Logistična šola!!!! Poglej!!!!!

nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Logistična šola!!!! Poglej!!!!! 5.2.2012 19:02
Zdravo!

Prosla bi vas, da mi odgovorite na eno vprašanje. sej vem da so informativci, ampak rada bi da mi poveste iz lastnih izkušenj!!! Zanima me vse o šoli za storitvene dejavnosti in logistoko celje, smer logistični tehnik!
Ali je šola težka?
Kakšni so kej profesorji?
A je težko sprašvaje itd.
a se je dost za učit?
s kakh oceneh lahka prideš?
Skratka razpište se !!
Plus-a je dovoljena akta? a jo je praktično imet a je bolš met zvezke? Smile
hvala vsem!
ancabananca • Od: 11.2.2012 • Prispevkov: 2
Re: Logistična šola!!!! Poglej!!!!! 11.2.2012 23:18
-Am zdj nwm, odvisno od tebe.. Kok se učiš, pa pr pouku sodeluješ pto.. Za mene niti ni tk.. (v os sm bla med 3 pa 4)
-večina je kr uredu..Smile
-pr nas bol mal sprašujejo, pr geografiji pa slouki sploh ne.. drugot pa glih da si 1. na leto ..
-ne, js se učim kampansko pa mam kr dobre ucene za enkrat Razz
- Sploh ni umejitev, kr se jih mal upiše v program( ne zto ko je slap alpa kej, sam fora je da res ful mal folka dejansko pozna tt poklic..), prostora je pa veelik.. tk da kamot prideš z trojkami..
Am eni profesorji so kr zateženi glede tega.. sošolc je meu akto pa so mu skoz težil.. tk da bol priporočam zveske Very Happy

če te še kj zanima mi napiš sporočilo..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.