ROCK!!!
• zeeberdee
• Od: 25.2.2009
ROCK!!!
25.2.2009 16:46
tole sm pa naredu da bi se razpravljal o naljubših komadih,skupinah,zvrsteh uglavnem o rocku
lahko pišete kdaj se kje kej dogaja koncerti itd lahko poveste izkušnje o koncertih keri so bli najbolši kaj ste kej delal npr [moshing] kaj se je zgodil bilokaj če igraš v bendu se razpiši o tem dobrodošli linki s posnetki upam d se razvije čim boljša debata rock on !! • Dul
• Od: 8.11.2008
Heiii*
27.2.2009 21:50
Heiii*
No....jst sm bla na koncertu sm že mal doug nazaj sm bla na koncertu s frendico sva ble na koncertu Bon Jovi-ja.....res je blo zakoooooon....sploh ko je zapeu It's my life<3...tko je blo zakooon de kr res nii....fullll...dobr...vam priporočam...sm če vm rata tko kod sm šla jest je še bolše • zeeberdee
• Od: 25.2.2009
Re: ROCK!!!
28.2.2009 2:29
hey
hudo kje pa si bla to =D aja kr killersi pridejo =D zej morm pa plačat stavo k sm reku d zih nebojo pa glih oni bojo pršl no...mau sm se zafrknu XP sej so kul pa use sam mogoc ze prevec vrtijo njihove komade npr human mi gre ze prou na ziuce k ga povsod vrtijo • Dul
• Od: 8.11.2008
28.2.2009 12:06
zeeberdee pravi:hey
hudo kje pa si bla to =D aja kr killersi pridejo =D zej morm pa plačat stavo k sm reku d zih nebojo pa glih oni bojo pršl no...mau sm se zafrknu XP sej so kul pa use sam mogoc ze prevec vrtijo njihove komade npr human mi gre ze prou na ziuce k ga povsod vrtijo ja to maš prou ja...hehe....am...ja bla sm pa na Dunaju sm to že doug nazaj<= • lelzz
• Od: 24.2.2009
4.3.2009 16:50
Ja no moj najljubši rock bend mi je itak Linkin Park.
In sicer zato, kr se mi zdi da majo fuuuul dobro musko, čeprav ne morš na njo lih plesat lahk se pa usaj poistovetiš z besedilom... Pač ful mi je bliz ta bend. Drgač bi pa ful šla na njihov koncert, sam nikol v bljižni prihodnosti, ga ni kje bliz nas Upam, da nism edina tle ko posluša LP.=) • freaky
• Od: 28.2.2009
4.3.2009 17:49
ne js jih tud poslušm..
pa chris daughtry mi je ql.. in coldplay zadne caite.. morandi mi ma 2 dobri pesmi. mm.. drugač pa nwm u tem trenutku nek blunta nabijam.. x) depresivne volje sm pač .. xD • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
4.3.2009 20:38
lelzz pravi:Ja no moj najljubši rock bend mi je itak Linkin Park.
In sicer zato, kr se mi zdi da majo fuuuul dobro musko, čeprav ne morš na njo lih plesat lahk se pa usaj poistovetiš z besedilom... Pač ful mi je bliz ta bend. Drgač bi pa ful šla na njihov koncert, sam nikol v bljižni prihodnosti, ga ni kje bliz nas Upam, da nism edina tle ko posluša LP.=) omggg i absolutely ADORE LinkinPark xD <33 če zveš da bojo kje tle, kriči! xD zravn siddharte so mi naj band.. ^^ _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • rasta
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Murska Sobota
4.3.2009 21:08
novi U2 so dobri, podobni Coldplay, mogoče malo bolj trdi...
saj vem, da so fosili, ampak fosili s filingom in par komadov je zakon na primer Moment Of Surrender • lelzz
• Od: 24.2.2009
4.3.2009 22:50
Ja U2 so tut kul.
Ja moja sestra je bla pa na Coldplayi na Dunaju in je rekla, da je blo fuul hudo, sam men niso oni tak ušeč in ne vem zaka ne. Usak ma svoj okus =). Tut js učas Blunta pržgem, še najbolj Carry you home, pa You're beautiful. Glede slovenskih bendov je pa Sidartha itak najbolšja, se pomoje ne more premirjat z nobenim drugim. Ja no mogoč z Laibach, čeprav v Sloveniji jih ne vrtijo neki najbolj. • freaky
• Od: 28.2.2009
5.3.2009 21:57
ja js sm tud fan Siddharte <3..
poslušm jih že od praveka.. že ko sm bla mala sm poslušala njihov prvi album ID.. in pol tud use do zdei.. najbolši se mi je zdel Nord.. oo js bi tud bla.. ma ja učasih mi pašejo bol mirne pa si njih zavrtim.. ja Carry you home je ql.. pa cry mi je še dobra.. goodbye my lover mi je pa že tko zdrsana... • Confused
• Od: 11.4.2009
11.4.2009 20:41
XcrazyyX pravi:
lelzz pravi:
Ja no moj najljubši rock bend mi je itak Linkin Park.
In sicer zato, kr se mi zdi da majo fuuuul dobro musko, čeprav ne morš na njo lih plesat lahk se pa usaj poistovetiš z besedilom... Pač ful mi je bliz ta bend. Drgač bi pa ful šla na njihov koncert, sam nikol v bljižni prihodnosti, ga ni kje bliz nas Upam, da nism edina tle ko posluša LP.=) omggg i absolutely ADORE LinkinPark xD <33 če zveš da bojo kje tle, kriči! xD zravn siddharte so mi naj band.. ^^ Tut js obožujem Linkin Park <3 Me zanima če gre kira od vaju v Graz na koncert mogoč? Js grem, pa sporočta, da se vidmo |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.