valeta

lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
valeta 13.3.2012 21:28
hjooooooooooj, vem da je ži 238578165189364 takih tem ampk usejen:)

ja mam sicer valeto čez 1 let...sam me tooo tak ful zanima da sm ži zdej ful not padla.

pač ja zanima me kje kupujete obleke, kake bi meli:)
prosm če linke nalimate uspodi da si laži predstaulam:$

aja pa še to, bote mel štikle al balerinke?

love ya< 3
NikaFlora • Od: 28.12.2011 • Prispevkov: 6
Valeta 14.3.2012 13:45
Jaz mam pa letos valeto. Obleko sem kupila peek&cloppenburg trgovini v supernovi v ljubljani. pa ni bla tut neki ful draga k so glih popusti in sm mela res srečo zanjo sm dala pa 40? čeprov je bla v originalu 100?. drugače bi pa ful rada imela štikle sam nočem da me noge bolijo in da nebom mogla plesat tako da bom najverjetneje imela kr bakerinke Smile
Re: valeta 14.3.2012 15:55
kake barve pa maš? pa kk dougo pto:)
maš kak link od nje? Very Happy

ma js bi tut mela štikle, sam so naši fanti tko bol mejhni in nevem kk bo:)
Re: valeta 15.3.2012 17:11
Very Happy!
missnix3 • Od: 16.3.2012 • Prispevkov: 1
Re: valeta 16.3.2012 21:19
ooiiii.....jst sm jo že imela...ampak useeno......ti priporočam da če že boš imela štikle si uzameš sabo balerinke, ker predvidevam da boste imeli afterparty pol in nevem če boš komot v štiklah celo noč.....oblekce pa sm gledala ene fuuuull lepe v "by american" v btc-ju v ljubljani Smile

upam da sm ti kej pomagala pri odločitvi
wživajj ;D
monxiee • Od: 2.6.2011 • Prispevkov: 68
Re: valeta 16.3.2012 22:17
Heei. Eto js sm oblekco lih dans kupla Smile Je črna, amapak ima zgoraj belo - bisernato belo pa črna čipka je čez. Mogoče kdo misl da črna lih ni za valeto ampak je res elegantna. Am, zraven je še črn pas zavezan v mašnjo. Za obleko sem dala približno 50 evrov, ampak mi ni žal. Štikle še zberam, ker jih moram met skoraj pod obvezno Very Happy Visoka sem samo 153 cm Very Happy Eto drgač pa ja. Pa kokr sm dans gledala je u hali A še največ oblek. Smile
Re: valeta 17.3.2012 15:41
missnix3: kake barve obleko si pa mela? Very Happy
hvala za pomoč drgčSmile

monxiee: a mi lahk pošleš sliko od obleke na zasebca prosim?Smile
hvala
mee16 • Od: 4.1.2011 • Prispevkov: 3
Re: valeta 17.3.2012 20:52
oh kuko gre to hitr, jst sm mela valeto 3 leta nazaj. mela sm temno modro oblekco z enimi črtami pa štikle sm mela ja, ker mi je to res neki zlo lepo, enkrat maš valeto. zej če bi še enkrat mela valeto bi se drugač oblekla, kšno bolj živahno oblekco bi mela, pa tako da je zgorej bolj oprijeta spodej pa bolkj široka.
to glede štikl če mislš da te bojo noge bolele, zj maš tok velik čevlov na izbiro k so lahko ful lepe pa tut dost udobne, res pa da mej s sabo še ene čevle. Very Happy
drgač maš pa še veliikk časa do valete, boš že najdla kej k ti bo res ušeč Wink
monxiee • Od: 2.6.2011 • Prispevkov: 68
Re: valeta 17.3.2012 23:10
lolixlolloli pravi:
missnix3: kake barve obleko si pa mela? Very Happy
hvala za pomoč drgčSmile

monxiee: a mi lahk pošleš sliko od obleke na zasebca prosim?Smile
hvala

Jutri bolj proti večeru jo dobiš po zasebcu Smile
Re: valeta 19.3.2012 15:37
okeej:D

Hvala usm ko ste pomagal^^
ognjenastrelka • Od: 4.1.2011 • Prispevkov: 4
valetaaaaaaaa 20.3.2012 17:38
Štikle so carske Cool obleka pa je najcenejša če si jo daš šivat tja prneseš sam slikco in to je to pa še poceni varianta je pa unikat Very Happy jst sem dala za svojo 60
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
Re: valeta 20.3.2012 17:52
Pozdravljena. Usi vemo, da je valeta skoraj najpomembnejši dogodek , sploh puncam, seveda za uspehom in želje po uspešnem vpisu.
Ker vsi želimo takrat izgledati, kar se da popolno, ti svetujem, da se na lov za obleko odpraviš nekaj časa prej, da boš res dobila svojo sanjsko obleko in zanjo ne boš odštela preveč.
Kakšno obleko si boš izbrala je odvisno predvsem od tvojega okusa, vendar ne pretiravaj z okrašenostjo in starostjo, nekatere obleke niso narejene za mladino in čudno zgledajo, izberi si nekaj mladostnega, živega, v tem se boš tudi ti počutila samozavestno. Glede izbire barve se posvetuj z nekom, saj je odvisno od tvoje polti, las, očal (če jih nosiš) in oči, ter na koncu seveda postave.
Če se že res ne moreš izogniti črnini, jo kombiniraj s čipkami in belo, zlato ali srebrno.
Ampak na koncu je pomembno, da se boš ti počutila super v obleki ne glede na to kakšna je, tukaj predvsem mislim na znamko in ceno, da boš izgledala super, ne rabiš najdražje obleke.
Pred obiskom trgovine si na internetu preberi kkšne članke.. veliko jih boš našla na [link] poišči slike oblek in si izberi 5 najbolših (gledaj barvo,kroj, dolžino in seveda svojo postavo)
Kar pa se tiče čevljev z visoko peto, to je edinstvena priložnost, da se tudi ti končno prikažeš v javnosti kor očarljiva mlada dama, vendar to lahko dosežeš tudi z balerinkami. preden se odločiš za nakup vrtoglavih petk, si raje doma sposodi mamine/tetine in jih nosi nekaj časa. Nato boš ugotovila če imaš kakšne težave, če te bolijo, vendar je najpomembnejše da se prvo naučiš sploh hoditi v njih.
S trdo voljo, se da vse tudi priti do popolne obleke, če ti res nič ni všeč jo lahko sama skreiraš in jo nato daš šivilji, vendar je cena tudi malo večja.

Vem, da je iskanje prave obleke zelo pomembno, vendar četudi je ne najdeš, naj te ne skrbi, z nasmehom na obrazu boš prav tako izgledala čudovito in zagotavljam ti, da se boste imeli z dobro voljo zelo dobro.

Ekipa
TMM
Re: valeta 21.3.2012 21:37
hvala za pomočVery Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.