gimnazija poljane

justahuman • Od: 24.7.2010 • Prispevkov: 49
gimnazija poljane 10.2.2012 20:03
mene pa zanimajo pač vaša mnenja glede te gimnazije ;3 ker mam namen se vpisat sam še izbiram med klasično al pa pač navadno.. in če kdo hod na to gimnazijo lohk pove če je kul pa tko ^^ pa tud če ma kdo namen it na to gimnazijo bi blo uredu če pove xD
Alissa • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 36
Re: gimnazija poljane 10.2.2012 20:58
Žiujo!!
Ja js sicer ne hodm (še) na to gimnazijo, ampak se pa namerava,m vpisat. No, am, bla sm na informatiucu in je reees fuuuul dobr, Zlo, zlo, zlo, zlo fajn šola je tole. No, lej, pač če te zanimajo jeziki pa če si v njih dobra, so Poljane perfect for you. Ampk pač kokr sm js zastopla, boš tm težko uspela, če ne boš mela učnih navad p to.. Folk je pač tko, ane da je več punc, kar men sicr ni preveč dobr, ampk okej... mislm, Poljane so zlo uredu šola, tko da...se vidva tm!!! Hah. Razz
HaveFun
Re: gimnazija poljane 18.2.2012 14:57
js sm isto bla na informativcih in mi je blo res tooooop : )) boljse sole sploh nebi mogla najdt saj po mojem mnenju. js bom vrjetn sla na klasicno. men je blo ful usec k so tok povezani med sabo in tko ful se vid da ni unih nevem kako nj recm pac ni unih k bi hotl se kregat z usmi po vrst ampak so pac spostljivi pa prjazni en do druzga pa ... res men je top sola : ) tkoda mogoce bomo sosolke hehe Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.