me je hotu uprašat?

katty00 • Od: 1.3.2012 • Prispevkov: 122
me je hotu uprašat? 4.3.2012 15:39
noo mam sošolca ku je fuul kjuuutkaan... in sm usekana nanga... pa on tt vameee baje... Smile
no pač zmeri se menma po gmail, facebook.. pa te foree.. in me enkrat upraša frendica iz naše šole če sma skp.. in ji rečm nee... sei me še uprašu ni.. pa reče ona ga bom pa jst prisila da te bu uprašu.. in res je šla du njega pa mu rekla.. : Aljaž (taku mu je ime) ...
in predn reče jst tečm du nje ji zaprem usta pa jo vlečm stran.. on si je pa mislu najbrš: WTF.. in se menma po gmaili tisto popoudne pa ga uprašam če mu je kei rekla ta punca pa je reku : ne ker si jo prej ti odvelkla.. kuga bi mi pa mogla... in mu jst razlužim in on poli.. rees. pa jst jaa... poli pa pogovor...:
ON: s kom pa ti hočš biz
JST: tist ku me bu uprašu
ON: te lahka jst
JST: kukr hočš
ON: ja lahku al ne
JST: sam se odloč
ON: Ok zdei sm te uprašu.. ne znam uprašat ampak kao da sm te
JST: kuga hočš rečt
ON: neznam uprašat
JST: se vid da še nisi biu z nobeno Smile
ON: sei znam apak me je sram
JST: poli me pa upraš ku te nou

Poli je pa kr šu samu odjavi se je (
mislte da me je uprašu pa misl zdei da sm rekla ja... Very Happy
Pozdrauček, katty
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: me je hotu uprašat? 4.3.2012 18:46
zakaj pa ti njega ne uprašaš, če ti je tooook kjuuutkan? Very Happy ti njemu pokaž da si usekana nanjga pa bo on potem..

fantje bolj težko naredimo prvi korak ker pol ženska lahko takoj obtoži da jo en nadleguje itd..
Re: me je hotu uprašat? 4.3.2012 19:27
Ok..Ok
ka miislš daa.. smo use babe taaku taku taaku raakuu poguumne... Smile
men je frendica rekla neeei mu namignem pa bo poli že on...
saam on je tt ful zabavn in dela skor use za heec.. in mejbi tt too.... Very Happy

ampak ok..
ma še gdo mnenje... ???
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: me je hotu uprašat? 4.3.2012 20:08
zakaj pa ti njega ne uprašaš, če ti je tooook kjuuutkan? --- hahahaha Very Happy

drgač pa ja. sej te je prašu sam na mau drgačn način ane. sam ubistvu s ga pol en mau **** u glavo pol je pa kr šou. loh pa da mu je net crknu. še enkrat nared kej tazga pa boš vidla kaj bo. ampak si mu po mojem mnenju definitiuno ušeč no. good luck
Re: me je hotu uprašat? 4.3.2012 20:14
huaala ti eviica :*

šee gdddoo.. ???
Izgubljeni • Od: 2.3.2012 • Prispevkov: 17
Re: me je hotu uprašat? 5.3.2012 21:09
Kaj če bi se menla v šoli namesto po gmail, facebook, pa karkol Smile ? Veliko boljše bi blo vse Smile
levinja1996 • Od: 16.10.2011 • Prispevkov: 48
Re: me je hotu uprašat? 5.3.2012 21:18
ja..po mojem te je hotu uprašat,ampak ga je blo sram (kokr je že sam napisu).. torej te je uprašu... ampak po mojem,ve de mu nis rekla ja..kr si ga bol **** v glavo.. Smile
po mojem si mu definitivno ušeč.. Smile
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Re: me je hotu uprašat? 5.3.2012 22:33
Pomoje pa sta dve šansi :
1. Postala si mu nadležna in se ni hotel več s tabo ukvarjati in se je izpisal, ker je imel dovolj:)
ali:
2. pa si mu resnično všeč in te ima rad, in je zelo sramežljiv ter si te ne upa vprašati:)

Zato, lahko narediš ti prvi korak: priznaj mu, da ti je všečSmile
Ampak pomoje bolj drži druga šansa: všeč si mu:)

Uživaj,sporoči situacijo:**
Re: me je hotu uprašat? 6.3.2012 15:31
okiii... tiist u žiivo je fuul pomagaaluu.... no zdei smaa skpp... <3 mua muaa.. huala za nasvvetee.... sam zdei ma podobne probleme frendiicaa.. uff ji boom to predlagalaa...

Hualaa.. vvm ... res ste naiijačii... <3<3 Very Happy :*
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: me je hotu uprašat? 6.3.2012 16:24
awwwwh >.<
Re: me je hotu uprašat? 6.3.2012 16:56
katty00 pravi:
okiii... tiist u žiivo je fuul pomagaaluu.... no zdei smaa skpp... <3 mua muaa.. huala za nasvvetee.... sam zdei ma podobne probleme frendiicaa.. uff ji boom to predlagalaa...

Hualaa.. vvm ... res ste naiijačii... <3<3 Very Happy :*

Oh, im so happy for you, ostanita dolgo časa srčeka:** in uživaj v ljubezni! Smile
Re: me je hotu uprašat? 6.3.2012 19:22
Huuala.. če si tt ti u raazmerji pa enaakoo... Very Happy

MUa muaa... katja vs ma fuull radaa.. :*
Re: me je hotu uprašat? 6.3.2012 19:50
katty00 pravi:
Huuala.. če si tt ti u raazmerji pa enaakoo... Very Happy

MUa muaa... katja vs ma fuull radaa.. :*

Nisem v razmerju, si pa noro želim biti z osebo, ki mi je neizmerno všeč - z mojo simpatijo, z mojim lepotcem:* Mwa nazaj, uživajta<3
Re: me je hotu uprašat? 6.3.2012 19:52
mhmm... se ti zdi da je vatee..???

Drgaač pa probi uprašaat... lepo se meite.. :*
Re: me je hotu uprašat? 6.3.2012 20:01
katty00 pravi:
mhmm... se ti zdi da je vatee..???

Drgaač pa probi uprašaat... lepo se meite.. :*

Ve, da mi je všeč in še veliko stvari poleg tega, vem, da ni vame ampak saj veš upanje umre zadnje in enostavno ga ne morem dobiti iz svoje glave, ah ja, enako:* <3
Re: me je hotu uprašat? 6.3.2012 20:04
aaaa.. a on hodi z kakšno puncoo... mua muaaa
Re: me je hotu uprašat? 10.3.2012 22:29
katty00 pravi:
aaaa.. a on hodi z kakšno puncoo... mua muaaa

Ne, nima punce:) ;*
Re: me je hotu uprašat? 11.3.2012 11:02
pppoli maaš leepo prloožnooost... Smile upraaši.. :**

Poozdraaaučeek.. pa velik sreče

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.