Help nujno! Kaj nj se nrdim?? :/

Pixiegirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 10
Help nujno! Kaj nj se nrdim?? :/ 15.2.2014 10:08
No ok men je ful ušeč en fant iz paralelke. Res ful: med odmori use nrdim da grem mem njega, ker po pouku hodva na isto avtobusno postajo use nrdim sa ga vidm se predn gre na bus, pisem mu sms/fb,..
Spoznala sva se en mesc nazaj, isto na postaji, k naju je moja sosolka k je bla v osnovni njegova sosolka spoznala.. In pac men je biu kuj usec pa tud takrt sva se dost gledala. Pol me je na fbju dodov in sva se pogovarjala neki od sole ene 10min pol pa nekj casa nc. Enkrat sm mu poj napisala sms iz fona od frendice in munje pac rekla da je bla njena sosolka in pol je ona iz mojga telefona njemu napisala: a te nc ne zanima kera sosolka ti je poslala sms. in js sm se pac z nemu mogla naprej zgovarjat in je reku nj povem kdo sm in sm rekla da ce ta k predvideva da sm mu je usec in je napisou: ja ful minje lustna pa vsec mi je k kitaro igra ampak trenutno si ne zelim met punce. in k sm mu povedala kdo sm je reku da sl bla njegova domnevanja prava.
no od takrt me vedno pozdrav al pa sam lepo pogleda pa tipkava se velikrat sam problem je k je sva oba sramezliva in vedno js zacnem pogovor pa vodm pogovor ker je on se mal bl sramezliu. zj pogovori so skos bl sprosceni sam js nevem vec kaj nj mu se napisem, bi ga pa ful rada povabla vn da se še v živo bl spoznava sam nevem kko nj to nrdim ker je vedno najprej fant mene prej vn povabu..
Tko da help: a sm mu vsec saj mal, a nj še vztrajam pa mu pišem, kaj nj mu pišem da nam dougočasna pa da bo on še kj napisov, kako nj ga povabm vn in kam vn(kino/..)?
Hvala ze vnaprej:))

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.