Ekonomska gimnazija! :) A mate čas???

nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Ekonomska gimnazija! :) A mate čas??? 5.2.2012 20:03
Hej
Spet jaz
Kakšne ocene morš met, da prideš na ekonomsko gimnazijo?
a je težka?
A so omejitve?
A se moraš dosti učit?
Smile V čem je pa razlika z navadno gimnazijo?
Mislim ekonomsko gimnazijo Celje. A je kdo od vas tam? A mi lahk poveste reeees me zanima pa nujno je! Prooooosm vas!
Surprised Very Happy Smile Smile
karin97 • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 47
Re: Ekonomska gimnazija! :) A mate čas??? 5.2.2012 20:05
Kolk jas vem imaš na ekonomski gimnaziji en predmet, ki ga na gimnaziji ni; ekonomija.
Tak je vsaj v Mariboru, nevem pa kak je v Celju Smile)
BlueEyeGirl • Od: 30.3.2010 • Prispevkov: 87
Re: Ekonomska gimnazija! :) A mate čas??? 6.2.2012 11:45
Ja js sm na ekonomski gimnaziji v Ljubljani. Pr ns ni blo omejitev za gor pridt tud ce mas ocene 3, kej tud 2 lahko prides gor. Je lazja kt ostale gimnazije, glede na to da fizke ni, ampak je namest tega ekonomija. Tud kemija pa biologija sta sam dve leti in sta lazji kt na splosni gimnaziji.
Upam da sm ti pomagala Smile
teich1596 • Od: 1.2.2010 • Prispevkov: 55
Re: Ekonomska gimnazija! :) A mate čas??? 6.2.2012 18:08
moja sestrična hodi na ekonomsko gimnazijo u celju..
in pač rekla mi je da zdle že par let ni blo omejitev..pa da pač ekonomija ni tak simpl ko usi mislijo..matematika je baje tut kr težka..glede kemije&biologije..za kemijo je ful **** učitlca(edina za kemijo na šoli mnde) in pač baje da če ji nedelaš sranja te pusti pr miru čene te pa zajbava skos in jim baje ful s poprauci grozi..

drgač pa ludje so baje ful fajni in tut šola je prijetna ( od uzuni zgleda grozn) notr je pa kr fajn zrihtana mnde..majo tut 3 al 4 računalnice pa pač učilnce so mnde sodobno opremlene:)

drgač je bla v oš praudobra in je zdej tut praudobra..sicer se uči pač par dni pred testi pa sproti seveda:)

upam da sn kej pomagala:DD
ajde:)
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: Ekonomska gimnazija! :) A mate čas??? 6.2.2012 19:34
o hvala pr tem ste mi ful pomagalee sam neki me ša zanima če pč ful dost pišete pa al mi bol priporočate akte al zvezke? Very Happy Very Happy Very Happy
BlueEyeGirl • Od: 30.3.2010 • Prispevkov: 87
Re: Ekonomska gimnazija! :) A mate čas??? 6.2.2012 22:40
akta je res če si urejena oseba, drgač men je pa laži met za usak predmet svoj zvezek. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.