Rezanje. Kako nehati?1 | 2 | 3 | 4 | >>• rockgirl
• Od: 25.10.2008
Rezanje. Kako nehati?
26.10.2008 23:08
mene pa zanima če je tlele gor kka oseba ko se je rezala pa ji je tut uspel nehat...zto kr jst to delam in bi rada nehalas tem pa nvm kk! kr se počutm velik bolš k to pač nrdim...a mi lahk da kdo kak nasvet prosim, al pa če poznate kako dobro knigo na to temo? :O
hvala usem za ogovore, čau mejte se • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Re: Rezanje. Kako nehati?
27.10.2008 8:45
hm js sm se
pa se nism ful cajta k sm začela mislt na to, da bojo brazgotine ostale... pomisli. probi najt kej druzga da sprostiš tisto žalost in jezo touči ob zid, touči z glavo ob zid, posluši muziko in kriči zravn, pejdi laufat... probi.. _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XXX
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Ljubljana
27.10.2008 14:40
tut js se. in tut men še ni uspel nehat potreh letih..sem se zdravla za to..pa mi ni nč pomagal, tiste terapije pa to, krneki.
drgač pa, lahko nama uspe nehat:) želet si morva ful..in takrat ko pomislva na to..tukej se strinjam s crazy [: čeprov..sem zarat tega dost delč pršla..ampak me še ni ustavl=/ srečno tebi in upam da ti uspe:) Knjige o tem..sebom pa še pozanimala pa ti povem, drgač pa mislm da nau porblema če vprašaš v knjižnici, da rabi sestra knjige o tem.. ne obupaj in poskus nehat, zaznamval te bo celo življenje. _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • vatrena19
• Od: 14.10.2008
27.10.2008 16:19
zelo pateticno in bedno da se gres rezat mors bit pa res neumna • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
27.10.2008 16:22
lol kko smo pametni xD
če niaš strpnosti in razumevanja do drugačnih od tebe in takih k majo malo več problemu in malo manj sreče u življenju kt ti in maybe nimajo dovolj močnega karakterja bodi rajši tiho... prosim.. samo u tvoje dobro... _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XXX
27.10.2008 16:33
podpis pod crazy:)
poznam dost takih ljudi, ki sejim to zdi bedno in iskanje pozornosti gordol. sori, če res neznaš razumet drugih, ki so v težavah takih, klah tut tebe doletijo veš. in zdej ksi tko pametna, me prou zanima kok superca lajf maš in kakšnga boš mela, OH VRJETNO POPOLNEGA. tut tep se loh to zgodi, alpa tvojim bližnim, alpa prjatlcam alpa nevem tvojmu otroku. tko da bot tiho raj, ker neveš v čem smo. _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • Morena
• Od: 11.10.2008
27.10.2008 19:07
vatrena19 pravi:zelo pateticno in bedno da se gres rezat mors bit pa res neumna
S takimi komentarji tudi ti dokazuješ svojo neumnost. Drugače pa ne bi znala svetovat, ker se ne režem in se niti nisem poskušala. Mogoče bi se lahko poskusila zamotit s čim drugim .. tek, risanje, pisanje pesmi. • Taanc
• Od: 27.10.2008
27.10.2008 20:35
Morena pravi:
vatrena19 pravi:
zelo pateticno in bedno da se gres rezat mors bit pa res neumna
S takimi komentarji tudi ti dokazuješ svojo neumnost. Drugače pa ne bi znala svetovat, ker se ne režem in se niti nisem poskušala. Mogoče bi se lahko poskusila zamotit s čim drugim .. tek, risanje, pisanje pesmi. uni k se režejo NISO neumni sam u stiski. halo an u glaunem, js bi nardila tko kt tam zgori... laufi, pa kj kar te bo zamotil, najd si kšn hobi al pa po možnosti d se soočiš z uno stvarjo k se zarad ne režeš. • vatrena19
• Od: 14.10.2008
27.10.2008 21:08
ups..jst sm pa mislila da je forum namenjen temu da usak lahko pove svoje mnenje..
