učitli in njihove izjave...=)• thedevil
• Od: 28.6.2010
učitli in njihove izjave...=)
9.12.2010 18:01
žiujo folk!
no u tej temi sem pa js misla da bi napisali kakšne izjave učitlou al pa kakšna dejanja... sej veste,tist ko učasih izjaujo kako tako bedno,pa sploh ne vejo zka se gre oz. kaj so sploh rekli... no bom js začela: 1)naš učitl za fiziko nam zadnič predava o vesolju pa teh stvareh in tko se neki mojedva sošolca u zadni klopi kregata kater ma prau.in tko edn druzga začne 'objemat' (tko je zgledal ker mu je uresnic hotu neki iz roke vzet ku jo je oni drugi meu za hrbtom)...in tko učitl prbije: vajine ljubezenske težave rešujta doma in nam te objemčke prihranta za kdaj drugič.zdejle mamo fiziko,o ljubezni pa teh stvareh mate pa doma čas tuhtat....in tko usi u smeh,kr mata obadva punco (in to v našm clasu)... 2)naša učitlca za zgodlo gre po stopnicah gor in ma tko u eni roki teste (tist dan smo pisal,en razred je pa eno uro pred nami,isti test je biu),u drugi pa ene knige...in tko ona gre po stopnicah pa ji spodrsne in se prebrne in usi testi logično padejo po tleh...in en moj sošolc ji kre 'pomagat' ustat,in ona se mu zahvaljuje...tačs pa tadrug sošolc pobere en test s tal in tko smo mel mi en test že eno uro prej u rokah in smo se logično usi hitr napiflal po tistih uprašajnih..in smo mel na koncu povprečje pisanja 4,2...kr velik (so ble sam petke pa štirke pa sam ena ) no zdaj ste pa vi na vrsti... • thedevil
• Od: 28.6.2010
Re: učitli in njihove izjave...=)
9.12.2010 18:05
**so ble same petke,štirke pa sam ena trojka....mčken sm se zmotla zgori =)
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: učitli in njihove izjave...=)
9.12.2010 19:26
ah, na naši šoli so ponoči vlomili v zbornico enkrat.
v našem klasu krademo teste s katedra. postavil smo snežaka na kateder, eni kadijo čike čez okno v učilnici.. **** |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.