dnevni uložki

pokovec • Od: 20.11.2011 • Prispevkov: 32 • Kraj: ljubljana
dnevni uložki 4.1.2012 20:00
ali uporabljate dnevne uložke? Če jih, katere?
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: dnevni uložki 8.1.2012 18:58
Heii..am jst ne, jih pa moja sestra..mislim pa da uporablja always. Very Happy
zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
Re: dnevni uložki 8.1.2012 18:59
always so zakon
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: dnevni uložki 8.1.2012 19:03
alway tisti k dišijo Very Happy
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: dnevni uložki 11.1.2012 16:11
jst uporablam always ultra
pa always platinum so pa ta najbol. sm ful hitr dobla menstro. u petmu moja mami pa u tretmu. tuko da ful kupujem uloške k mi jih takoj zmanka
Re: dnevni uložki 8.2.2012 15:43
always so men ful slabi zato ker majo mrežco in me me pol ful draž js mam ene od tosme
anncx3 • Od: 22.1.2011 • Prispevkov: 86
Re: dnevni uložki 8.2.2012 23:07
am jaz pa uporabljam vložke Pamina in so mi full vredu pa tut ugodni so zlo...sej sem prej uporabljala Alwayse ampak jih ne morem met ker me pol ceu tedn tak peče vse..

LP Smile
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: dnevni uložki 9.2.2012 19:48
Pupe moje, vložki tipa Always, CareFree in podobni popularni vložki niso najboljši za vašo kožo. Večinoma so beljeni s klorom, prevlečeni s plastično mrežico, zaradi katere koža ne diha in se bakterije lažje namnožijo, grobi so in dražij kožo, pa še bi se dalo naštevat.
Priporočam vam da začnete uporabljat vložke iz naravno pridelanega bombaža, npr. NatraCare, Masmi.. malo pobrskajte po policah, nekateri sploh niso dragi.

Pa še tale link: [link]
anncx3 • Od: 22.1.2011 • Prispevkov: 86
Re: dnevni uložki 9.2.2012 22:30
disketa pravi:
Pupe moje, vložki tipa Always, CareFree in podobni popularni vložki niso najboljši za vašo kožo. Večinoma so beljeni s klorom, prevlečeni s plastično mrežico, zaradi katere koža ne diha in se bakterije lažje namnožijo, grobi so in dražij kožo, pa še bi se dalo naštevat.
Priporočam vam da začnete uporabljat vložke iz naravno pridelanega bombaža, npr. NatraCare, Masmi.. malo pobrskajte po policah, nekateri sploh niso dragi.

Pa še tale link: [link]

se strinjam s tabo Smile nikol več ne uporabljam Always pa če je nevem kaj hehe Smile
LP

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.