kako POSPEŠIT menstruacijo..??• lana
• Od: 24.11.2010
kako POSPEŠIT menstruacijo..??
23.8.2011 21:27
ja jst bi mogla že kak tedn nazaj dobit menstruacijo, ampak je nism..
ampak, ni u tem problem.. problem, je u tem, kr bi jo rada mela zdej (še ko bojo počitnce).. de je nebi pol glih ukol prvega septembra dubila,..kr bom letos fazanka, in je nebi glih tedi rada dubila...kr tam pa bul težk, de bom ustala suha.. zato, kr letos smo bli mi pač devet razred, a ne.. no pa smo nardil predajo kluča, no in tist razred, k Je zmagu, so mogl it usi na kolena, pa zavezal, smo jim uči, pa je učenec iz devetga, polil enga iz osmega....tak, de je usak dobil ajmer vode na sebe...in jst ko sm najprej, zvedla ka bo, me je takoj presunlA misu, ka pa če ma kiro menstruacijo..no si kaR predstavlam, kok bi ona **** ****, al kar kol..ane.... tak de me je ful strah, de je bom mela glih tedi... ALI OBSTAJAJO MOGOČE KAKE "METODE" DA BI JO LAHKA POSPEŠILA..??? HVALA, ŽE VNAPREJ BEDNIH KOMENTARJU NI POTREBNO.. • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: kako POSPEŠIT menstruacijo..??
23.8.2011 23:54
dobro jej in dosti hrane, ne spuščaj obrokov.
+ namaži se po predelu jajčnikov in mehurja s smrekovim mazilom. • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
23.8.2011 23:59
Rocafella pravi:dobro jej in dosti hrane, ne spuščaj obrokov.
+ namaži se po predelu jajčnikov in mehurja s smrekovim mazilom. hahahahahaaha • monxiee
• Od: 2.6.2011
24.8.2011 9:17
A nebi blo laži da če bi jo okol 1-ga dobila, da jo tkt prestavš. Ker še nism slišala da bi jo lahk pospeščl.
• lana
• Od: 24.11.2010
24.8.2011 11:17
Rocafella pravi:dobro jej in dosti hrane, ne spuščaj obrokov.
+ namaži se po predelu jajčnikov in mehurja s smrekovim mazilom. wtf..?? -.- a ti to resno.. a je to res, al si zmišljuješ..nisem še slišala za to, tak de....kr neki ej +kje ti pa nej dobim smrekov mazil..???lažeeš • spacesheep
• Od: 27.3.2009
24.8.2011 11:56
če se bojiš d nboš ostala suha..zkaj si ne bi pol preprostu tampona omisnla?(:_________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • Rocafella
• Od: 24.1.2010
24.8.2011 13:33
jah, dobro ni treba verjet, čeprav nimam razloga da bi si zmišljevala..,
smrekovo mazilo itak pomaga pri skoraj vseh stvareh, dobi pa se tak..vsepovsod ? ne vem no.. meni je v glavnem pomagalo, ker menstruacije sploh nisem mela, ker nisem jedla. iz tega sem speljala tudi to da se more normalno jest. pač tri dni redno mažeš zjutraj in zvečer pa je • Bobblehead
• Od: 7.2.2012
8.2.2012 15:27
Nism še slišala da bi jo lahko pospešl sm pa slišala da jo lahk prestavš s kontracepcijskimi tabletkami, drgač pa a veš to je vse tko naravno pa tut probi čim dlje tko pustit, a veš k pride pride k gre gre in tut če jo maš na 1. ne bo nč no.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.