ce sm pa kerga uzalila mi je pa res iskreno zau hahaha ti punca k si rekla da se rezes pa da newes kuko bi nehala se zgleda da zavedas da to kr delas ni glih pametno.. js mislm da bi mogla pac kermu povedat od starejsih(kaksn psihiater, svetovalni delavc, mogoce starsi(sam ne vrjamem da jim upas povedat za svojo grdo razvado), ksna starejsa sestra/brat al pa prjatlca) za to pa ti bodo znal bols pomagat.. kle na forumu sigurno nebos dobila odgovora k ga rabs ker ce misls se naprej nadaljevat se lahko se resno poskodujes.. pravjo da se to samo stopnjuje pol in da od majhnih praskic lahko pride tut do velikih ran oz. poskodb(to pa ni glih zdravo zate in tega noces vrjetno).. pa velik srece p.s. to je samo moje mnenje pa ni me treba napadat zarat tega!! • XXX
28.10.2008 0:00
avidš,sej znaš razumet. ne pa pa neki spravlat nad ludmi kso v stiski..-.-'
tut tuki gor lahko najde osgovor, ki ji pomagu veš.. če pa misliš še koga užalt alpa se spravlat nad nami..kdo je reku da piš v ti temo? -.-' _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • rockgirl
28.10.2008 13:54
tnx usem ko ste mi tle dal rpedloge...upm da bo kei od tega pomagal...hm nekdo je napisu nei pišm pesmi al pa kei tazga...poskušam s psianjem denvnika u bisvu ga zmer pišm če mi je hudo...in pol se počutm dost tko izmučeno od useh teh občutkou sploh pa če še enkrat preberem in nvm no nad pisanjem sm že obupala :s bom pa poskusla kei druzga kot je muska in dretje sam problem je kr nism zmer sama u bajt • broken
• Od: 13.10.2008
28.10.2008 14:45
ja glej jst sm se rezala pa ubistvu mors met ful svoje vole da nehas men recimo ni ratal ampak sm pa tko bla da k sm bla dobre vole se nism in mi 9 mescov je ratal da se nism k sm skos na pozitivne stvari misla
• XXX
28.10.2008 15:10
že že se strinjam s tabo broken.
ampak lej..js recimo mislm da dobre stvari pa je use kul in super..potem smei neki gadnega zgodi..parečm bo že..in potem se več slabih stvari nabere in nemorm več..=/ in..nevem nemorm skos v pozitivno smer razmišlat..takrat ko sem dokonca v bedu in ko se porežm..šele takrat mam občutk, da bo use okej, kaj mi je, da itak sbeo use uredil na koncu in bo se ful dobr izšlo.. ampak potem sem v krogu..spet se naberejo slabe stvari..itd. drgač pa, bravo tebi:) _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • cocintrilla
• Od: 28.10.2008
• Kraj: Maribor
28.10.2008 15:42
tudi jas se ne režem, vendar poznam ta primer ker je imela tudi moja prijateljica isti problem. ko mi je to povedla je sama rekla da čuti olajšanje, tako da svetujem da se poskusite s kom pogovoriti. in tudi jas predlagam da si izberete hobi, začnete kaj trenirati ipd. mogoče vam bo potem lažje.
upam da vam bo uspelo. in tudi jas se strinjam s tem, da je pametno razmišljati na posledice (rane ipd.) in ja, moja prijateljica se je potem še pogovorila s starši, ki so ji pomagali, da je nehala. nikoli ni tako hudo, da se nebi dalo rešiti. premislite! • Thisis
28.10.2008 16:41
sploh ni fora v tem da nemorš nehat ampak da nočš.
Jst sm se rezala...2 mesca...zarad Ljubezni.Tko da najprej morš poiskat vzrok za rezanje.Potem pa tist vzrok popravt.Ko sm bla jst emo sm se rezala in po počitnicah sm se odločila za nov stil,novo življenje in se s tem nehala reztat.Najdi vzrok,spremeni življenje in s tem stare navade.b.bye • XXX
28.10.2008 17:06
ja ne..so tut osebe, ki se režejo za zabavo =/
js se ne režem zarat stila ampak zarat težav in to nam pomaga. in če se nekdo reže zarat tega ker mu to POMAGA, čuti olajšanje potem, gleda optimistično na svet še ni emo. damn ljudje. ni kriv stil zaboga -.- bogtipomagej ej. čeprov neobstaja. _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • rockgirl
28.10.2008 18:55
ja jst nism emo style čerpou mi je tk stil ušeč...ampk pr men stil nima weze...vzroki za rezanje so preprosto tstari ki mi use otežujejo, ocene u šol zrd kterih mi bol težijo tstari kt pa se sama obrmenjeujm, prjatlstvo kr mam občutk da sm zmeri bol odaljena pa tt da me oni občasno odrinejo čeprou tle še ni hudo pa predusem kr mi nikakor ne uspe najdt tipa in se niti še žvalila nism nikol in s epočutm kot najbol ogabn stvor na tem planetu ko usem dela probleme in bi blo najbolš da ga (me) ni...nekaterim se bo to zdel zlo bedno sam jst se počutm res olajšano...
