi dosegla dlesen.. Ravno toliko, da pride čez luknjo da še malo placa ostane da pritrdiš pirs.. Razen v jeziku znajo malo motit oz. tolčt ob zobe, ker imajo za jezik uhani daljšo palčko kot navadni..
9. Pomojem saj ne daješ uhana na zob Very Happy
10. Ja to se ti sama odloči.. Razmisli dobro in če si ga res zelo želiš si delaj.. Odloči se kakor misliš da je prav saj si dovolj stara.. Pa ne rabiš potrdila da si 18+ ker to velja zgolj za delanje tatuja za pirs pa nič ne rabiš.. Prideš,ti nrdi,plačaš in greš.

Upam, da sm ti kej pomagu ane..
Re: pirs pod ustnico i need some help bodpikipaklikn :))* 19.2.2012 18:18
Mandex pravi:
yourlove pravi:
hoj Smile)

4. a se ti hitr zagnoji?

hf Razz

Sam sem ga sicer imel v bradi samo vseen ti lahk pomagam..

1. Odvisno kak prag bolečine imaš.. Mene ni skoraj nič bolelo, ko sem šel delat..
2. Hmm jaz sem ga šel delat leta 2005 ko so bili še tolarji tako, da ti točno ceno težko povem pa to je tudi odvisn od vsakega studia posebej.. Približno 20-30e pomojem..
3. Ta tvoj prijatelj nima pojma.. Normalno, da ga imaš lahko tudi na mrazu.. Razen na -50 ni priporočljivo.. Razz
4. Odvisno.. Meni se je drugi dan že zagnojilo, bivši punci se pa nič ni gnojilo.. Samo vseeno priporočam da si kupiš kremo..
5. Tudi odvisno jaz sem imel bolj malo otečeno..
6. Zaraste se komplet nazaj in se ne opazi, da si imel pirsing kdaj.. Jaz ga nimam več ene 3 leta pa se nič ne vidi, da sem ga imel.. Sicer pa itq ta luknjica bolj švoh vidi moraš res od blizu pogledat.. Nič se ti ne bo poznalo..
7. Vseeno kadar želiš..
8. Ne, ker itq palčka ni dovolj dolga da bi dosegla dlesen.. Ravno toliko, da pride čez luknjo da še malo placa ostane da pritrdiš pirs.. Razen v jeziku znajo malo motit oz. tolčt ob zobe, ker imajo za jezik uhani daljšo palčko kot navadni..
9. Pomojem saj ne daješ uhana na zob Very Happy
10. Ja to se ti sama odloči.. Razmisli dobro in če si ga res zelo želiš si delaj.. Odloči se kakor misliš da je prav saj si dovolj stara.. Pa ne rabiš potrdila da si 18+ ker to velja zgolj za delanje tatuja za pirs pa nič ne rabiš.. Prideš,ti nrdi,plačaš in greš.

Upam, da sm ti kej pomagu ane..

ej hvala Smile) ful si mi pomagal
Re: pirs pod ustnico i need some help bodpikipaklikn :))* 19.2.2012 18:19
Ni kej še kdaj z veseljem..
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: pirs pod ustnico i need some help bodpikipaklikn :))* 19.2.2012 19:13
yourlove pravi:
hoj Smile)

4. a se ti hitr zagnoji?

hf Razz

hej Smile
jst man tud na desni strani zdj pol leta Smile)
1. ne boli te, mogoče čist mal tisti prvi pik.. drgač pa maš itak omrtvičen ta del Very Happy
2.ammm.. se ne spomnin..odvisno tud če si uzameš tm pirs al si ga sama kupiš prej že Very Happy
3.tole z mrazom je preprosta bedarija, itak da ga lahko maš sj je to na ist način kukr uhani v ušesih Smile
4.zagnoji se ti pač odvisno od človeka.. men se ni.. nazačetku prvi teden se ti mogoče majhne krastice delajo sam to si sproti čistiš pa to je zarad tega ker se luknica celi Smile
5.jst sm mela otečen 2 dni, čist mau..
6.se da dobit neka krema u lekarni pa se ti hitreje zacel, drugače pa se v vsakem primeru skor nč ne pozna Very Happy
7.gdaj hočeš, jst sm si dala poleti Smile
8.am zdaj odvino kakšen je prising..če maš sam palčko pa ful rineš zobe not se zna zgodit da se zahalaš (to je pač prvi teden, dokler se ne navadiš) samo to se ful redko zgodi.. če maš pa un polkrogec pol pa je mal čuden občutek na začetku ker se dotika ustnice pa maš neki zmeraj med ustnicami, sam se tudi to navadiš v roku par dni Smile)
9.lahko maš pirsing ampak če maš palčko pa na spodnjih zobah aparat, pol se ti zna zgodit da se zahaklaš vmes Smile
10. to je pa po tvoji želji, če si ga ful želiš si ga nared, če ne pa pač ne.. saj zaceli se ti itak lahko tak da.. kakor hočeš Very Happy men nižau Very Happy

Upam da je blo kaj v pomoč! Very Happy uživaj ^^
Re: pirs pod ustnico i need some help bodpikipaklikn :))* 19.2.2012 21:11
hwala vuvu Smile)

npr. jst bi mela na to foro [link]
Re: pirs pod ustnico i need some help bodpikipaklikn :))* 20.2.2012 15:51
Ja to maš sam palčko pol Smile drgač si pa na izi menjaš med palčko pa med krogcem Wink ti vse pove tisti/a ki ti bo delal/a Very Happy
Re: pirs pod ustnico i need some help bodpikipaklikn :))* 20.2.2012 22:26
vuvu pravi:
Ja to maš sam palčko pol Smile drgač si pa na izi menjaš med palčko pa med krogcem Wink ti vse pove tisti/a ki ti bo delal/a Very Happy

evo nasledn mesec si ga grem delat Smile)
Re: pirs pod ustnico i need some help bodpikipaklikn :))* 21.2.2012 12:11
heej!
....no jst bi si ga isto šla delat (desno pod ustnico) pa mi pravjo da nesmem zarad zdraustvenih težau O.o ...uglavnem jst niiiikol nism bla ceplena (zato kr je mela moja mami neko took zlo močno reakcijo na en cepiu ko je bla mejhna da je zaradi tega skor umrla) noo in zdej se jst bojim če bo kej narobe ker me niso dal nikoli cept?
prosm heeelp!
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: pirs pod ustnico i need some help bodpikipaklikn :))* 21.2.2012 14:09
Najbolje da stopiš do osebne zdravnice/zdravnika in se pri njemu/njej pozanimaš, če je varno ali ni..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.