Prvi občutki ob prvem poljubu• adrijana
• Od: 6.7.2009
Prvi občutki ob prvem poljubu
6.7.2009 20:24
Kakšen je bil vaš prvi občutek pri prvem poljubu!
Na ka ste najprej pomislili!!! • Munda
• Od: 30.5.2009
Re: Prvi občutki ob prvem poljubu
6.7.2009 20:35
da to ni nič groznega ampak nekaj ful dobrega. men je tko ušeč se poljubljat • shoot
• Od: 31.12.2008
7.7.2009 0:05
ja takrt še ne veš kko in kaj tko da prepust se partnerju....drgač lupčkanje je hudoooo:D
• Nikea
• Od: 2.7.2009
7.7.2009 11:59
Mah
js še pričakujem tt 1.poljub • rona
• Od: 7.7.2009
7.7.2009 13:34
fuul je vse slinasto, drgač pa občutek je fajn... vse je meho, ... • dorotejaaaa
• Od: 27.6.2009
7.7.2009 16:04
se ne spomnem.js sploh mislit takrat nism mogla.^^ • princessx1
• Od: 2.1.2009
7.7.2009 16:26
ubistvu se ne spomnim k je blo že kr 3 leta nazaj. mal več. pač **** mam spomin u **** • ani4
• Od: 7.7.2009
10.7.2009 15:32
aam okej pri prvem poljubu sm študirala na to..
pač ful je blo vse nepričakovano pa to all. in pač js nism pričakovala da bo prvič kr z jezikom.. in pač on je kr takoj jezik potisno vn..xD in sm sm mislala: omg z jezikom?? okeej tej.xD pa študirala sm na to, da je ena frendica to vidla in da je nje tut biu ušeč ta tip in sm mislala o p**** zdeej bo pa zamerla..xd to to.xd • pokerface
• Od: 29.3.2009
10.7.2009 18:17
ja js se še nism "lizala"...bi tut rada vedla...kak je to... • anniexd
• Od: 11.7.2009
11.7.2009 15:54
Ja jst se še tudi nisem zaŁizvala.. Inn mee je straah ono fuŁ.. a mi Łahka kdo opiše kko se spŁoh Łižeš?? baje da nekaj z jezikom raziskuješ po partnerjevih ustih ali kaj?.. js tega še vednoo ne razumem.... tnx že vnaprej... baaaaj • adrijana
• Od: 6.7.2009
11.7.2009 16:32
anniexd pravi:Ja jst se še tudi nisem zaŁizvala.. Inn mee je straah ono fuŁ.. a mi Łahka kdo opiše kko se spŁoh Łižeš?? baje da nekaj z jezikom raziskuješ po partnerjevih ustih ali kaj?.. js tega še vednoo ne razumem.... tnx že vnaprej... baaaaj
am.. ok! Zaj za prvič ni nekih nasvetov oz. opisov kk to naredit! Po mojem bo držalo to, da z jezikom raziskuješ po partnerjevih ustih.. Tut strah te nea rabi bit, ker ko se enkrat to naredi ni tk grozno, kot misliš ti! Lahk pa ti dam neka osnov, al pa pravil, ki so obvezo potrebne za prvi poljub: 1. vedno si pred poljubom navlaži ustnice, to je obvezno!! 2. fajn bi blo, če zapreš oči.. 3. hja...roke..lak jih daš kamrkol sam v žep ne-heh..če ne veš kam jih dat poglej kaki romantičen film! 4. no na konci pa se še sam nagneš nad partnerjem in nato-POLJUB ajde vlko sreče! caw caw • anniexd
• Od: 11.7.2009
11.7.2009 18:08
adrijana pravi:
anniexd pravi:
Ja jst se še tudi nisem zaŁizvala.. Inn mee je straah ono fuŁ.. a mi Łahka kdo opiše kko se spŁoh Łižeš?? baje da nekaj z jezikom raziskuješ po partnerjevih ustih ali kaj?.. js tega še vednoo ne razumem.... tnx že vnaprej... baaaaj
