Šuba- plavanje med športno

Liana • Od: 4.1.2012 • Prispevkov: 18
Šuba- plavanje med športno 10.2.2012 13:12
Ojla,
želim se upisati na šubičevo gimnazijo, nato pa sem izvedela da skoraj polovico leta hodijo plavat na bazene med športno vzgojo.
Vsekakor nočem biti vsak teden samo u kopalkah pred sošolci, poleg tega pa se vsak dan za v šolo ličim. Zato me zanima ali si moraš vsakič v bazenu zmočiti glavo?
prosim, če hodite na šubičevo ali pa veste kaj o tem mi proooosim povejte Very Happy Very Happy
cupachups • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 72
Re: Šuba- plavanje med športno 10.2.2012 13:30
js k sm se bla je blo tko..
pac prsou si tja, se obleku u kopalke in se sou na hitro stusirat, pol si sou u vodo. glavo smo si mogl zmoct, sam js si je nism hotla in pol sm rekla da mam probleme z usesi in da je nesmem zmoct, fulkrat smo se pa punce tut zmislne da mamo menstro in pol nas je blo skorej pou na lezalnikih 2 uri hahah
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Šuba- plavanje med športno 10.2.2012 14:44
^^kaj če bi si profesor vaše koledarčke delal kdaj jo mate? Razz

kar se tega tiče, pomoje je to kar ločeno? tipi svoje, punce svoje, pri nas je blo vedno ločeno, sicer nvm kako je na šubičevi sam pri nas pri športni je bilo tko.

ličenje bv Wink namesto da se ličiš boš tipom v kopalkah bolj všeč ;D

drugač za glavo, pač mal počakaš notri da se posušiš če je zunaj tak mraz, za lase so pa itk une kapice da se ne zmočijo

uglavnem, mislim da je malenkost vse skup.. se navadiš pa je Wink če te veseli kar vpiši
Re: Šuba- plavanje med športno 10.2.2012 19:55
Hahhaha js sm imela kot majhna res probleme z ušesi, tko da mi bo mami tkoj napisala tako opravičilo Very Happy
OMG hvala za idejo Smile
Amm ja, pač mam mau težau s kožo, pač najtnica sm ane Razz in res uporabljam puder in ajlajner usak dan. brez pudra se nikoli niti pred družino ne kažem..
Amm ja kaj, a se nobena tvoja sošolka ni ličla? niti maskare ?
kok doug pa ste hodil na bazene? Smile
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Šuba- plavanje med športno 11.2.2012 11:22
hej.....evo sm s šube in gre nekak tkole.....am zdej sm drugi letnik....lansko leto je blo tko da smo mele punce nekak pol ure same, pol so pa tipi notr pršli in so mel oni nasledne pol ure...mi smo mele ta čas k so bli oni notr da smo se uredile, makeup pa tko naprej, pa lpo si glavo posušiš ane in to je to...če je mrz....mej gor kapuco, kapo, neki no..... am letos je pa tko da mamo naše punce (ns je 22) pa naši tipi (10) plus tipi iz tretjega letnika (tm okol 10) in mamo istočasno....men je blo najprej priznam totalno bed glede an to da nimam niti približno take postave s katero bi se lahk okol kazala...in je kokr je reku slovenc....ne bojo gledal al maš makeup al ne ampak te bojo gledal v kopalkah, lej sej mrskera od ns skor nikol ne da makeupa dol sam se kr navadš, am ja pa sej kar se tiče glave...so kapce pa jo maš lahk,....nm jo ona itak priporoča da si ne uničujemo tok las al neki, tko da res ni frke, drgač če maš res hude probleme zarad ušes pa lahk tut dobiš zdravniško opravičilo, to pomen da sploh ne boš plavala ampak greš recmo na fitnes, mislm lej ful ni dobr da boš mela ne vem kolkrat opravičilo zarad vnetja ušes in ne boš ne vem kolkrat plavala ker na konc al ne boš bla ocenjena al pa boš mogla s kkšnim drugim razredom dobit oceno....če te še kej zanima me praši, am pa upam da sm kej pomagala Smile
Re: Šuba- plavanje med športno 14.2.2012 16:23
hvala za odgovor Smile
Am a pol greste ve čis brez mejkapa u vodo in šele po plavanju se naličte? Smile
Pa a mate kdaj prvo al pa zadno uro športno?
Pa kok časa to hodte u bazene (kok mescou)? pa al tkoj na začetku leta?
hjee velik uprašanj Very Happy
Re: Šuba- plavanje med športno 14.2.2012 17:08
Liana pravi:
hvala za odgovor Smile
Am a pol greste ve čis brez mejkapa u vodo in šele po plavanju se naličte? Smile
Pa a mate kdaj prvo al pa zadno uro športno?
Pa kok časa to hodte u bazene (kok mescou)? pa al tkoj na začetku leta?
hjee velik uprašanj Very Happy

am ne mi mamo normalno makeup gor....sam mogoče moj makeup ni tok temn kokr ponavad ampak mam tanko črto eyelinerja, bravico pa maskaro....pa sej k pridš tja si daš mejkap dol (maš tiste robčke za odstranjevanje mejkapa al pa če se ti da sabo nost vato...itd.), pol po plavanju si pa na nov nardimo, am jah kar se tiče tega kdaj maš športno je pa čist odvisn....mi mamo recmo letos športno zadnji dve uri, lanskoleto smo mel pa nekje umes....to je res čist odvisn, am pol mi smo recmo hodil na bazen mislm da od novembra pa do sredine januarja...sam nism neki sigurna (sej vem ful se čudn sliš da ne vem točn) aja pa mi smo mel plavanje zdej v zimskem času...spet je pač odvisn kdaj foksa določ da ga mate....sam ponavad je v zimskem pa prot konc jeseni.....am mislm da je to to Smile
Re: Šuba- plavanje med športno 14.2.2012 17:37
Okej Smile
Hvala ti ful za odgovore c:
Re: Šuba- plavanje med športno 14.2.2012 17:40
hh....ni frke Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.