• dominiq
• Od: 30.9.2008
28.10.2008 19:54
jst sm se, pa nism emo style, kr tko..dougčas...
zdej pa mislijo da sm fu*k*en. =) • XXX
28.10.2008 20:05
Dominiq okej pa nemorš iz dougčasa? takimse reče že mazohist xD
rockgirl..poznamo ja =/ tkoje pr večini.. _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • rock13boy
• Od: 28.10.2008
28.10.2008 20:28
jst se tut režem in to že kar dolgo zdi se mi nemogoče bres klingice živeti all se režem v sql al doma vse povsod po celem telesu... in zdi se mi da se bom dokonca lajfa • DeliverMeFromEvil
• Od: 12.10.2008
28.10.2008 21:02
Js se tut režm. • ezer
28.10.2008 21:18
rock13boy pravi:jst se tut režem in to že kar dolgo zdi se mi nemogoče bres klingice živeti all se režem v sql al doma vse povsod po celem telesu...
in zdi se mi da se bom dokonca lajfa Če mas volo, pa če boš nasu usebo, k te bo mela rada kot bos meu ti njo pač u love pa to, pa če ti bodo frendi dajal podporo ti bo ratal.. jst sm mela 5 frendou k so se rezal pa tud sama sm se, pa smo drug druzga podpiral, si pomagal pa dajal razne nasvete, skp sm vn hudil k smo vedl d smo si enaki pa tko.. pa lim manj morš mislt na to pa ti rata.. jst se ze 3 leta ne vec in sm ponosna na to Če mas volo pa hočš nehat ti bo ratal, teb in usem k se rezete... drgac pa jst sm se zto, k nism mela nubenih frendou, nism vedla komu nei zaupam svoje bleme, mela sm jih pa ugromn, starsa sta se ves cas kregala, sestrca mi je pila ziuca... sei zdj ni velik drgac razn tega d mam par frendou, k vem d me majo radi... drgac pa blemi u familijji isti sam sm rekla d to je to... nebom se vec rezala... pa se nekak si lahka pomagate... namest noza oz žiletke uzemte tehnični svinčnik.. sam tolk d cutte bolečino... brez krvi... pomaga fuul.. tko je nehala moia best frendica... sam bodte strpni pa vam bo ratal... vsem je še, nekaterim s pomočjo, nekaterim samiim, sam nesmete ubupat sami nad sabo!! lepo se meite pa radi se smejte, bodte dobre vole pa nehite z rezanjem oz se potrudte d nehate pa vm bo pomagal • crazyteja
• Od: 21.10.2008
28.10.2008 21:53
ja tut js sm se rezala...časih mal bol časih mal manj..čeprav sem se nazadne pred pol leta se mi še kr vidi čez celo roko kak piše:HATE..
stari so mi zvedl...poslal so me k psihiatru ampk ni lih kj pomagu... u bistvu sm nehala zard tega kr roke več skor ne morem uporablat..preveč boli če kj dvignm..pr seb sm si rekla d zdj je pa tega konc..čeprav sm mela brtvico s kero sm se rezala še kr spravlljeno v skriti škatlci za prstan sem jo šele pred mesecem dni vrgla u stranišče..v to me je prepričala frendica.. drgač pa to ni kj težkega za nehat..je 100x lažje ku pa odnehat kadit... sam pr seb se morš prepričat d čeprav ti časih prija da te boli,kri steče po zapestju in si kao olajšaš dušo,jezo in osamljenost...morš se sam prepričat da tak več ne gre naprej...zarad tega maš lah tut bleme v prihodnosti... nvm no..odloč se sama...upad da boš zbrala pravo pot! • XXX
28.10.2008 23:37
ezer:) hvala..js bom poskusla to s kemičnim.. sam vedno ko čutm sam bolečino..me nekak samo potegne da prtisnem do krvi in tukej se pokaže šele olajšanje..kr tko.woh. sej mislm da veš kako mislm..
crazyteja..ojej..tep se je ubistvu še bol hujš istekl kot pr men=/ asi šla kej šivat, si mela tok globoke rane? _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • lalek
28.10.2008 23:56
ias tuii mam prijatlco ko to dela. wete kai ie blo 1× na naši šoli? oz. v našem razredu... rezanje je bla moda. omfg. samo se nisem rezala in se nimam namena... rajši si rem lase stričt... no vglaunem prišla je sošolka v šolo pa je rekla rezala sn se. omb. no to je biu 4. klass. vglaunem če že ne drugač probajte britvico bek vrečt... pa pomislite na tako da lahko ki staknete kako okužbo ko s to britvico delate... no vglaunem jo pol pospravite... vseeno lahko pride ukužba zraun. in če se roka okuži je tuii lahko verjetno da jo bojo bek vrezali.. vglaunem tak ko so druge rekekle. morte met voljo da bote nehale čeprau verjamem da bo težko. samo glejte lahko se spovete tudi tukaj. sej vam mi pomagamo.. če že nimate kakega prijatla.. no vglaunem upam da se bote nehale rezat. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.