am.. ok! Zaj za prvič ni nekih nasvetov oz. opisov kk to naredit! Po mojem bo držalo to, da z jezikom raziskuješ po partnerjevih ustih.. Tut strah te nea rabi bit, ker ko se enkrat to naredi ni tk grozno, kot misliš ti! Lahk pa ti dam neka osnov, al pa pravil, ki so obvezo potrebne za prvi poljub: 1. vedno si pred poljubom navlaži ustnice, to je obvezno!! 2. fajn bi blo, če zapreš oči.. 3. hja...roke..lak jih daš kamrkol sam v žep ne-heh..če ne veš kam jih dat poglej kaki romantičen film! 4. no na konci pa se še sam nagneš nad partnerjem in nato-POLJUB ajde vlko sreče! caw caw Tnx.. fuŁŁ.. • anjja
• Od: 11.1.2009
11.7.2009 22:50
• theBoy
• Od: 22.2.2009
12.7.2009 13:01
Uff ja..glih učeri je blo. Pač zaj ni bil prvi poljub nasploh..ampak s punco...Neki najlepšega.. • metyka
• Od: 19.7.2009
19.7.2009 20:58
1 pravega poljuba še ni blo tisti kratki pa normalnopa še to samo na lica • gojko
• Od: 14.6.2009
19.7.2009 22:12
anniexd pravi:Ja jst se še tudi nisem zaŁizvala.. Inn mee je straah ono fuŁ.. a mi Łahka kdo opiše kko se spŁoh Łižeš?? baje da nekaj z jezikom raziskuješ po partnerjevih ustih ali kaj?.. js tega še vednoo ne razumem.... tnx že vnaprej... baaaaj
EJ TO TE pa res ne sme bit strah to je neki najlepsga pa to ni nc to a znas a ne znas nuben se ne zna dokler se ne zazvali pa to se zna usak sj to poj cist not pades
• TicTac
• Od: 20.5.2009
19.7.2009 22:56
Em..ubistvu se ne spomnim najbolje ker smo bili vsi rahlo nažgani. Ok, ne samo rahlo ampak kar fejst. Em ja no ta moj ''first kiss'' je ubistvu trajal par ur. xD
Vem da sva s tipom ležala na kavču in se pogovarjala z ustnicami pritisnjenimi skupi (!?!, ne me vprašat zakaj) in potem sva se menla nekaj v smislu tole je smešno dejva se raj začet lizat. In sva pač se. (: Naslednji dan se noben ni ravno spomnil kaj točno je blo in po nekej časa sva prišla do zgoraj napisanih ugotovitev. Sicer pa kogar je strah tega ''prvič'': The First Kiss - Just Go With The Flow. (: • kaiix13
• Od: 20.7.2009
20.7.2009 15:46
pruga se ne spownm x) ker sm bila preveč živčna. DRUGI je biu pomoje isti k prvi sam d je biu tko 2 minute kasej x) . jsz sm pruga doživela z kr dost izkušenim x) drgač pa tkole zgedla francosko...kiss..--> usta na usta daš jezik wn pa se mau igraš. čist u iziy. • najcika222
• Od: 26.9.2008
21.7.2009 14:53
ja moj prvi poljub pa je bilene 3 dni nazaj:P
bila sem pri njemu doma in se skos matral da bi me poljubil ampak mu tega nism pustila in pol ko sem bila že skoraj pri svoji kuči sm ga zažvalila tega ni sploh pričakovou hehe sam pol nama je blo pa tko lepo sva sla iz auta in se začela franzoza najlepš res občutki pa res božanskiiii:) • najcika222
• Od: 26.9.2008
21.7.2009 14:57
lej nesme te bit nč strah res to k se bo zgodil se bo čist spontano pač se ti bo prbližu in pol bota zaprla oči in odprla tko mau usta in pol se bo pa že samo use odvijal:D js sm mela isto un strah fak kko nj zdj nardim a kr z jezikom al sam tko xd sam pol sm pa vidla da ni treba nč strahu:D tkoda sam prepust se ni težko hehe:D pa sporoči pol kko je blo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.