Vlko neumnost sm nrdila

abcdefghijklmnoprstuvz • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 99
Vlko neumnost sm nrdila 10.2.2012 21:16
tku ku že naslou puve sm nrdila vlko neumnost in zej bi jo rada pupraula. no na to strn [link] pud eno igro sm napisala komentar d išem tipa pa d če se kjr hoče kej zment naj me klikne n msnji .. in js sm dala svoj msn. in problem je zej tle d moj msn vsebuje moj ime in priimek, tko da če v google napišem svoj ime in priimek mi takoj vrže ta komentar vn.. in ko bom šla službo poiskat me bojo zihr na neti prevjrl če sm pisala kake neumnosti in bojo tu vidl -.- in me zrt tega ne bojo uzel u službo. zej me pa zanima, če se da kako nrdit d bi tist komentar zbrisala ! prosmm pomagite mi, kr drgač me bo to za skos zaznamoval ! in to neumnost sm nrdila pred tremi leti
Alissa • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 36
Re: Vlko neumnost sm nrdila 10.2.2012 21:29
Ja če se da zbriš tist komentar al pa ga prijavi, pa lahko si msn zbrišeš/blokiraš. Ampak pol k boš pa službo iskala pa itak bodo to spregledal k je že dolg nazaj pa še mlada si bla. V mldih letih usi počnemo neumnosti. Wish U Luck
HaveFun
Re: Vlko neumnost sm nrdila 10.2.2012 21:54
sem probala zbrisat al pa prjavt pa ne najdem kje.. kak se pa msn zbriše al ap blokira?
+ hvala
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: Vlko neumnost sm nrdila 10.2.2012 23:19
hahah :D
Re: Vlko neumnost sm nrdila 12.2.2012 0:52
js sm pa dejansko ugotovila da sm na foruma od bravo.si pustla podatke svoje :c lajk 4 leta nazaj ko so se še postri menjal D: jaaaaaaaao -.-
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Vlko neumnost sm nrdila 12.2.2012 21:01
hahahaha sory sam ful se mi zdi hecn .. XD
ok prva stvar.. mal folka dejansko gugla uslužbence..
druga stvar.. zkj te nebi uzel če si npisala koment da iščeš tipa?..
tretja stvar: lahko rečš da ti je kdo udru/da nisi ti pisala..
četrta stvar: miš da ni u celi sloveniji nbenga druzga k ma isto ime pa priimk alpa k bi si naredu recimo uporabniško ime al msn k ma slučajn isto ime pa priimk k ti?..
peta stvar: čez unih 10 let al sj nvm kok stara si bo že tok drugih stvari vn vrgl k boš upisala svoje ime da te bo težko najt s tistim komentarjem ..
pa še šesta stvar: lahko na strani rečeš administratorju da si pustila podatke k jih nočeš pa ga prosš nej to zbriše.. problem rešen.
Re: Vlko neumnost sm nrdila 13.2.2012 1:04
ej, to je bilo 3 leta nazaj Wink pa tudi, pač iščeš tipa, nevem zakaj bi bilo to slabo.

mogoče probaj kaj drugega naredit, svoj blog ali pa kaj, ne samo da bo komentar manj opazen, ampak te bodo tudi raje vzeli če se boš pokazala kot komunikativna in odprta Smile

je pa beda.. jaz nikoli nikjer na internetu nimam svojega imena razen kjer je to res potrebno, tam pa je itak varovanje zasebnosti.
Nastek • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 58
Re: Vlko neumnost sm nrdila 13.2.2012 16:51
Hej!
Ponavadi je tako, da kar to napišeš na internet tam ostane ZA ZMERAJ!!! ne glede na to a ti tisti komentar, blog al kar kol zbrišeš, Saj ti ne prkaže več ampak upravitelji googla majo to za zmeri shranjen. Drgač pa se strinjam s komentarjem uporabnice pk4life.
ne skrbi, vse bo še OK, sam vseen drugič rajš ne delaj takih stvari Smile
Srečno!
byby
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Vlko neumnost sm nrdila 13.2.2012 17:12
za zmeraj ostane že, ampak lahko narediš da ne vidi vsak ki pogoogla tvoje ime. dostop imajo samo zaposleni v googlu.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Vlko neumnost sm nrdila 13.2.2012 20:18
Nastek pravi:
Hej!
Ponavadi je tako, da kar to napišeš na internet tam ostane ZA ZMERAJ!!! ne glede na to a ti tisti komentar, blog al kar kol zbrišeš, Saj ti ne prkaže več ampak upravitelji googla majo to za zmeri shranjen. Drgač pa se strinjam s komentarjem uporabnice pk4life.
ne skrbi, vse bo še OK, sam vseen drugič rajš ne delaj takih stvari Smile
Srečno!
byby

y u no think i am male
Klikni za povečavo.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.