Darilo zanj• SaRxjdk2
• Od: 6.12.2011
Darilo zanj
13.2.2012 13:32
Hei..
Fant, ki ga poznam dober mesec dni, praznuje rojstni dan. Problem je v tem, da ne vem kaj naj mu kupim, sicer ga kar v redu poznam, ampak res ne vem kaj se kupuje fantom. In to bo prvič ko bova šla skupaj ven, zato je še večji problem kaj kupiti. Z darilom ne bi rada pokazala, da mislim o njem več kot o samo prijatelju, ker še sama ne vem ali mi je všeč ali ne. Hvala • meandhe
• Od: 5.2.2012
Re: Darilo zanj
13.2.2012 18:41
SaRxjdk2 pravi:Hei..
Fant, ki ga poznam dober mesec dni, praznuje rojstni dan. Problem je v tem, da ne vem kaj naj mu kupim, sicer ga kar v redu poznam, ampak res ne vem kaj se kupuje fantom. In to bo prvič ko bova šla skupaj ven, zato je še večji problem kaj kupiti. Z darilom ne bi rada pokazala, da mislim o njem več kot o samo prijatelju, ker še sama ne vem ali mi je všeč ali ne. Hvala Predstavljaj si, da je fant v razmerju, če bi bil v razmerju, bi ti bilo hudo, da je ali bi ti bilo vseeno? predstavljaj, si, da je z neko punco.. ti je vseeno ali ti je hudo? po tem boš največ vedela, če ti je všeč ali ne! Darilo? Bonbanjera,vajina skupna slikica,cd njegove najljubše skupine,vrednostni bon,.. itd;) možnosti je milijon! Hawe fuuunn,,<33** • SaRxjdk2
• Od: 6.12.2011
13.2.2012 23:06
Če si ga predstavljam s punco, mi ni ne hudo ne vseeno, mogoče mi je samo všeč ta pozornost, ki jo čutim od njega in sem na to navezana. Trenutno si pa več kot prijateljstva tako ne želim, ker je moje življenje preveč zmedeno in moški bi ga samo še bolj zmedel, pa še navajena sem da sem samska že nekaj časa in to bi bila popolna zmešnjava, sploh če bi šla po dveh mesecih narazen, tako kot se zveze pri meni običajno zaključijo.
Kaj pa misliš o me to you medvedku in kakšni skodelici ? A to kaže na to, da mi pomeni več kot prijatelj ? • meandhe
• Od: 5.2.2012
14.2.2012 17:46
SaRxjdk2 pravi:Če si ga predstavljam s punco, mi ni ne hudo ne vseeno, mogoče mi je samo všeč ta pozornost, ki jo čutim od njega in sem na to navezana. Trenutno si pa več kot prijateljstva tako ne želim, ker je moje življenje preveč zmedeno in moški bi ga samo še bolj zmedel, pa še navajena sem da sem samska že nekaj časa in to bi bila popolna zmešnjava, sploh če bi šla po dveh mesecih narazen, tako kot se zveze pri meni običajno zaključijo.
Kaj pa misliš o me to you medvedku in kakšni skodelici ? A to kaže na to, da mi pomeni več kot prijatelj ? Skodelica na kateri piše nekaj o prijateljstvu se mi ne zdi preveč, s tem mu le dokažeš, da ti je vredu prijatelj:) Priporočam ti skodelico,medvedeka lahko pa mu tudi kupiš set parfumov,bonbanjero,mogoče kako uro ampak se mi vseeno zdi najbolj primerno darilo medvedek in skodelica:) fsm;* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.