help! neki me zeloo zanima in me skrbi

thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
help! neki me zeloo zanima in me skrbi 15.3.2012 16:24
žiiujo!

zdaj že kr nekaj časa fantu tut kdaj pač naredim blowjob Razz ampak zdaj mam en problem:

čez en mesec dobim zvezdice (zgori in spodi) in me zelo skrbi kako bom pač zdaj to počela. ker mu pač nočem njegovga kej poškodovat.
tko da če ma kdo že izkušnje s tem bi bla zeloo vesela če bi mi povedal kko je to potem ko maš pač zvezdice gor

lp, thedevil Twisted Evil
majusika • Od: 11.1.2012 • Prispevkov: 40
Re: help! neki me zeloo zanima in me skrbi 15.3.2012 21:08
<3

Nazadnje urejal/a majusika 30.6.2012 19:07; skupaj popravljeno 1 krat
aelah • Od: 26.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: help! neki me zeloo zanima in me skrbi 16.3.2012 17:09
thedevil pravi:
žiiujo!

zdaj že kr nekaj časa fantu tut kdaj pač naredim blowjob Razz ampak zdaj mam en problem:

čez en mesec dobim zvezdice (zgori in spodi) in me zelo skrbi kako bom pač zdaj to počela. ker mu pač nočem njegovga kej poškodovat.
tko da če ma kdo že izkušnje s tem bi bla zeloo vesela če bi mi povedal kko je to potem ko maš pač zvezdice gor

lp, thedevil Twisted Evil

mensezdi d bo tebe bl motl k njega, kr bojo pomoje tebe bolele ustnce k boš probala zobe prekrit. če me razumeš..
pač pikale te bojo zvezdice al kko nej se izrazm no XD
Stolceksemaja • Od: 16.3.2012 • Prispevkov: 2
Re: help! neki me zeloo zanima in me skrbi 17.3.2012 17:03
lol haahahahahhahaha sej blowjoba ne delaš z zobami ka ti ga grizeš po tiču al ka ?
annaerzar • Od: 6.6.2011 • Prispevkov: 29
Re: help! neki me zeloo zanima in me skrbi 18.3.2012 14:05
1. pravilo blowjoba - ne uporabljaj zob Wink
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: help! neki me zeloo zanima in me skrbi 19.3.2012 14:23
Njega pomoje ne bo motilo, če ga ne boš praskali z zobki po tiču.. Saj tak uporabljaš samo jezik pa ustnice Very Happy Very Happy Z zobki pazi, ker zna to precej bolet, na žalost vem iz lastnih izkušenj..[/list]
Dejan • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 8
Re: help! neki me zeloo zanima in me skrbi 19.3.2012 15:11
Mene ni nič motilo ko je dobila moja aparat. Edino mogoče če je kdaj pač mal "butnila" da sem čutiu Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.