PUST in "najstniški" kostumi• natariana
• Od: 17.6.2009
• Kraj: ukolca Lublane xD
PUST in "najstniški" kostumi
7.2.2012 19:39
Heej mene pa zanima če ma kdo kkšno hudo idejo za kkšn doma narjen kostum al pak j..sj sm že full brala o tem po netu ampak mi ni nč tazga padl v oko..loh kostumi za kkšno skupinsko foro (same punce smo) al pa za 2 punce al pa pač sam za eno.. hvalaaa* užiwejte mi* • karin97
• Od: 5.2.2012
Re: PUST in "najstniški" kostumi
7.2.2012 19:42
kaki metuljčki ? drugače pa angelčki ni slaba ideja • natariana
7.2.2012 19:46
karin97 pravi:kaki metuljčki ?
drugače pa angelčki ni slaba ideja ja miške smo mele že lani kao neki • karin97
• Od: 5.2.2012
7.2.2012 19:51
metuljčki so sicer res malo otročji, samo takrat so one fuul dobro izgledale ker so ble fuuul dobro namazane - vsaka svojo barvo pa neke bleščice so imele ! superca so ble :3
jas sem bla, ko sem bla v prvem razredu angel - to pomeni 8 let nazaj • natariana
7.2.2012 19:56
karin97 pravi:metuljčki so sicer res malo otročji, samo takrat so one fuul dobro izgledale ker so ble fuuul dobro namazane - vsaka svojo barvo pa neke bleščice so imele ! superca so ble :3
jas sem bla, ko sem bla v prvem razredu angel - to pomeni 8 let nazaj aha..tist pa vrjamm d je dobr izpadl ja.. hehe..okej bom hvala! spar nima, kik zaenkrat tut še nima nč za pusta..bom pogledala mau v otroških trgovinah..xD • 97efa
• Od: 28.11.2011
7.2.2012 20:25
hello naše babe smo se zmenile da bome smrkete pa smrkci!
sicr pa letos itk ne bo pust na šolo tok da boditee iznajdlive • annalove
• Od: 26.9.2011
9.2.2012 15:40
ta najbol so hudički. kupš ene roge daš gor rdeč plašč na faco napišeš 100% devil pa fejst si z barvico pa maskaro pa fejst rdeča lička pa usta. toj men ta najbol_________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • SweEtLemon
• Od: 22.8.2011
9.2.2012 20:54
men je dobra ideja tut npr. tk ko sm lani ene vidla..so ble 4 punce ...pa sta 2 predstaulale tipa..pol so ble pa skupina abba. pa men so ble carice |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.