kuli..

samosgs • Od: 2.1.2012 • Prispevkov: 83
kuli.. 8.8.2012 22:34
hoj hoj
me zanima kje se prodajajo kuli za plonkanje, ki bi me res zelo koristil.. Very Happy

hvala
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: kuli.. 9.8.2012 0:35
[link]
boš dau za poštnino več ko pa za kuli:D
pa to je res kr neki drugač :D
Re: kuli.. 11.8.2012 12:18
hvala Smile zakaj je kr nek? haha Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: kuli.. 11.8.2012 13:43
znajdi se mal Very Happy vzemi kuli s prozornim ohišjem, vzemi ven vložek, ovij in nalepi gor plonk, z mehkim svinčnikom počečkaj na list papirja, razmaži s prstom in potem razmaži po plonkiču (da se bolj slabo vidi - samo ti vidiš tisti ki je daleč vidi samo sivino) daj not nazaj pa ga maš Smile potem pa kuli vrtiš in vidiš kaj je not

tak plonk me je rešil na testu fizike 2008ga.. oh stari cajti Razz
makaveli • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 49
Re: kuli.. 11.8.2012 15:22
vem da majo u DBS-ju reklamne kulije k majo namest beuga papirja koledar, sam lahk zamenaš

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.