Nokia e6• punckalove
• Od: 24.9.2010
Nokia e6
5.2.2012 21:03
jst razmišlam o nokii e6.
[link] a ga kdo ma? a je dobr? men je ušeč ker ma QWERTZ tipkovnico, pa je na dotik no, pa še svetujte ker vm je lepši za punco; črn al beu? • meandhe
• Od: 5.2.2012
:)
5.2.2012 21:06
Hej.
Kaj pa misliš o samsung corby? (: Drugače pa mi je telefon v beli barvi lepši. fsm. • MarushaXm
• Od: 9.11.2011
Re: Nokia e6
6.2.2012 17:50
Moja sošolka ma e6 pa je full zadovolnaa pr nas jih je mel lansko letoo full velik curbya pa niso bli zadovoln k jim je touch crknu pa počas je deluu, pa majo letos že usi druge fone • karin97
• Od: 5.2.2012
6.2.2012 19:50
Moja sošolka ima nokio e6 pa je tudi zadovoljna • spely96
• Od: 30.8.2011
8.2.2012 19:59
heeej, jaz ga mam in sem kr zadovoljna z njim,samo še preden sem ga kupla sem gledala po različnih forumih pa so se eni ful pritoževali kak se jim zadnji del telefona ''gunca'' gor in dol če ga pač malo premaknejo, sicer ko sem ga dobila sem ugotovila da je to res samo, v bistvu me to čisto nič ne moti, pa to se dogaja tudi pri moji sošolki ki ima nokio c6 ampak sem to na njenem telefonu opazila jaz ko sem pač probala če ma njen tudi take ''probleme'', in se zadnji del malo premika samo res čisto malo ampak ona tega sploh ni opazila. drugače pa glede delovanja telefona, dobila sem ga sredi decembra in do zdaj mi je zaštekal dvakrat pa še to obakrat ko ga je uporabljal moj brat, tak da nevem kaj je on gor delal, ker meni še ni. zaj ko ga vklopiš je najboljše počakat kako minuto, da se e-pošta pa vse tote aplikacije na zaslonu spet pokažejo z ikonami, ne pakr na hitro začet klikat. samo ne se zaj vstrašit, ker sem pač nekaj malega slabosti naštela, ker ni nič takega da bi te zaj ful motilo pri telefonu.drugače je telefon super, baterija drži kar dolgo, iz ovi trgovine si lahko vlečeš dol igrice, trailerje od filmov, teme,...v bistvu ima telefon vse gps, word, pa tudi fotoaparat in kamera sta super. ampak pač malo je treba premislit preden kupiš telefon, po taki ceni. jaz mam drugače črnega ker mi je bil lepši kot beli. vso srečo pri odločanju!! pa vprašaj karkoli te še zanima • anncx3
• Od: 22.1.2011
9.2.2012 23:16
heej heej No jaz osebno nimam tega telefona, pa ti lahko vseeno nekaj povem Katerokoli Nokio boš kupla (to boš sama presodla katera ti odgovarja) boš zadovoljna z njo [link] in sem tut full zadovoljna z njim LP, pa dobro se odloči • youknowmebitch
• Od: 24.10.2010
10.2.2012 17:41
tut jz nameravam kupt ta telefon, pa se mao zanima, če ma pogovore na sporočilih.. pač da so usi smsi od 1 osebe u 1 oknčku če veste kaj mislm, tko kot pr iphonu • anncx3
• Od: 22.1.2011
10.2.2012 18:21
youknowmebitch pravi:tut jz nameravam kupt ta telefon, pa se mao zanima, če ma pogovore na sporočilih.. pač da so usi smsi od 1 osebe u 1 oknčku če veste kaj mislm, tko kot pr iphonu
am vrjetno ma, samo si moraš nastavit tam pod sporočila, ker na začetku je nareto tak da je vsako posebej LP |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.