HIP pirs,.

Pujsi • Od: 25.6.2010 • Prispevkov: 2
HIP pirs,. 2.2.2012 17:51
Hellou Smile
Js bi pa prašala mal za hip pirs. zlo si ga želim in si ga bom šla najbrž nardit, sam so mi zdej eni frendi začel govorit da je to lah nevarn ker si lah ob hlače, majco zatakneš p to.
a je ful problema s tem?
tiste k mate.. vam je žou?

PROSIM odgovoritee
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: HIP pirs,. 3.2.2012 19:38
jaz bi tut to ful mela! Sam mi starši ne pustijo Mad Bodo že vidli ko bom 18 Very Happy
Pujsi • Od: 25.6.2010 • Prispevkov: 2
Re: HIP pirs,. 4.2.2012 1:20
Peinchy pravi:
jaz bi tut to ful mela! Sam mi starši ne pustijo Mad Bodo že vidli ko bom 18 Very Happy

ja sej men tut ne >.< če bo use po sreči si bom šla nardit za 16 bd Cool

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.