Ekonomska šola NM - smer medijski tehnik-->POMOČ :)

Medijski tehnik? Ja? Ne?
Ja, super je :D
0%
 0%  [ 0 ]
Ne, brezveze :/
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 0

PinkStar • Od: 30.12.2009 • Prispevkov: 50
Ekonomska šola NM - smer medijski tehnik-->POMOČ :) 6.2.2012 18:34
HeiLaa.Very Happy
Jst bi uprašala edin, če kdo tle hod u novo mesto na ekonomsko šolo, smer medijski tehnik? če, kako je tam (učitli, folk...)? a je težka, al je res tko na izi kokr pravjo eni?
K jst mam zlo željo se vpisat sem in bi res rada izvedla iz prve roke kko/kakšna je. Drgač moj uspeh je skos odličen + sem nadarjena učenka.
Al mogoče priporočate kako drugo šolo? K mi pravjo d bi lohk dosegla tt kej več glede na moj uspeh p to (ni mišljeno žaljenje tistih k hodjo sem). Veseli me pa delo z ljudmi, tko d v neke naravovarstvene vode glih ne bi šla...

HVALAhvalaHVALAhvala vam milijonkrat če si boste uzel čas in odgovoril kr informatiuci so, kokr veste, že u petk, in bi res rada zvedla kej pred njimi in d bom sploh vedla prbližn al se splača it pogledat.Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.