ko te tip lupčka,liže...tm dol ;)--KLIKNI!! ;)• trixxie
• Od: 27.8.2011
ko te tip lupčka,liže...tm dol ;)--KLIKNI!! ;)
25.9.2011 19:36
moj tip mi je predlagal da bi to zdaj enkrat probala in zame bi bilo zdej prvič da bi mi tip lizal,lupčkal in to tam dol in me zanima:
* kako vam tipom najbolj paše? mislim kaj vam je pri tem najbolše? *kaj vas vzburi? *vam je bolše če ma punca spodaj u nulo pobrito al pač na črtico al pa tko? in punce kako je to vam? kako vam najbolj paše? razpišite se in napišite svoje izkušnje,mnenja itd... lp,trixxie • Aymar.
• Od: 18.9.2011
Re: ko te tip lupčka,liže...tm dol ;)--KLIKNI!! ;)
25.9.2011 21:56
Men osebno je bols ce mi z roko, k pa z jezikom. Drgač pa itak da paše, sam tip more znt. • trixxie
• Od: 27.8.2011
27.9.2011 16:17
hvala za odgovor!
še kakšno mnenje.izkušnje...?? • Rocafella
• Od: 24.1.2010
27.9.2011 19:19
no, da se malo razpišem ker mi je dolgčas in nimam kaj druga za delat pobrito je boljše.. se mi zdi. sploh če te bo z jezikom, bi lahko dlake ble malo nadležne...črtica še je sprejemljiva al pa kera druga oblika. so pa eni ko majo fetiš na ''naravno'' frizuro, samo so redki, vsaj jaz še nisem nobenga srečala. osebno - meni je z jezikom dosti boljše, sploh če ti jo sesa al pa te tu pa tam še malo ''vgrizne'' , poleg tega pa ima takrat roke proste in te lakho prijemle za druge dele telesa. prednost, da te zadovoljuje s prstom pa je da ima prosta usta, torej se lahko poljubljata, če ti to seveda ustreza. aja pa še več položajev je možnih, če te s prstom. torej si lahko NA njem, POD njim, na STRANI pa še bi se našlo kaj bolj zapletenega. kar se pa tiče fantov.. čist odvisno od posameznika kaj mu paše. eni so posebaj občutljivi na predelu od korena do konice penisa na spodnji strani, eni pa mogoče točno pri glavici. lahko uporabiš celo dlan, lahko uporabiš 2..3..4 prste, jezik, ustnice, ustnice in roko, stegna (pač leži na hrbtu on pa na tebi in ti ga naj da med stegna blizu nožnice in se giblje kao kot da seksata), isto kot stegna lahko tudi z prsmi ali ritnicami. na začetku (če še ne bo dovolj vzburjen) priporočam usta, da vse skupaj navlažiš in boš tako lažje drsela z roko gor in dol. • KooKicaaa
• Od: 15.11.2011
26.11.2011 17:03
ojaaa. to je najbolš. :33
res toto te ful uzburi, sam more znat. ;D • blondinec
• Od: 22.2.2012
• Kraj: Lj
23.2.2012 0:03
ko te tip lupčka,liže...tm dol
Je to neki najbolšga, za tipa in punco... sploh če se oba sprostita in uživata... • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
23.2.2012 12:02
trixxie pravi:moj tip mi je predlagal da bi to zdaj enkrat probala in zame bi bilo zdej prvič da bi mi tip lizal,lupčkal in to tam dol in me zanima:
* kako vam tipom najbolj paše? mislim kaj vam je pri tem najbolše? *kaj vas vzburi? *vam je bolše če ma punca spodaj u nulo pobrito al pač na črtico al pa tko? in punce kako je to vam? kako vam najbolj paše? razpišite se in napišite svoje izkušnje,mnenja itd... lp,trixxie - Hmm najbolj mi paše se igrat s ščegijem pa vmes med lizanjem dajat prstke notr.. Pa tko mal uporabiš domišljijo pa se mal poigraš - Hmm med lizanjem najbolj, da me punca boža po laseh in se zvija od užitka.. -Osebno mi je boljše pobrita ampak tudi na črtico je ql.. Pa predvsem je pomembna higiena, da ne ližeš scavnice.. Sem že imel podobne izkušnje in ni prijetno.. Kot ni prijetno za ženske, da fafajo umazan penis.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.