Kko naj povem tipu, da mi je žau in da neki čutim do njega ?• too.confused
• Od: 6.4.2010
Kko naj povem tipu, da mi je žau in da neki čutim do njega ?
7.2.2012 17:37
Ok, maybe bo to zvenelo ful čudno in me marsikdo ne bo razumel, ampak prosm pomagajte!
2 leti nazaj sem mela tipa, kr je biu res popoln. Najprej sva si pisala ful časa in potem se končno srečala.. to pa nevem enkrat 4x samo Potem sva pač oba živela naprej, se res redko videla. In zdaj, sva sošolca v 1. letniku gimnazije. Can u imagine ?? In zdaj se mi je tok žau, res ne morem povedat kolk, ko vidim kaj sem zapustila, in predvsem kaj sem imela : najbolj popolno bitje ! Tolk je prjazen in lep in use :O Boli pa me, ko vidim kko me gleda, kot bi me sovražu al something.. Js pa bi mu sam rada povedla, da mi je fulll žau in da zdaj do njega neki čutim. Prosm povejte mi, kko nej to nardim (pa plis ne rečt, pejt kar do njega in ga uprašej, kr nimam tok poguma z to.), mogoče nardim kaj zdaj ko bo valentinovo ? Pliiiiiis pomagajte mi res • SaRxjdk2
• Od: 6.12.2011
Re: Kko naj povem tipu, da mi je žau in da neki čutim do nje
7.2.2012 17:48
Hei.. Tudi jaz sem prizadela kar nekaj fantov, ker sem hotela bivšega nazaj in sem čutila, da če sva enkrat bila skupi, potem pa že paševa skupi in kaj mi bo kdo drug, če lahko imam njega. Ja, smo slepe, ko smo zaljubljene. Zavrnila sem toliko fantov, na koncu pa ugotovila, da bivši nič več ne čuti do mene (to je najbolj bolelo), sem se sprijaznila, in počasi začela spoznavat fante ki sem jih prej zaradi njega zavračala.
Super je, da sta sošolca. Lahko mu boš pokazala da ti je res žal. Najbolje je, da se najprej pogovoriš z njim, da si ga imela rada, pa vendar te je bivši zavedel. Najprej poskušaj s pogovorom, potem pa mogoče z dejanji, da mu res pokažeš, da ti je žal. Predvsem pa si izgubila njegovo zaupanje in to si boš težko pridobila nazaj. • Denis10
• Od: 24.7.2011
• Kraj: Ljubljana
Re: Kko naj povem tipu, da mi je žau in da neki čutim do njega ?
7.2.2012 21:59
Po domač povedan : čimprej storiš bolš bo. pač si **** stva nisi niti prva niti zadnja.Lepo se mu opravič povej mu kaj čutš do njega PRIZNJ NAPAKO in pol boš vidla • Bobblehead
• Od: 7.2.2012
7.2.2012 22:21
Povej mu, na kakršn koli način, mogoče s pismom, mogoče ga dobi na samem in mu povej, pobrskaj po spominu kaj ima rad mu kaj kupi nekaj majhnega mogoče kkšenega medvedka na katerem piše I'M SORY in mu ga daj po pogovoru ali kasneje ko se bosta pobotala, pusti času čas in vse se bo uredilo brez skrbi:)
sporoči kako bo:) • Arya09
• Od: 18.8.2010
8.2.2012 0:02
sam ne komplicirat. najlaži bi blo če bi mu razložila celo zadevo. ampak če to zate ni opcija ker ti je to neprijetno mu napiš pismo (ampk prosm ne zasebca na fejsu) in mu ga dej na valentinovo (sej si hotla valentinovo uplest notr ane _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • pk4life
• Od: 20.7.2010
8.2.2012 2:32
kaj bi ti nrdila u svoji situaciji?.. če bi tebe tip tkoj zamenu zrd biuše?.. bi mu še zaupala da te nbo s5 po tednu dveh tkoj zamenu za kšno "bolšo" k se bo čez cjt izkazala za napačno?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
8.2.2012 2:53
pač nisi zvesta.. ko ti drug da "iskrice" je prejšnji nič.. sam za rezervo če pri novem ne bo nič..
lejte punce (in tipi) zveza ni avto da vsakih par let boljšega kupiš stari so pa za rezervo.. enega imaš in to je to, drugih ni. ne smeš sam na svoje razvajanje mislit, kaj si TI želiš, ampak ko sta 2 skupaj sta kot eno.. ljubiš eno osebo in nobene druge. • meandhe
• Od: 5.2.2012
8.2.2012 15:54
Probaj se mu najprej približati,potem mu povej kaj je bilo, da te je bivši zavedel in ti je žal za tvoje dejanje. Potrudi se!
&& sporoči situacijo,fsm. • too.confused
• Od: 6.4.2010
8.2.2012 19:46
Am.. no hvala za nasvete res Bom poskusla mu res kar povedat use po resnici.. bomo vidli kaj bo In tudi situacijo bom sporočila Hvala 1000x guys ! * • pk4life
• Od: 20.7.2010
8.2.2012 20:28
uso srečo..._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.